- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Shannon Larkin - баннат???
Първо съм девойка,и нищо не съм изпуснала.
Второ - уважавам действията ти,но очевидно сам човек не може да се справи с хиляди говеда.Видях,че имаше изтрити много мнения,но заради един флууд,и то провокиран,не мисля,че въпросните потребители заслужават банн.
Точно затова и пледирам за невинността на въпросните потребители,така да се каже.![]()
![]()
Не бъди лош,знам,че дълбоко,дълбоко ъъъъ в сърцето си си добър човек.![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ми може да се каже че акцията си е справедлива..все пак някоитях само хейтваха и спамеха по теми които не бяха за това!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Може и да има резон в тази пабота... но защо след като хората пишещи преобладаващо безмислени постове не биват санкционирани за това следва хората пишещи предимно аргументирани постове да биват санкционирани за това, че от време на време нарушавали някои правила. Всъщност абслолютно всички нарушават правилата, дори и модовете.Първоначално написано от machoka
От една страна не мога да дискутирам с теб за политиката на админите, тъй като ти не си такъв, но от друга страна имам доста големи съмнения за теб, че си администратор в сянка. Винаги говориш все едно ти ни банваш, а не админите. Така че може би и с теб може да се говори за това.По въпроса за ИП бановете - не винаги са постоянни, а в цялостта си бан политиката е приоритет на админ екипа.
Ами няма да споря тук просто, защото не виждам никакъв смисъл. Ти ще си говориш своето, аз моето.Никога не говоря едно, а правя друго. Ако ти не можеш да ме разбереш какво говоря е друг въпрос![]()
Сега не говориш странно, но доста често съм виждал във форума да го правиш.За пръв път чувам, че съм говорил странно![]()
![]()
![]()
За това няма и да споря повече с теб относно това. Но ми е някак странно как аз говоря за това, че ровечето хората пишещи тъпи постове не биват санкционирани, а ти ми говориш за хората имащи повече от 3000 постта.Ако някой си мисли друго - негов проблем. Ясно е, че никога всички няма да сме на едно мнение.
ABSOLUT`me - аз самият смятам, че нещата не се вършат както трябва, но постта ти изобщо не е аргументиран.
Communist - Пфхах... личи си, че си комунист.![]()
Наистина съм разочарована от политика на форума... и ми е мъчно, че не се ценят хората, които помагат за развиването на форума и имат нещо в главите си. Не че на някой му пука за моето мнение.
Някога да си видял някой да е баннат заради писание във фън раздела?!?Може и да има резон в тази пабота... но защо след като хората пишещи преобладаващо безмислени постове не биват санкционирани за това следва хората пишещи предимно аргументирани постове да биват санкционирани за това, че от време на време нарушавали някои правила. Всъщност абслолютно всички нарушават правилата, дори и модовете.
Да, там и модове могат да си позволят да спамнат, както и всички останали. Но когато това се случи на друго място - всички си носят последствията.
Да пишеш 'тъпи' постове не е против правилатаНо ми е някак странно как аз говоря за това, че ровечето хората пишещи тъпи постове не биват санкционирани, а ти ми говориш за хората имащи повече от 3000 постта.Все пак не всички са достигнали твоето интелектуално развитие
.. пука им на повече хора, от колкото си мислиш. Или поне с един повече.Първоначално написано от shadow4e
![]()
И все пак цялата тази работа с бановете смърди.
хъхъ..
.... очакваме включване в темата след 5...4...3........ :P
Не се застъпих, а лично го предложих.Първоначално написано от Забавно ми е
![]()
Място за лично отношение няма, срещу фактите не можеш да се изправиш. И тъй като ни най-малко не съм ти длъжна ще ти кажа - сам разгледай профила на въпросната потребителка и ще забележиш, че тя не си е позволила да обижда само в темата за снимките, а в много други. Може да сме си затваряли очите, защото е имала стойностни мнения, но в един момент всичко се насъбира и ето го резултата. Същото важи и за повечето от баннатите потребители.
В самата тема потребителите бяха предупредени два пъти. След което вместо да поправят "грешките си" те продължиха (тук ще кажа, че ShanonLarkin направи изключение, но пък предните му мнения бяха може би най-просташките).
И нещо последно, с което за мен темата е приключена - нямате право да се месите в решенията на модераторите и администраторите, освен при основателна причина, а такава очевидно липсва!
ПП. И както казах в темата за снимките - правилата са за всички - готини или не чак толкова готини хора, със стойностни или не до толкова стойностни мнения, с 20 или 2000 мнения .. това е!
