- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Shannon Larkin - баннат???
Няма ли някой, който да пробута и моето IP и да каже, че това му е второто IP от къдете влиза от някое друго място?![]()
Аз нямам проблем с ИПто..само с регистрацията...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
И сестрището май не може...Първоначално написано от пор
Saatana vittu perkele hate crew!
стига сте ревали ..
като че ли от това ви зависи живота
OtherDimension, с уникален аватар си, както винаги.
"Шофьор на такси" е ВЕЛИК филм!!! А де Ниро прави невероятна роля!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Според мен пък изобщо не трябваше да им се махат бановете. И на провинилите се за пръв път иди-дойди, но за банваните повече от 1 път (като Дет Уор) и за системно банваните (като Мошно) така и не разбрах защо имаше милост.![]()
Левски шампион але але!
Кога друг път Death Whore е баннвана?
Не бих казал, че за мене има милост. Най-редовно си ме баннват по IP.
'Щото без тях няма да е същото.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Отдавна, а на теб мачока ти обясни, че не му се занимава да те банне вовеки-веков.Първоначално написано от Несериозен Потребител
![]()
Левски шампион але але!
Дет Хор за пръв път я банват![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
да,има и такива.Май аз спадам към тях.Признавам си.Първоначално написано от Lake_bodom
Ах как се разпискаха "приятелите" на баннатите и кво да прай мачока...махна им бановете![]()
Повечето от форума ги обичат тея хора така че не се бъркай.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
хъхъ..
Виж сега... в повечето случаи банновете (на IP) са тъпо нещо. Казвам го не защото съм баннат, а защото банна е крайна мерка. Според мен той трябва да се прилага само за хора пречещи на форума, а не защото си нарушил няколко пъти някакви правила. Не бих казал, че хората, които бяха баннати пречеха на форума. Е за Ванкс може би, но дори и за него неще щот` ми бише забавно да го гледам отстрани.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Има общо понеже ако се направи компромис на едни това значи, че трябва да се прави за всички. За какво в крайна сметка са правилата ако не за да бъдат спазвани?Първоначално написано от exploitedteen
Тая история е леко мътна ..но няма значение.
Нима вс не се отбаннати ?
МЕн лично мн ме е яд за Дет Хор...![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
^^Чети по-добре мода какво каза.
Миналата партида са били по-леко ощетени, само по акаунт. Сега и ние сме само по акаунт, тоест нямаме преференции. Четете малко темите де
Мерси, на мен лично сякаш ми е оправен форума. Специални благодарности на всички, подкрепили ни, особено на Сенчестия скитникИмаш бира от мен бате хD
Кралицата май е с динамично IP .
Мисля , че можеше да им се даде шанс , нз да са били предупреждавани.
Но само модераторския екип може да решава.
Последно всички ли имат достъп до форума?
ShannonLarkin? Само него не го виждам.
аха. Мислех да се махне ИП бана само на някои хора, но така пък отново щеше да има недоволни. За това покрай някои се махнаха ИП бановете и на останалите.Кралицата май е с динамично IP
Идеята ми не е някой да бъде прогонван, а да се даде ясен сигнал, че спам в онази, а и в която и да било тема, НЯМА да бъде толериран!
И на мен Айс Куийн ми е много приятна,ама не се разписках да търся сметка на модовете...справедливо несправедливо-тяхно решение...Айде са не ме намесвайте в спорове....Повечето от форума ги обичат тея хора така че не се бъркай.
по-скоро от разделаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
около ФЪН изяснихме ситуацията по-рано )
Останалото - всичко си заминава, зависи кога бъде забелязано )
Да де , ама има места на които не е желателен такъв "забавен" спам..
Отказвам се да отварям вече "Секс" раздела , анонимните са все повече и повече..
Все още съм с бан.![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни