.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Kak da podhodq

Hybrid View

mnsamneshtasten
    Guest

Kak da podhodq

zna4i si4ko zapo4na kat bqh 5ti klas ... 1 momi4e me haresvashe i dni sled kat go razbrah i predlojih,no tq beshe mn sramejliva puk daje ne sme se i celuvali ne mojeh da osuznaq kvo e liubovta bez celuvka i zatova i go kazah v liceto i skusahme no predi 3 meseca nz kak,no pak se vliubih v neq i zeh i skype i t.n. sled kato i zeh skype-a i po4nahme da si pishem vseki den tq si napisa imeto`vliubena i togava osuznah che me haresva sled 1 sedmica trugnahme pak zadno,no togava puk razbrah che hodila i s dr pak q napusnah i taka predi 1 sedmica mi prati picove na koito ne mojah da ustoq i pak se vliubih v neq pitah q dali me e haresvala predi i tq kaza "da" pitah q sega koi haresva ti mi vika "nz" kajete mi kvo da praq che naprao shte umra kaza mi che haresvala 2 mom4eta 1to go poznavala mn dobre(qvno mene,no ne sam mn siguren) s dr ne sa si i prikazvali i sega kak da i kaja che q haresvam(mn e sramejliva) ili kak da razbera dali me haresva shtoto ako mi kaje che ne me haresva shte umra ....

zna4i si4ko zapo4na kat bqh 5ti klas ...
    ................................................. 1 минута мълчание и после ........................ No CoMMeNT

човек,ти май нз кво е любовта
    мислиш ли че след всичко тва и предвид възрастта ви можете да сте заедно
    не да "ходите"
    а заедно
    и че в нейно лице ще имаш сериозен човек,партньор и тн и ще те обича истински
    аз викам не
    пробвай да разбереш дали става голямо момиче от нея и може ли да си говориш с нея,а не само да се целувате
    ама то зависи и теб какво ти трябва
    успех
    every monkey'd like to be
    in my place instead of me
    coz I'm the king of bongo.baby,
    I'm the king of Bongo

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    ................................................. 1 минута мълчание и после ........................ No CoMMeNT
    2 минути мълчание после ... комент ти много лесно се влюбваш ве яя се осъзнай малко
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Град
    Там, където е сърцето...
    Според мен тя не е сериозен човек, с който ще можеш да имаш сериозна връзка, да и вярваш и т.н. Просто помисли дали искаш да имаш отношения с нея, защото щом сама не знае какво чувства как ти можеш да си сигурен, че ще ходи само с теб, а не и с някой друг!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    2 минути мълчание после ... комент ти много лесно се влюбваш ве яя се осъзнай малко
    Аве не, гледай ся :

1 momi4e me haresvashe i dni sled kat go razbrah i predlojih,no tq beshe mn sramejliva
    и после :

i skusahme no predi 3 meseca nz kak,no pak se vliubih v neq
    tq si napisa imeto`vliubena i togava osuznah che me haresva sled 1 sedmica trugnahme pak zadno,no togava puk razbrah che hodila i s dr pak q napusnah
    нататък...

i taka predi 1 sedmica mi prati picove na koito ne mojah da ustoq i pak se vliubih v neq
    Е извинявай , ама тва не е като да се влюбваш в Капитан Америка, Батман, Супермен, Спайдермен и прочие, във всеки следващ епизод от анимацията...
    Днеска я обичам утре не я, днеска съм 5ти клас, утре пак съм в детската градинка ... ААаа да, там пак се влюбих в учителката, много е сладка.
    Абе деца

mnsamneshtasten
    Guest
    ми добре ама вие как ще се почуствате без да целунате голямата любов ? ? ? че я харесвам си я харесвам готина е,исках да ви питам само как да подходя към ситуацията да и го кажа в очите или ...

mnsamneshtasten
    Guest
    ми като не ти се занимава с лапета кво отговаряш някой да те кара а тва че сам на 14 год е др ...

Ми ти сам не знаеш какво искаш, ние на какво трябва да ти отговорим?!

MsConfig
    Guest
    dai i na mene snimkite 4e i az da se vlubq

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MsConfig
    dai i na mene snimkite 4e i az da se vlubq
    i az i az iskam
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

3 минути мълчание и после но комент
    Vladoka rulzzz

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Боже що като гърмиш не трепиш ...
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Bqhmo zapletenata istoriq...

ОМГ без коментар, че ще обидя момчето.

Цитирай Първоначално написано от the_marshal

3 минути мълчание и после но комент
    хАхАхА ... тряяше да помълчиш още мъничко ... че хептен се оплетохме с тва мълчание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си