Много добре знаеш, че има потребители, които са нещо като форумни ВИП-ове. Въпросните индивиди е трябвало да получат забрана да влизат във форума отдавна, но това не е станало. Това дали не е "ползване със специални преференции"?Първоначално написано от machoka
Има едно нещо, на което винаги съм се чудил. Случвало се е в прословутата тема за снимките да пуснеш мнение, в което да е пишело, че след твоето изказване не е трябвало да има никакъв спам. Странно, но защо съм те виждал да спамиш по въпросната тема? Щом си модератор, не би ли трябвало да даваш пример на хората като не пускаш мнения в онази тема, които биха могли да се причислят към спама?
Колкото до личностите, гризнали банана - сред тях има такива, които верно са си го заслужили, но има и такива, които не са.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И кои са тия форумни ВИП-ове?![]()
Може и да има такива, по смисъла на това - че са едни от по-възрастните и сериозни такива. Това не значи, че няма да получат бан, ако се наложи
Спам - аз съм спамил? Покажи къде и кога, не бъди голословен. Да съм пуснал един - два поста 'бушон' - да, от време на време има нужда. Никога не съм правил забележка за такива постовете - 'красива си, кефиш ме', 'абе не ме кефиш пич, щото прическата ти мяза на разплетена дамаджана' - такива постове-коментари от време на време - няма лошо. Винаги съм повтарял 'стига да не са повече от постовете със снимки на една страница'...
иначе мнго лесно мога да тегля катинара на темата и да се пускат снимките на ЛС и да ги качвам - предложих го, ама нещо не се одобри идеята.
Тази тема не е създадена, зада се обвиняват модераторите, че не са си вършили работата. Целта е била да се покажа, че хората, които ползваме този сайт сме недоволни от взетите мерки. Поне да беше казал основателни неща заради, които да ги обвиняваш. Колкот и да не съм съгласна за банновете, не мога да отреча, че мачока е казвал, че може да се пише в темата и постове без снимки, но просто когато видиш, че на някой вече са направени 2 комплимета, няма нужда да има още 10, а ще чакаш да кажи нова снимка и тогава. За мен това е доста правилно правило.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
А за другите преди това... какво като някой, който ние харесваме е бил баннат, дай и висчки от ФЪНА да бъдат баннати. Това е тъпо.
Държа си на мнението, че просто трябваше да им се забрани да пашат в тази тема повече. А относно това, че всички били равни, ами според мен не е нужно всички да са напълно равни, все пак тези, които са си заслужили уважението на другите, заслужават някакъв толеранс.
Благодаря ти!Колкот и да не съм съгласна за банновете, не мога да отреча, че мачока е казвал, че може да се пише в темата и постове без снимки, но просто когато видиш, че на някой вече са направени 2 комплимета, няма нужда да има още 10, а ще чакаш да кажи нова снимка и тогава.
Идеята е в това, като искам да разгледам снимки на потребители на този форум - не да отворя темата и да щракам страница след страница препълнени с обиди и детски скандалчета и драми, ами да гледам СНИМКИ.![]()
Защо ли не се и учудих? Кажи го така... ако не ти беше неприятна нямаше да я баннат.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Единственият човек, на който следя постовете, освен на мен е тя. Така че отлично знам какви са и постовете. Когато 1 потребител е написал 10-11 хиляди постта е съвсем нормално да му се открият много постове нарушаващи правилата, но тя има далеч, далеч повече добри мнения. Това е Нормално. От постовете и се разбира, че тя е по-умна и знаеща от... айде да не се изхвърлям, но бих казал 90-95% потребителите.Място за лично отношение няма, срещу фактите не можеш да се изправиш. И тъй като ни най-малко не съм ти длъжна ще ти кажа - сам разгледай профила на въпросната потребителка и ще забележиш, че тя не си е позволила да обижда само в темата за снимките, а в много други. Може да сме си затваряли очите, защото е имала стойностни мнения, но в един момент всичко се насъбира и ето го резултата.
Доколко потребителите и доколко екипа е виновен за това, че той няма авторитет сред юзърите и те не се вслушват в него?Същото важи и за повечето от баннатите потребители. В самата тема потребителите бяха предупредени два пъти. След което вместо да поправят "грешките си" те продължиха (тук ще кажа, че ShanonLarkin направи изключение, но пък предните му мнения бяха може би най-просташките).
Есествено. Вие изобщо не грешите, ама вие сте светци. Покажи ми, колко пъти някой от екипа си е признавал, че екипа греши, особено при по-сериозни обвинения. Само не ми казвай, че вие не правите сериозни грешки и за това не можеш да ми дадеш пример.И нещо последно, с което за мен темата е приключена - нямате право да се месите в решенията на модераторите и администраторите, освен при основателна причина, а такава очевидно липсва!
Колко "готин" е човек изобщо няма значение. Всеки си има собствени разбирания какво е "готин".ПП. И както казах в темата за снимките - правилата са за всички - готини или не чак толкова готини хора, със стойностни или не до толкова стойностни мнения, с 20 или 2000 мнения .. това е!
