- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой има ли подобен проблем, а решение някой дя знае :/
Мн съм куца най-вече вобщуванет с момчета и компании! Не знам какво да кажа най-често нищо не казвам и се държа като пълен сдух!
Момиче съм на 17
ми защо мал4иш предложи няква тема за разговор и тн ще се праиш малко на отракана ... пък може и компанята да не е подходяща
e aре бе на 17 пък задръстена нещо не вярвамама ти си знаеш еми с кво да ти помогнем ти сама требва да си помогнеш говори повече требва да си интересна или ддз
ще се оправиш!!
Vladoka rulzzz
Ми не си в подходяща компания. Имаш три възможности - заебаваш тая компания и отиваш в друга; - говориш тва което ти мислиш за добре (без да се оливаш де) ; - усвояваш поведението на субектите от настоящата компания.
Най-добрия вариант - и трите заедно.
Интересното е, че сама се права да изглеждам по-смотана от клкото съм!А и ми се струва, че ако се правя на отракане ще си кажат "Тая пък на каква се прави", защото в повечето случаи чувам така да възкликват хората(не за мен, а за други хора)!
trqbva da preodolee6 srama si.zapo4ni nqkoq tema ,no badi dostata4no kompetentna po neq,za da ne se izlojij[/b]
posto ne trqbva da se sramuvash
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
imam podoben problem samo 4e sym na 16. nadqvam se ne6tata da se opravqt taka 4e NADQVAI se, moje vs da se opravi
Придобий увереност като направиш неща, които не си извършвала досега. Тогава вече ще станеш уверена и ще говориш когато и за каквото си искаш!!
Ей хора никой не знае дали имаме повече от един живот. Така че не рискувайте да разчитате на това, че всичко ще се управи, а се опитайте да се справите с проблемите
Освободи напрежението! Не мисли, че само ти си така. Опитай се да се справяш с нещата, с усмивка, със добро настроение. Бъди себе си, но не тва маце, срамежливото , ами другото, отпуснатото, както пред приятелите си. Добре е като за начало![]()
Имах същия проблем :P когато бях на 14 само, че се събрах с подходящата компаниясмених музиката и малко от дрехите абе изобщо доста се промених за едно лято.. жярно някои казваха неща от сорта на ''тая па как се е надула'' и т.н. но това престана.. то е само от начало просто, защото прпмяната стана изведнъй.. мога само да ти кажа да се усмихваш повече... излизай повече и изобщо забавлявай се и хората само ще започнат да говорят с теб :P и ако някой те заговори не свивай рамене и да гледаш уплашено, усмихни се и му отговори, ако ти е казал някаква простотия относно секса затапи го само, че на шега така, че и тои да се засмее
(или тя) не се събирай с надувки дето се мислят за голямата работа.. вярно, че момчетата ги заглеждат, но ако искаш свесно гадже не трябва да си акто тях :P бъди себе си, но по-открита
az imah podoben problem... az prosto se otpusnah ... neznam kak stana ... no go napravih izvednyj ... vidqh kak opredelni hora me vyzprimat i se opitah da napravq tova pred dr ... i stana i moga da kaja che sega sys vsichki obshtuvam svobodno![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
otpusni se i budi sebe si tva e reshenieto!