- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Shannon Larkin - баннат???
Както си седя на компа и виждам че в скайп Shannon Larkin ми се е включил и ми вика, че бил баннат!
Хора, защо бе??С какво пречи човека на форума??Надявам се админите да му махнат бана...айде подкрепа.
хъхъ..
виж темата в новини
така става, когато хората не знаят кога да си затварят устата
![]()
Следните потребители са баннати /с някои прилежащи IP адреси/, заради нарушаване на правилата в темата за снимките:
VankS , BastardOfChrist , scion_of_Storm , punisher , Red.Chil , Ice_Queen , `Death`Whore` , ShannonLarkinТа тук са едни от най-редовните потребители бе
![]()
хъхъ..
това не значи, че са защитени от бан, както сам виждашПървоначално написано от Shadow_Walker
Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Еее... Ice Queen....![]()
![]()
![]()
![]()
Аз я обичам...
![]()
![]()
![]()
![]()
Тя е добро момиче..не бива така...![]()
е какво се оказа-че не тези,които започнаха спора и го обърнаха на пазар получиха бан..е тва е българско онлайн правосъдие
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Еми сереш в темата със снимките - получаваш банан. Такъв е живота.
Сред баннатите има потребители, които ме кефят, но правилата са такива. Да се надяваме, че не са баннати по ИП и ще могат да си направят нов акаунт.
Интересното обаче е, че има хора, които са срали много повече, но им се разминава.
Абе аз си мисля, че ако се помолят поне по Йп адрес ще им махнат бана... Дано.
Добре, ако обещят, че никога повече няма да пишат в тази тема, не би ли могло да им се разреши да си направят нови акаунти и при евентуално решение директно нов БАН и без компромиси?
То сега и нас могат да ни баннат, защото нямаме право да се месим в решенията на модераторите и админите.
абе, може ли да сте толкова зле?! право вика ABSOLUT`me... с къв акъл банвате scion_of_Storm не мога да разбера!![]()
написал две мнения без снимка и кво? бан! браво. а разни потребители си акат в темата нон-стоп и кво? нищо!
възмутена съм! въпросът е принципен!
сега и аз очаквам бан, щото изказвам мнение... пффф.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами то тоя форум става от тъп, все по-тъп. Как можахте да баннете най-култовият потребител (Death Whore)? Не знам за какви правила става дума, но сайта става смотан. Хора, които очевидно со помагали в дадени моменти биват баннати, защото "съгрешили" заради дадени постове, а хора пишещи в смотаният "Фън" и не помогнали на абослятно никого не се баннват.
Аз се надявам, че поради очевидното западане на тийнпроблем. До ебосня, че тийнпроблем запада, въпреки че броя на хората посещаващи го се увеличава. Броят се увеличава, защото все повече хора ползват интернет, а не защото сайтът става по-добър. Та... щах да кажа, че се надявам в скоро време да се яви един найстина добър тийн сайт, които или да смаже тийнпроблем, или поради високата конкуренция тийна най-сетне да тръгне нагоре. Посещавам форума само, защото няма друга добра алтернатива.
nali ima web proxyta beПървоначално написано от Mimka_sweet
-bastard
Така е!Той пък за какво??Първоначално написано от пор
Та наистина е много готина и редовна и...абе защо?!Първоначално написано от Whisskas
Права си!Защо трябва и нея???Първоначално написано от malka_sladuranka
И Shannon Larkin - той е толкова печен и точен!
Пофлуудили в темата за снимките...е чак за бан ли е това???
Както казаха другите-има много, които го заслужават повече.
Пък и:
Първоначално написано от ABSOLUT`me
хъхъ..
Прокситата не решават проблема... проблема е в това, че излиза че едва ли не не си желан тук. Честно казано все повече се надявам най-сетне да направят добър тийн сайт, защото тийна все повече и повече затъпява. А и няма как. След като някои от най-умните юзъри биват баннати, а тъпаците от Фън-а и секса седят.Първоначално написано от Анонимко
a zashto ne bannahte i evil lady in black ?ili lady death?
Ne 4e iamm neshto protiv tqh , prosto govorq principno?
Ima mnogo hora koito narushavat pravilata?
i milito girl4e ili prosto az f, ili tam koito ni predopredi vuv temata za snimkite , i tq narushava pravilata ( da ni ovedomi na LS , kato e na zor) , principno bannete i neq?!
sam se oplitash v pravialta si machoka, sam ... i dokazvash kolko horat apodurjashti site-a go narushavat (banni se i sam i ti ofloodi tam)
-bastard
Някои от баннатите потребители могат да 'благодарят' на мен /но главно на себе си/, останалите на колежката. Решението тези потребители да бъдат баннати е на основа на неспазването на правилата и многократните предупреждения в темата.
Това не означава, че не са желани тук. Само че нали правилата важат за всички - никой не може да се позволява своеволия в която и да било тема.
"Не ме гледай какво върша, а ме слушай какво говоря"
Та и при вас е същото. Мачок държиш се и говориш като политик. Нещо, което смешно, особено за тийн форум.
Нека позная, че колежката ти се е застъпила за банна на Дет Хор. Не веднъж е показвал колко "обича" дет хор, но личното отношение не би трябвало да се показва при бановете.