Какво обаче значи правилата са за всички? Ясно е, че трябва да има правила, за да не настъпи анархия, но личното ми мнение е, че правилата може да се нарушават, стига да е в умерени дози. За мен повечето баннове в този форум са абослютно безмислени и неоснователни. Айде обясни ми например колко основателен е банна на LadyDi и колко "опасна" беше, че даже я баннахте по IP?
shadow4e, въпросът е и до елементарно възпитание. Ти какво ще направиш ако някой утре те напсува на улицата? Това, че той поприницп е добър човек ще промени ли въздейстивето на казаното от него?
Форумът е място, където всеки трябва да се чувства добре, а не място, където да бъдеш наричан "г*й" или "к*рва", само защото си си показал снимки и на някой не си му допаднал.
Да не забравяме и, че всичко се намира от google - ние не искаме нашият сайт да изскочи като резултат на търсенето на "мазен г*й" или "к*рва".
Забавно ми е, в грешка си. Казала съм нещо, а твоите аргументи срещу него не приемам като сериозни такива.
Хахахахаха...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ами добре, да приемем, че аргувентите ми са несериозни и изобщо не искат обсъждане. Но ми отговори само на един въпрос, за който изобщо не са ми нужни аргументи, за да попитам. Колко пъти сте си признавали, че екипа греши при сериозни обвинения? Моля да ми бъде отговорено с цитати и примери.
По скоро всеки тълкува правилата както му е изгодно.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
хъхъ..
Почакай малко. От къде сте сигурни, че не грешите след като дори не знаете определението на думата "греша" и трябва да ме питате?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Какво значи опраданието, че се водите според правилата? Че може би правилата са грешни? Защото в думите ти може да се открие и това самопризнание.
Спри да ми заобикаляш въпросите и отговори по същество! Държа най-вече да чуя дали някога сте си признавали за сериозни грешки, защото такива със сигурност сте правели.
Това е изразяване на лично мнениеПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
хъхъ..
е, винаги можеш да го кажеш малко по-дискретно... да те обявят за мазен гей не е никак... ободряващо.Първоначално написано от Shadow_Walker
но, това не значи, че банването на някои юзери не беше много мизерна постъпка.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И в случая всички (модератори/админи) са на едно мнение.Тогава какво сте се затръшкали?Код:3.Да не се месят в работата и решенията на модераторите, освен при основателна причина(нарушения на модераторските задължения), при което са длъжни да уведомят администраторите.
Прави или не (не коментирам, за да не обидя някого, но не може да се отрече, че флууд имаше в изобилие), хората от екипа са решили така и не е редно, да оспорвате това им решение.
Темата е относно бана на ShannonLarkin и всички флуудили темата със снимките, не за работата на модератори/админи.Направете друга тема, ако мислите да коментирате това.
Може ли някой от вас, които недоволствате заради тази огромна "несправедливост" (живота е същия, душици), да отрече, че имаше флууд от страна на баннатите (конкретно в темата със снимките).Ммм?!?
"Забавно ми е" екипа греши, в някои свои действия СПОРЕД ТЕБ.Но, понеже не си господ, единствено ти се водиш по тази, твоя преценка.Първоначално написано от Забавно ми е
Не можеш да искаш някой да ти се "оправдава", за това, което СПОРЕД ТЕБ е грешка.
Вярваш или не, правилата стоят над твоята дума.Ако не откриеш грешка на екипа, СПОРЕД ПРАВИЛАТА (и все пак, всеки греши), тогава може да твърдиш, че някой от модовете/админите не изпълняват задълженията си коректно.
Тавтологията в горните няколко реда бе умишлена.
P.S.Като толкова ви се спори, относно правотата на решенията и коректното изпълнение на задълженията на модераторите и админите, направете нова тема.Нито в заглавието, нито в първия пост е зададена такава тема за разговор.
...
Забавно ми е
Точно пък ти имаш най-малко право да пишеш в тази тема. При положение, че това ти е сигурно 10-тия профил и си банван именно заради това, заради което претендираш, че форума бил заприличал на боклук видиш ли..
именно ти си този, който заявяваш че си тук само заради простащината и лигавщината.
именно ти си този, който във всяка 'скандална' тема взимаш дейно участие, но за сметка на това нямаш нито един смислен и проникновен пост.
именно ти си човекът, на когото съм трил и цензурирал десетки постове.
и именно ти си човекът, който ако бях писал правилата аз /някой ме набеди по-нагоре в темата, че аз съм ги писал/, нямаше да имаш възможност да посещаваш това място /тъй като в момента правилата са прекалено толерантни към потребителите/.
Така че, освен че е леко нагло да се обаждаш в тая тема, е и неподходящо и малко смешно. По-добре ще направиш ако преустановиш участието си по темата.
Трябва да се прави разлика между лично мнение и откровена простащина.Първоначално написано от Shadow_Walker
Да баннеш най-активните потребители не е ли такава?Първоначално написано от Lake_bodom
хъхъ..