Никъде няма перфектна законодателна система , и съм напълно съгласен че нашата е отвратителна по простата причина че се прави от хората които осигуряват протекции за вноса на наркотици. За трева в затвора влизат хора от периода след падането на контрола в/у търговането на марихуана тъй като след навлизането и масовата употреба на синтетики, тревата остана на заден план. Днес всеки може да продава трева стига да може да си набави респективно количество за продан, без да бъде гонен от бръснати главочи. За трева в затвора влизат хора за да отчитат дейност и да мятат пясък в очите на народа, без да се налага да прибират нито клиентелата нито дилърите на босовете които вече се занимават главно със синтетични наркотици и хероин. С това съм съгласен. И съм напълно съгласен че марихуаната трябва да се легализира защото е опасна докато е "ъндърграунд" а не като вещество. Само че като оставим марихуаната настрани, всичко останало е боклук, вреден боклук, разсипва или физически, или психически, или комбинирано удоволствие. И престанете да ми скачате насреща, вие които пушите трева, но нищо друго - и аз пуша в компания , защото тогава ми доставя удоволствие. Сам да запаля, надали ще стане. Мойте теми засягат останалите наркотици, а наистина докато пушенето на трева е престъпление, тревата ще си остане предпоставка за ползване и на други наркотици.