Почти една година от поставянето на брекетите ми(Плевен,д-р Караиванов).Вече съм с такива и на долната челюст.![]()
Доколкото разбирам,някой ми е писал на лични,но нещо не мога да се ориентирам с новите пароли и имена.Моля пишете пак ? си! =D>
Слагай!!!
Аз носих в продължение на една година, след това ги махнах за месец и половина, вчера пак ми ги сложиха за още година и половина. Стана ми неприятно, но пък моите зъби са толкова ужасно грозни, че нямам избор.
Можеш да сложиш прозрачни. Не си личат толкова, а отделече - изобщо. Дори ми се е случвало с хора, с които всеки ден говоря да не ги забележа. Само като се засмеят много и се усмихнат широко се виждат. Има и разлика в цената де..
Гадното е първите три дена - болиии. Но повечето ми приятели момчета, казват, че не ги е боляло. Пък и ако те боли един аналгин върши чудесна работа.
Навсякъде казват, че не трябва да се яде това и онова, а аз ядох всичко и нищо им няма. Само веднъж като дъвчех дъвчащ бонбон (от онея на Maom) ми с отлепи единия и после дъгата ми се беше забила навътре във венеца. Но такива неща се случват рядко
Всички се плашат от стриктната хигиена, която трябва да се пази. Според мен си е същото, само дето ползваш една четка повече. Едни малки, за да се изчиства между брекетите.
Та това е, общо взето, ако имаш въпроси питай![]()
Аз съм 10 клас.Бих сложил брекети,щото горните кучешки зъби са ми малко криви.Е разбира се,че има проблем.Малко ще ме е срам 1 година да съм с такива неща по зъбите.Не че се притеснявам,че някой от моя клас ще ме бъзика,но..Струва ли си за 2-3 зъба.То не си личи толко.
споко,годините нямам кой знае какво значение,познавам момче което е около 25 и носи брекети
успех :P