Код:
3.Да не се месят в работата и решенията на модераторите, освен при
основателна причина(нарушения на модераторските задължения), при което са длъжни да уведомят администраторите.
И в случая всички (модератори/админи) са на едно мнение.Тогава какво сте се затръшкали?
Прави или не (не коментирам, за да не обидя някого, но не може да се отрече, че флууд имаше в изобилие), хората от екипа са решили така и не е редно, да оспорвате това им решение.
Темата е относно бана на ShannonLarkin и всички флуудили темата със снимките, не за работата на модератори/админи.Направете друга тема, ако мислите да коментирате това.
Може ли някой от вас, които недоволствате заради тази огромна "несправедливост" (живота е същия, душици), да отрече, че имаше флууд от страна на баннатите (конкретно в темата със снимките).Ммм?!?

Първоначално написано от
Забавно ми е

Първоначално написано от
^npocTo^a3^f^
Какво значи екипът да "греши"? Ние се водим от правилата, съществуващи черно на бяло.
Почакай малко. От къде сте сигурни, че не грешите след като дори не знаете определението на думата "греша" и трябва да ме питате?
Какво значи опраданието, че се водите според правилата? Че може би правилата са грешни? Защото в думите ти може да се открие и това самопризнание.
Спри да ми заобикаляш въпросите и отговори по същество! Държа най-вече да чуя дали някога сте си признавали за сериозни грешки, защото такива със сигурност сте правели.
"Забавно ми е" екипа греши, в някои свои действия СПОРЕД ТЕБ.Но, понеже не си господ, единствено ти се водиш по тази, твоя преценка.
Не можеш да искаш някой да ти се "оправдава", за това, което СПОРЕД ТЕБ е грешка.
Вярваш или не, правилата стоят над твоята дума.Ако не откриеш грешка на екипа, СПОРЕД ПРАВИЛАТА (и все пак, всеки греши), тогава може да твърдиш, че някой от модовете/админите не изпълняват задълженията си коректно.
Тавтологията в горните няколко реда бе умишлена.
P.S.Като толкова ви се спори, относно правотата на решенията и коректното изпълнение на задълженията на модераторите и админите, направете нова тема.Нито в заглавието, нито в първия пост е зададена такава тема за разговор.