- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da podhodq
zna4i si4ko zapo4na kat bqh 5ti klas ... 1 momi4e me haresvashe i dni sled kat go razbrah i predlojih,no tq beshe mn sramejliva puk daje ne sme se i celuvali ne mojeh da osuznaq kvo e liubovta bez celuvka i zatova i go kazah v liceto i skusahme no predi 3 meseca nz kak,no pak se vliubih v neq i zeh i skype i t.n. sled kato i zeh skype-a i po4nahme da si pishem vseki den tq si napisa imeto`vliubena i togava osuznah che me haresva sled 1 sedmica trugnahme pak zadno,no togava puk razbrah che hodila i s dr pak q napusnahi taka predi 1 sedmica mi prati picove na koito ne mojah da ustoq i pak se vliubih v neq pitah q dali me e haresvala predi i tq kaza "da" pitah q sega koi haresva ti mi vika "nz" kajete mi kvo da praq che naprao shte umra kaza mi che haresvala 2 mom4eta 1to go poznavala mn dobre(qvno mene,no ne sam mn siguren) s dr ne sa si i prikazvali i sega kak da i kaja che q haresvam(mn e sramejliva) ili kak da razbera dali me haresva
shtoto ako mi kaje che ne me haresva shte umra ....
................................................. 1 минута мълчание и после ........................ No CoMMeNTzna4i si4ko zapo4na kat bqh 5ti klas ...![]()
![]()
човек,ти май нз кво е любовта
мислиш ли че след всичко тва и предвид възрастта ви можете да сте заедно
не да "ходите"
а заедно
и че в нейно лице ще имаш сериозен човек,партньор и тн и ще те обича истински
аз викам не
пробвай да разбереш дали става голямо момиче от нея и може ли да си говориш с нея,а не само да се целувате
ама то зависи и теб какво ти трябва
успех![]()
every monkey'd like to be
in my place instead of me
coz I'm the king of bongo.baby,
I'm the king of Bongo
2 минути мълчание после ... коментПървоначално написано от BAYO
ти много лесно се влюбваш ве
яя се осъзнай малко
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Според мен тя не е сериозен човек, с който ще можеш да имаш сериозна връзка, да и вярваш и т.н. Просто помисли дали искаш да имаш отношения с нея, защото щом сама не знае какво чувства как ти можеш да си сигурен, че ще ходи само с теб, а не и с някой друг!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аве не, гледай ся :Първоначално написано от Ensnare Forever
и после :1 momi4e me haresvashe i dni sled kat go razbrah i predlojih,no tq beshe mn sramejliva
i skusahme no predi 3 meseca nz kak,no pak se vliubih v neqнататък...tq si napisa imeto`vliubena i togava osuznah che me haresva sled 1 sedmica trugnahme pak zadno,no togava puk razbrah che hodila i s dr pak q napusnah
Е извинявай , ама тва не е като да се влюбваш в Капитан Америка, Батман, Супермен, Спайдермен и прочие, във всеки следващ епизод от анимацията...i taka predi 1 sedmica mi prati picove na koito ne mojah da ustoq i pak se vliubih v neq![]()
Днеска я обичам утре не я, днеска съм 5ти клас, утре пак съм в детската градинка ...ААаа да, там пак се влюбих в учителката, много е сладка.
![]()
Абе деца![]()
ми добре ама вие как ще се почуствате без да целунате голямата любов ? ? ? че я харесвам си я харесвам готина е,исках да ви питам само как да подходя към ситуацията да и го кажа в очите или ...
ми като не ти се занимава с лапета кво отговаряш някой да те кара а тва че сам на 14 год е др ...
Ми ти сам не знаеш какво искаш, ние на какво трябва да ти отговорим?!![]()
dai i na mene snimkite 4e i az da se vlubq![]()
i az i az iskamПървоначално написано от MsConfig
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от Ensnare Forever
3 минути мълчание и после но комент![]()
![]()
![]()
Vladoka rulzzz
Боже що като гърмиш не трепиш ...
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
ОМГ без коментар, че ще обидя момчето.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хАхАхА ... тряяше да помълчиш още мъничко ... че хептен се оплетохме с тва мълчаниеПървоначално написано от the_marshal
![]()