- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Shannon Larkin - баннат???
Имам невероятно изострено чувство за справедливост и с риск и аз да си изпрося бана,искам да направя няколко забележки на модераторския екип и главно на мачока,защото все пак той взима най-отговорните решения(бан,изтриване на профила и т.н.) *маз маз*
Тa уважаем мачок,след като сами сте писали правилата,би трябвало да се придържате към тях.
I.Задължения на модераторите
1.Да наблюдават темите и мненията, публикувани във форумите
2.Да променят, цензурират, преместват и трият мнения и теми,
неотговарящи на общите правила за писане във форумите (Задължения на потребителите)
Къде бяха модераторите,за да цензурират мненията и по-скоро да спрат спора още в зародиш,така да се каже?
II.Задължения на потребителите
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
е,ако някой друг си беше свършил работата,нямаше да се стигне до тука..
3.Да не се месят в работата и решенията на модераторите, освен при
основателна причина(нарушения на модераторските задължения), при което са длъжни да уведомят администраторите.
аз намирам моята забележка за уместна,тъй че според вашите правила не би трябвало да ме банвате..опа,кои са вашите всъщност?
12. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстъргават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, педофилия или насилие.
това никъде не го видях..и ох,май свършиха провиненията,с които можеш да си изпросиш бан..
V.Санкции при нарушения на потребителите
1.Нарушения от ПЪРВА СТЕПЕН - санкционират се с предупреждение при
системно неспазване на точки 1,6,7,9,10,14 от раздел "Задължения на
потребителите"
2.Нарушения от ВТОРА СТЕПЕН - санкционират се с моментално
предупреждение при неспазване на точки 4,5,8,11 от раздел "Задължения на потребителите"
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума при системно неспазване на точки 2,3,12 от раздел "Задължения на потребителите"
Предупреждението се отнася за изтриване на профила и евентуално банване от форума
Тъй че още веднъж ще ви се помолим,всевишни,бихте ли преразгледали решението си?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...