И да те питам нещо конкретно... защо банвате умни и начетени юзъри, а тъпите юзъри пишещи във Фън-а и секс-а биват баннвани?
Афинитет към политиката нямам. Това, че се изказвам грамотно, на фона на масата и ти прави впечатление - говори зле за много хора.
Дет Хор е човек, който много уважам и мисля не го казвам за пръв път.
Ако се баннат други, а нея не - какво ще излезе, че се ползва със специални преференции?! Никой не се ползва с такива, мод екипа също.
Ice_Queen shte mi lipsvaGotino momiche..
Нямах в предвид това, а нещо друго. Цитата ми би трябвало да те подсети. Ти и Цоки говорите едно, а вършите друго. Освен това говориш доста странно. Не съм виждал човек (грамотен или неграмотен), които да говори като теб.Първоначално написано от machoka
Как обаче изпусна момента с колежката. Дано тя да ми отговори относно него.
Всъщност, защо се баннват юзърите? Ти самият каза, че не са нежалани тук, но защо тогава бановете на IP са постояни, а не временни? Не съм съгласен и относно специалните преференции. Забелязъл съм, че тук със специални преференции се ползват юзърите пишещи безмислени постове. Иначе щеше ли да го има Фън раздела? Щяха ли да бъдат допуснати толкова много безмислени постове? Просто виждам как тук все повече се стимулира простотията.Ако се баннат други, а нея не - какво ще излезе, че се ползва със специални преференции?! Никой не се ползва с такива, мод екипа също.
Иначе браво, че остана темата отворена, защото преди това не се обсъждаше изобщо, а темата се заключваше. Има напредък.
Раздел фън е направен специално за това. За да се разпуска в него, а не простотиите да се пишат другаде. Такъв раздел може би нямаше да съществува на друго място - но точно в тийн форум има своето специално предназначение.
По въпроса за ИП бановете - не винаги са постоянни, а в цялостта си бан политиката е приоритет на админ екипа.
Никога не говоря едно, а правя друго. Ако ти не можеш да ме разбереш какво говоря е друг въпрос
За пръв път чувам, че съм говорил странно![]()
![]()
![]()
За последен път ще кажа, че хора с преференции НЯМА, мисля бановете поставяни на хора с по над 3000 поста от темата за снимките би трябвало малко да подсказва за това. Ако някой си мисли друго - негов проблем. Ясно е, че никога всички няма да сме на едно мнение.
Имам невероятно изострено чувство за справедливост и с риск и аз да си изпрося бана,искам да направя няколко забележки на модераторския екип и главно на мачока,защото все пак той взима най-отговорните решения(бан,изтриване на профила и т.н.) *маз маз*
Тa уважаем мачок,след като сами сте писали правилата,би трябвало да се придържате към тях.
I.Задължения на модераторите
1.Да наблюдават темите и мненията, публикувани във форумите
2.Да променят, цензурират, преместват и трият мнения и теми,
неотговарящи на общите правила за писане във форумите (Задължения на потребителите)
Къде бяха модераторите,за да цензурират мненията и по-скоро да спрат спора още в зародиш,така да се каже?
II.Задължения на потребителите
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
е,ако някой друг си беше свършил работата,нямаше да се стигне до тука..
3.Да не се месят в работата и решенията на модераторите, освен при
основателна причина(нарушения на модераторските задължения), при което са длъжни да уведомят администраторите.
аз намирам моята забележка за уместна,тъй че според вашите правила не би трябвало да ме банвате..опа,кои са вашите всъщност?
12. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстъргават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, педофилия или насилие.
това никъде не го видях..и ох,май свършиха провиненията,с които можеш да си изпросиш бан..
V.Санкции при нарушения на потребителите
1.Нарушения от ПЪРВА СТЕПЕН - санкционират се с предупреждение при
системно неспазване на точки 1,6,7,9,10,14 от раздел "Задължения на
потребителите"
2.Нарушения от ВТОРА СТЕПЕН - санкционират се с моментално
предупреждение при неспазване на точки 4,5,8,11 от раздел "Задължения на потребителите"
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума при системно неспазване на точки 2,3,12 от раздел "Задължения на потребителите"
Предупреждението се отнася за изтриване на профила и евентуално банване от форума
Тъй че още веднъж ще ви се помолим,всевишни,бихте ли преразгледали решението си?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ABSOLUT`me,
когато се обърнеш към мен както подобава - нормално, а не с неуместната си ирония - тогава можеш да очакваш и отговор.
Накратко ще ти кажа, че по всяка една от точките не си прав.
Нямаш си и на идея колко поста съм изтрил от темата за снимките. Същото важи и за предупрежденията /дето си ми цитирал за първо-второ и трето предупреждение/... аз съм предупреждавал хиляди.
Задълженията на модераторитЕ, в момента модерирам САМО АЗ в този раздел, така че сори ако нещо не ти допада или ако съм изпуснал 'някой спор да се развие', следователно мога да формулирам следното твърдение:
Който каквото си е надробил - това ще сърба.
Браво! Много съм доволен от развоя на събитията. Трябва да има по-голям контрол и модераторите си вършат перфектно работата.