За мен Нова ТВ е най-добрата българска телевизия. Може и да е скандална, но е правена от професионалисти. Може да има простащини, но затова не виновна тя, а простият ни народ. Тя е задължена да пуска простащини, за да бъде гледана. Предавания като "Стани Богат", "БИГ Брадър", "Господари на Ефира", "Отечествен фронт" показват колко добра е тя.
"БИГ Брадър" е просташко предаване, но е направено добре, защото постига целта си - да го гледат хората.
"Стани Богат" беше страхотно предаване, което обаче вече се беше изчерпало.
"Господари на Ефира" в началото бяха страхотни. Последната година, година и малко взеха да изпростяват, но все още имат интересни моменти.
"Отечествен Фронт" е уникално предаване на уникален журналист. Друг коментар не бих дал.
"Един срещу всички" е новото предаване, което според мен е доста добро. Малко е смешна цялата история с мафията, но като цяло на мен ми е интересно.
"Сделка или не" изобщо не ми харесва, но е факт, че преди беше успешно за часовото време, в което се дава. Успя да смъкне от ефир "Вот на доверие".
"Часът на Милен Цветков" е едно от предаваният, което в началото ми беше интересно, но вече ми стана тъпо. Защото Милен Цветков се държи нагло, никога не дава дума на участниците, взеха да се повтарят нещата, понякога предаването е абсолятно простотия.
Понякога дават интересни филми по Нова ТВ, въпреки че поне мен това не ме интересува, тъй като аз филмите ги гледам само на компютъра.
Биг Брадър беше нагласен и това е явно за всеки. Едно, че зрителите се манипулират. Освен това е очевидна връзката, че спечели жената на предишният победител, която никой не е очаквал да спечели. Хората, които печелят са едни и същи и това ме навежда на съмнения. Най-вероятно същите връзки, които е използвал Здравко, за да спечели ББ1 е използвал и сега, за да спечели жена му. Освен това точно пък тая не вярвам някой да е гласувал за нея. Според мен направиха това, за да почне да се говори как така тя е спечелила и коментирайки ги сега постигаме точно тяхната цел.