.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    И какво като са най-активните? Трябва да имат имунитет срещу банан? И аз мога да направя 10 000 мнения от 1 буква - това означава, че никой не може да ме банне ли?

Правилата са съвсем ясни - никой не може да обижда и да спами, независимо от това дали се е регистрирал вчера или преди 2 години, или има 1 или 10 000 мнения.

Все пак, смятам, че на баннатите трябва да се даде втори шанс и бана да не е по ИП.

А че има двоен стандарт в налагането на наказания, няма спор. Има потребители, които системно са спамили в тази тема и редовно са псували и са обиждали и им се разминава. Дори и при тази банан-вълна имаше такива, които минаха тънко.

Град
    У дома пред компютъра
    Някои от тях сигурно няма да пишат повече тук.По собствено желание.Не съм сигурна, но ако мен ме баннат така не бих си губила времето.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Чудесна новина! Тъкмо малко да се поразчисти форума (пък за някой това не е първи бан, така че е видно, че не са желани).
    Левски шампион але але!

scion
    Guest
    След което вместо да поправят "грешките си" те продължиха
    Знаеш ли, интересното е че имах точно ЕДНО мнение без снимка, а следващото, в което казах на Lady Death, че снимката й е хубава, беше придружено СЪС СНИМКА. Невърдълес, интересно ми е колко други хора, които правят юбър простотиите, не са баннати.
    Бтв, заеби, ама 90 % от баннатите сме метъл/хардкористи хD Има конспирация!!!
    С уважения,
    scion_of_storm

scion
    Guest
    Извинявам се за двойния поуст, но като гост не мога да си едитна мнението.
    Относно псувните, мила просто аз, всеки в този форум псува някога. Хм, интересно, тогава всички нека да бъдат дарени със скъпоценния свети бананко? Айде де
    Отново с уважение,
    scion_of_storm

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от scion
    След което вместо да поправят "грешките си" те продължиха
    Знаеш ли, интересното е че имах точно ЕДНО мнение без снимка, а следващото, в което казах на Lady Death, че снимката й е хубава, беше придружено СЪС СНИМКА. Невърдълес, интересно ми е колко други хора, които правят юбър простотиите, не са баннати.
    Бтв, заеби, ама 90 % от баннатите сме метъл/хардкористи хD Има конспирация!!!
    С уважения,
    scion_of_storm
    че по тая логика и мене трябва да ме баннат-имах едно мнение със снимка и други, в които коментирам снимките, а и отговорих на въпроси за мен...даже се включих в спора с едно мнение...Ех...
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    Ванкс, мноу си як, искам да ти меря анално температурата кхах
    Това забрави ли го?

Shadow_Walker, на теб мисля, че ти беше отговорено на въпроса.

scion
    Guest
    О, извинявай, тогава са цели две мнения!!! Прекалено много са, сигурно. Аз искам да попитам защо ние получаваме бан по айпи, а не по акаунт?!
    Предишните нарушители на темата, както и другите нарушители (като Мошно 10000 пъти) получаваха бан по акаунт, а не по айпи. Доста яко, но не особено справедливо мисля, м?
    С уважение,
    scion_of_storm

Бана на scion_of_Storm беше пресилен и несправедлив. Факт. Добре, направил е една издънка, но как така за нея той получава бан, а на някои други персонажи непристойното поведение се толерира с години?

Първата партида е нормално да получи по-леко "наказание", като не до толкова предупредена и не до толкова наясно какво се случва, когато прекаляваш.
    Мошно /или Забавно ми е/ е получавал и бан на АйПи-то, и деактивиране на профила.

