.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Това нормално ли е?

Я ми кажете едно нещо.ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
    Имам в предвид, че аз съм тризнак и си имам още двама като мен.Майка ми някой път изобщо не е права.Днес отново разбрах едно нещо и ми стана много гадно.Постоянно им купува дрехи и други неща,а после ги кара да ги крият и да не ми ги показват, за да не съм искал и аз!А до колкото знам,аз съм също като тях и даже носим еднакви дрехи и сега случайно в гардеробите им набарах доста нови одежди...(които аз нямам)

MACKA prez no6ta
    Guest
    Ami tova koeto kazva6 ako e vqrno e mnogo tajno.Date delqt ot drugoto/te dece/a. Neznam az bih reagirala nogo ostro i 6tom ste ednakvi nqma pri4ina da vi deli i taka natak .Ako postapva taka s mene 6tqh da i kaja nqkoi raboti v o4ite.A ti trqbva da si napravi6 izvodite i na koi da raz4ita6!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Хм..много гадно Никоя майка не трябва да си дели децата...не знам дали ти не си й дал някой повод,но и така да е просто не е справедливо! Не може така на тях да купува а на теб не Може някой път да няма пари за трима...ще купи на единия,след 1 седмица на другия и така..но при теб май не е от това Не знам какво да те посъветвам,освен да отидеш с дрехите и да я питаш какво е това...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Не,не е нормално.При положение,че сте на една възраст и..поговори с нея и й кажи,че не е нормално да дели децата си и че дори и да има пристрастия не трябва да ги показва

Guest
    Ами май няма никаква причина...и аз това се питам!
    Относно трябва те да са нагаврени,защото от тримата аз нося най-хубави оценки и май аз съм най-възпитания, дано грешно да си мисля, заради тези нейни постъпки...

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Хм..много гадно Никоя майка не трябва да си дели децата...не знам дали ти не си й дал някой повод,но и така да е просто не е справедливо! Не може така на тях да купува а на теб не Може някой път да няма пари за трима...ще купи на единия,след 1 седмица на другия и така..но при теб май не е от това Не знам какво да те посъветвам,освен да отидеш с дрехите и да я питаш какво е това...
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Град
    У дома пред компютъра
    Не, не е нормално.Една майка не трябва да има пристрастия.

Попитай я с какво си го заслужил, ще види, че ти е тъжно и че постъпва грешно.Особено като сте на еднаква възраст.

Guest
    Ами точно това, че сме на еднаква възраст и най-гадното нещо което ме нерви е, че имаме по-поразителна прилика и от тризначките във бб3, често и ни бъркат, но наистина трябвада поговоря с нея за това..защо ме дели??!?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Не е хубаво да те дели. Поговори с нея. Незнам защо го прави но е много шибано. Говори с нея дано се осети.

Голям фен
    Еми,кажи им,че това те дразни,и че ако не си й приятен на майка си просто да ти каже,за да се махнеш.Не ми се вярва да е така,но ще и стане кофти и може да я подтикнеш да започне и на теб да ти купува.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Не е нормално да си дели децата. Говори с нея и се изяснете.

ПС: Малко съм нахална, но може ли да пуснеш снимка, че ми е интересно

Не,не е!
    Говори с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си