Здравейте..
Това е сигурно поредната позава тема на която сигурно няма да обърнете внимание... Но няма с кой да споделя тъй като нямам приятели...

Ходя с едно момиче което много, много обичам от 2 месеца..
Тя също твърди че ме обича... ( незнам как да обясня всичко)
1-вия месец бяхме непрекъснато заедно - навсякъде.. После тя замина за малко и се върна след известно време... След което 2 , 3 дена пак бяхме заедно повечето време от деня.. (смисъл повече време прекарвахме..)
И.. незнам .. аз ли сгреших някъде... .. Започна да излиза с други хора (нормално.. Нямам нищо против).. и вече се виждам по-малко време.. (около 1-2 часа) през което време или ми говори някви случки и такива.. или си говори с други хора които са около нея...
Всякаш ме отблъсква.. Искам да я хвана за ръката.. Да я гушна, тя някакси се отдръпва.. или на мен така ми се струва.. Искам да я цункам тя пак.. Нещо странно..
По пътя за вкъщи.. я попитах.. Дали ме обича още и дали ми се сърди зарди нещо.. Тя ми каза че не ми се сърди и че ме обича..

Но така си продължава.. се едно сме само приятели... някакси все едно тайно ме отблъсква.. Излиза с други повече време с мен се вижда минимално възможно най-малкото време.. Незнам Сигурно само така си мисля.. Или аз нещо неправя като хората... За нищо нестаам...
Съжалявам че толко куцо обесних работата... Сигурно никой не ме е разбрал... Надявам се някой да прежали времето което ще чете това..
Благодаря ви предварително...
и на тези дето ще ме псуват Благодаря...