- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cradle of Filth
http://www.cradlebulgaria.com
Всички фенове на Cradle у нас са добре дошли в новия български портал www.cradlebulgaria.com
Присъединете се към българското Крейдъл общество!
Абе можело е да се постараете още малко![]()
Иначе е добро сайтчето.
хъхъ..
И тука ли налазихте бе, Батори ;p Хах.
Сега да се намери някой и да ги покани и ценя няма да има![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ако любимият ви албум на крейдъл не е мидиан не пишете там....в техния форум просто има задръстени хора...
Обявиха ме че не съм чувал повече от пет техни песнислед като аз съм баси върлия им фен.
хъхъ..
Единствените стойностни неща на групата са Dusk And Her Embrace и EP-то Vempire. От там нататъка тръгват надолу. А, да. Отдавна няма група Cradle Of Filth, има Dani And The Filths.
Shadow-e за какво си мислиш, че не съм там, след като съм фен на групата. Госте, не е точно така, но наистина Дъск-а за мен е най-добрата им творба![]()
е защо пък... аз си пиша там, без това да ми е любимия албум на групатаАко любимият ви албум на крейдъл не е мидиан не пишете там![]()
Абе дамнейшъна е добър, и битър суитс ту сукуби, и круелти енд а бийст (добре ги побългарявам аПървоначално написано от scion
) Въпреки че малко круелтито и дъск-а ги меся, защото първия път като ги слушах бяха омесени двата албума
![]()
Иначе наистина ако не е Дани няма крейдъл...той прави групата...
иначе в Торнографи има някои доста добри парчета![]()
хъхъ..
Ти си бил доста тъпПървоначално написано от Shadow_Walker
Пиши си тук-това място па ти отива
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
ами ще си пиша тук естествено, няма да се хабя за оня форум...
А и по принцип мразя да се хваля, ама със сигурност не съм тъп![]()
И ако обичаш на обиждай този форум
П.П. Само леко не ме бива днес с печатането![]()
хъхъ..
Уолкъре, я виж това клипче, мисля че групата ще ти хареса)
http://youtube.com/watch?v=Kz7ksIME6tE
Яки са, и точно в тая песен има малко кредълски мотиви. Иначе кой каквото ще да ми говори, Дъска си ми остава любимОт Нимфетамин имаше 2-3 хубави песни, макс 4, а Торнографито не го слушах както трябва, нещо не ми хареса :>
Cradle! \m/
Не мога да кажа,че съм им огромен фен,но съм слушала някои неща.Последният албум нещо не ме израдва.Единствено Temptation и Under Pregnant Skies She Comes Alive Like Miss Leviathan горе долу ми харесват.От всичко ,което съм слушала Her Ghost In The Fog и Nymphetamine си ми остават любими.
You're my food, you're my water, you've got to be the devil's daughter.
Cradle!!!![]()