Цитирай Първоначално написано от machoka
Раздел фън е направен специално за това. За да се разпуска в него, а не простотиите да се пишат другаде. Такъв раздел може би нямаше да съществува на друго място - но точно в тийн форум има своето специално предназначение.
Може и да има резон в тази пабота... но защо след като хората пишещи преобладаващо безмислени постове не биват санкционирани за това следва хората пишещи предимно аргументирани постове да биват санкционирани за това, че от време на време нарушавали някои правила. Всъщност абслолютно всички нарушават правилата, дори и модовете.

По въпроса за ИП бановете - не винаги са постоянни, а в цялостта си бан политиката е приоритет на админ екипа.
От една страна не мога да дискутирам с теб за политиката на админите, тъй като ти не си такъв, но от друга страна имам доста големи съмнения за теб, че си администратор в сянка. Винаги говориш все едно ти ни банваш, а не админите. Така че може би и с теб може да се говори за това.

Никога не говоря едно, а правя друго. Ако ти не можеш да ме разбереш какво говоря е друг въпрос
Ами няма да споря тук просто, защото не виждам никакъв смисъл. Ти ще си говориш своето, аз моето.

За пръв път чувам, че съм говорил странно
Сега не говориш странно, но доста често съм виждал във форума да го правиш.

Ако някой си мисли друго - негов проблем. Ясно е, че никога всички няма да сме на едно мнение.
За това няма и да споря повече с теб относно това. Но ми е някак странно как аз говоря за това, че ровечето хората пишещи тъпи постове не биват санкционирани, а ти ми говориш за хората имащи повече от 3000 постта.

ABSOLUT`me - аз самият смятам, че нещата не се вършат както трябва, но постта ти изобщо не е аргументиран.

Communist - Пфхах... личи си, че си комунист.