- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои Рапъри ви кефат и Кои Мразите ?
Мене ме кефат Onyx , Wu Tang , 2Pac , Snoop Dog , Dre , Method i red , Obie trice ( малко ) , Xzibit , Cypress hill , Eazy-e , Dark man x и други ....
Мразя Eminem , 50 Stinki , Lloyd banks , Lil romeo , Pharell и всички др позиори !
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
Мене DMX,Akon,Eminem ае аз нямам много претенции слу6ам тези които ме кефят някои от песните им![]()
Харесвам Cypress Hill, Eminem, Beastie Boys, Necro...
не мразя никого...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
dam i az sum na tova menie ne me interesuva izpulnitelqt,a pesenta ako e hubava q slushamПървоначално написано от Me4oOoOo
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
сичките рапъри без Мишо шамара ги мразя
2, 11 и 8 точка системно - бан
+1.Първоначално написано от Мo6nо
но Г юнит са някви дразнещи.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от TupacFena
![]()
![]()
![]()
и аз така баце само че не ме кефи 2pac i Dre
Харесвам адски мн изпълнители...а мразя разни от рода на 50стинки(дразнещ глас),ГГП,РнБ(тъпи текстове)...
дам дам ... и ония Mario ли къф беше не помня мно дразнещи ! ... някви супер лигави и тъпи ... !Първоначално написано от Jamalska
иначе относно тея дето ме кефят ... хмм много са ... самнявам се че е възможно да изброя всички без да пропусна някоя група или изпълнител !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
само 50 cent Me кефи
Snoop Dog ме дразни
Кефят ме Гошо от "Почивка" + Магната и Кашкавала.
И Looptroop ми харесват...
Другите или са ми безразлични,или са яко зле.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
виждам че и ти рап слушаш чадо моеПървоначално написано от NiKOLAN
![]()
ми кефя се на Onyx,RZA,Wu Tang Family,Eazy E,Goretex,Kadafi,ODB,2Pac,Snoop,Dilated People,BIG...
da poqsna - na tova bi trqbvalo da se smeete.Първоначално написано от Red.Chil
Мразя сички балъчета
които не разбират музиката на поета,
извисена високо от пушека на тревата,
влизаща през устата и достигаща душата,
обичам жоро би от варна и пичовете от каисиева градина,
с тях адски много време от шибания ми живот мина,
уважавам ги като музиканти но най-вече като братлета,
за всички останали рапъри съм приготвил куршумите и пистоолета.
Ъ, йе!
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
Jamalska ква музика слушаш??
Рап слушам основно...и реге и денсхол също ме радва много.Първоначално написано от Анонимко
аааааааа още един от любимите ми юзъри откога не беше писал....Първоначално написано от Bling Bling
да бе тоя тупак колко е зле..Първоначално написано от qwertyu
Кефят ме- Сенсей, Насти, Бате Сашо, DarkFight...и други.
Мразя- няма такива.
![]()
мълчи бе некомпетентенПървоначално написано от NiKOLAN
още ли слушаш Ар Ен Би империята никога няма да са разцепи![]()
Мишето гепи биитовете на негротата и напраи пари от децата дето не знаеха кви са биитовете на тфа ли са кефишкво да говорим
Тупак бил зле,кво знаеш за него,моме,кажи що е зле,щото има повече хип хоп песни от колкото ти си слушал през целиа си живот ли ?![]()
kefat me 6AMARA,SPENS,GUMENITE GLAVI,LO6ITE,EMINEM mrazq SOFI MARINOVA i USTATA![]()
![]()
мно си заблудена маина ... по хуаво слушай софка и устата ... не ти се отдават друго да слушаш ... !Първоначално написано от krasivata_luvica
Insane Clown Posse мно радват тея !!!!![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
seki si re6ava kvo 6te da slu6a .....Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
И мен. Ама не мога да им намеря песните. Имам само едни клипове. Имам само едни клипове. Знаеш ли от къде мога да изтегля нещо тяхно?Първоначално написано от IdiOtKa
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
мацка слушай кото искашПървоначално написано от krasivata_luvica
против мишо немам нищо той прави музиката за кеф и вади пари от нея разбирам го
даже последниа му албум мисля че е с афторски бийтове
ама кое ти звучи по добре "Трудно се сбъдва всяка мечта" или 2Pac,Nas/Thugz Mansion(acoustic) или ти звучи малко еднакво като мелодиа ?