Цитирай Първоначално написано от machoka
Афинитет към политиката нямам. Това, че се изказвам грамотно, на фона на масата и ти прави впечатление - говори зле за много хора.
Нямах в предвид това, а нещо друго. Цитата ми би трябвало да те подсети. Ти и Цоки говорите едно, а вършите друго. Освен това говориш доста странно. Не съм виждал човек (грамотен или неграмотен), които да говори като теб.

Как обаче изпусна момента с колежката. Дано тя да ми отговори относно него.

Ако се баннат други, а нея не - какво ще излезе, че се ползва със специални преференции?! Никой не се ползва с такива, мод екипа също.
Всъщност, защо се баннват юзърите? Ти самият каза, че не са нежалани тук, но защо тогава бановете на IP са постояни, а не временни? Не съм съгласен и относно специалните преференции. Забелязъл съм, че тук със специални преференции се ползват юзърите пишещи безмислени постове. Иначе щеше ли да го има Фън раздела? Щяха ли да бъдат допуснати толкова много безмислени постове? Просто виждам как тук все повече се стимулира простотията.

Иначе браво, че остана темата отворена, защото преди това не се обсъждаше изобщо, а темата се заключваше. Има напредък.