Lake_bodom, кои са тези потребители? Кажи. Ще им разгледам профилите и ако има грешка - обещавам ще бъде поправена. Правилата са за всички и ако до сега не сме забелязали някого, това не значи, че той ще си върши дейността безнаказано, все някога ще бъде засечен.

scion
    Guest
    Уау, браво на първите партиди тогава. На следващия написал една дума на криво какво, ще му пращате бойни групировки вкъщи, защото не е като "предишните партиди"?
    Айпито ли трябва да си променям, за да посещавам отново форума, какво трябва да направя? Разбирам да бяхме някакви тотални идиоти, че да не ни допускате повече до форума, но ебаси...
    Както и да е, как стои въпроса с ботушката (Boot), след като сестра й беше банната и тя е пряко пострадала от това?
    Айде помислете малко
    С уважение,
    scion_of_storm

L31h4z - Абе аз нарушения на правилата съм откривал сумати, ама да почна да търся... не ми се занимава.

machoka - Караш ме да се възгордея, въпреки че се изхвърли с твърдението си, че нямам нито един смислен пост. Зависи какво разбираш под "смислен" и не съм тук само заради "простащината и лигавщината".

И аз бих запитал... Какво е виновна Буут, за дето сте баннали дет хор, която на всичкото отгоре банната, защото просто аз ф има лично отнешение към нея?

Иначе той Мошно има Бан на 2 реални IP-та и на 7-8 проксита. Един път ми бяха баннали IP-то, но не ми бяха деактивирали профила. Деактивираха го чак след 1 месец. Или админа и забравил да ми го банне или някой друг е ползвал същото IP.

scion - просто аз заобикалям бановете. Особено сега открих супер лесен начин да го правя. Като махна и всичките реклами и тапети имам нормално скорост.

Между впрочем, ако не ме бяхте банали първият може би изобщо нямаше да пиша толкова глупости. Просто след като разбрах как да заобикалям банна се държах единствено според своите правила, защото вашите правила реално не ме санкционират.

Въртим се в кръг. Отговори на тези въпроси са дадени в темата, давани са и многократно във форума.

scion
    Guest
    Ок, защото не видях отговор на този въпрос.
    Докога сме баннати?

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^

Lake_bodom, кои са тези потребители? Кажи. Ще им разгледам профилите и ако има грешка - обещавам ще бъде поправена. Правилата са за всички и ако до сега не сме забелязали някого, това не значи, че той ще си върши дейността безнаказано, все някога ще бъде засечен.
    На този въпрос тактично няма да отговоря, защото:
    -ще наруша точка 13 и ще подлежа на директен бан;
    -не ме кефи ролята на доносник;
    -все пак това е вашата работа - да следите за спазването на правилата. Защо аз да ви я върша?

Просто се огледайте из разделите и ще ги видите. Няма да е толкова трудно, мисля, защото са твърде очевидни.

Между впрочем, ако не ме бяхте банали първият може би изобщо нямаше да пиша толкова глупости. Просто след като разбрах как да заобикалям банна се държах единствено според своите правила, защото вашите правила реално не ме санкционират.
    Проблема е в това, че не осъзнаваш значимостта на тези правила.

Guest
    Доста несправедливо беше. Не мисля, че заслужаваме такова наказание, защото сме пофлъдили темата за снимките. Един временен бан, ако бяхте сложили щеше да е по-приемливо. Плюс това, след предупреждението на ^npocTo^a3^f^ спряхме. Поне някои от нас. Не виждам причината, по която ми цензурирахте последния пост, който гласеше "Айде млъкнете вече наистина" или нещо от сорта. Използвахте цензурите за да ни довършите бановете. Не искам да ползвам проксита и нов акаунт за да посещавам форума. Ние се осрахме, но и вие не постъпихте правилно.

ShannonLarkin

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Проблема е в това, че не осъзнаваш значимостта на тези правила.
    Осъзнавам отлично, но погледни форума...

преди време имаше една тема за някакъв дето си бъркал с лъжичка в гъза и след това ял това, което е изкарал от там. Тази тема съществуваше 1 месец, имаше над 30 и еди колко си страници с отговори, но нито един потребител не беше санкциониран, затова че е писал в нея и е провокирал по нататъшното писане в нея.Защо за подобна тема нямаше сонкционирани, а сега има?

