zna4i si4ko zapo4na kat bqh 5ti klas ... 1 momi4e me haresvashe i dni sled kat go razbrah i predlojih,no tq beshe mn sramejliva puk daje ne sme se i celuvali ne mojeh da osuznaq kvo e liubovta bez celuvka i zatova i go kazah v liceto i skusahme no predi 3 meseca nz kak,no pak se vliubih v neq i zeh i skype i t.n. sled kato i zeh skype-a i po4nahme da si pishem vseki den tq si napisa imeto`vliubena i togava osuznah che me haresva sled 1 sedmica trugnahme pak zadno,no togava puk razbrah che hodila i s dr pak q napusnah i taka predi 1 sedmica mi prati picove na koito ne mojah da ustoq i pak se vliubih v neq pitah q dali me e haresvala predi i tq kaza "da" pitah q sega koi haresva ti mi vika "nz" kajete mi kvo da praq che naprao shte umra kaza mi che haresvala 2 mom4eta 1to go poznavala mn dobre(qvno mene,no ne sam mn siguren) s dr ne sa si i prikazvali i sega kak da i kaja che q haresvam(mn e sramejliva) ili kak da razbera dali me haresva shtoto ako mi kaje che ne me haresva shte umra ....