Правилата са, за да се спазват, а се спазват, за да се поддържа някакъв ред. Да, но тук няма никакъв ред щом се допускат подобни теми. Така че не виждам смисъл и аз да ги спазвам.

Иначе искам да отбележа, че посещавам 10-15 форума. Някой рядко, някои често, но това е единственият форум, в който съм получавал какъвто и да е бан.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тъпо е, баннахте една част от хората, които пишат що годе смислени неща

а тва за scion of storm е страшна глупост заради 1 мнение, което дори не е явно нецензурно и мнение без снимка сте го баннали, браво, а по колко пъти на ден в разделите Секс или Любов се пише "курва", "кучка", "ходи се е*и" и не знам си кво си още, а никой не е получил бан за това

^npocTo^a3^f^ ти може да си мод, ама аз да те светна, че гей е цензурираният вариант и няма нужда от звездичката
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Никой не е казал, че бановете са вечни. Аз не съм наясно, но предполагам, че са временни.

Мега фен Аватара на machoka
    Нека внеса малко пояснения по темата, с които считам че върви към приключване.

1. Мошно или 'Забавно ми е' получи току-що поредният си бан, заедно със смешното IP заради това:
    Правилата са, за да се спазват, а се спазват, за да се поддържа някакъв ред. Да, но тук няма никакъв ред щом се допускат подобни теми. Така че не виждам смисъл и аз да ги спазвам.
    Аривидерчи. Пп. и едно обръщение към теб:
    не ме дърпай за опашката, защото може лесно да се уреди всеки твой пост да изчезва 10 секунди след като си го пуснал, ако ще и през сървър на Конго да го пускаш. Просто не ме предизвиквай да залегна на пс-то като едно време, за да ти показвам че не си прав в наглостта си.

2.
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Никой не е казал, че бановете са вечни. Аз не съм наясно, но предполагам, че са временни.
    Премахнати са бановете на IP адресите. Мрежата на Дет'Хор, респективно Буут е фиксната. Моите извинения на Буут, ама като ползвате динамична мрежа или един и същи компютър ги има и тези рискове.
    Бановете на никовете остават за неопределен период. Който желае от баннатите потребители - да си регне друг и да има предвид, че следващият път ще е на целите им мрежи за постоянно.

3.
    Lake_bodom - или казваш кои са преференцираните височайши особи, или просто замълчаваш. Не може туко-така да се хвърля едно 'има и по-равни от равните' и до тук. Аз предлагам да замълчиш, а следващият път като съзреш такава 'несправедливост' да ми драснеш едно ЛС.
    Толеранс никой няма, още по-малко пък и да имаше - мислите ли, че щеше явно да се показва??! Не съм толкова тъп.
    И все пак - няма.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Премахнати са бановете на IP адресите.
    Браво. =D>

scion
    Guest
    Мерси за разбирането, ще си направя друг акаунт До скоро и поздрави :>

Guest
    Да не би да сте пропуснали да махнете моя бан? Все още не мога да вляза.

Larkin

Ice_Queen*
    Guest
    hahahaha..i kakvo..ban..i za kakvo..za6toto vij ti ni se e sly4ilo da budem grybi i tn.n
    zna4i sus meseci i sedmici moje da se turpqt uzyri ,kato naprimer : xixi,xixi2,Metoman i t.n. kakto i dr uzyri koito redovno psuvat,pravqt skandali i t.n.,no vie re6avate to4no nas..hah..da ne bi nqkoq moderatorka ,da ne e haresala ne6to koeto sme i kazali?

sujalqvam no moje li da znam po osnovanie SISTEMNO NARY6AVANE na koq to4ka sum bannata????/

i vse pak(ne sum 4ela dr 4 str.) po IP li e ili samo po acc?

P.S.
    sry za latinicita

Guest
    по ай пи сме баннати...мачока каза, че ги е махнал, но все още не мога да вляза...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си