.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Anal sex

KissMe
    Guest

Anal sex

Iskam da vi pitam ne6to otnosno analniq sex.Moje bi ima takava tema no ne mi se rovi Tezi koito sa opitvali pravili li ste si klizma momi4eta a ako ne ste imali li ste po osobeni pritesneniq za tova?Haresva li vi i pravite li go redovno?Partiora vi svur6va li tam ili nqkude otvun ako e bez prezervativ???4ekam otg

Guest
    е как ше му дам да свърши вътре?!?! нали ще забременеяяяяя

KissMe
    Guest
    Ti tupa/tup li si?!?!?! Shto ne se ebesh v guza i ostata i ne vuri6 v dr 6iban forum da se prai6 na idiot??!?!Vazirai ot tuka i ne me qdosvai ne sum napisala temata da se pruskat ligi otgore!!!

не ми се струва да е добре партньора ти да го прави без презерватив

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е как ше му дам да свърши вътре?!?! нали ще забременеяяяяя

zemi poprocheti predi da pishesh ne e vazmojno da zabremeneesh ot analen seks
    a otnosno vaprosa-mi po dobre si napravi klizma,na samata teb shte ti e po-komfortno i nqma da se pritesnqvash tolkova,a a otnosno dali ni haresva ili ne,vseki si ima vkus,az lichno ne sam pochitatelka,no trqbva da se vkarva i malko raznoobrazie

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Ручкаш както ти падне Първия път момичето я боли доста ама след като анала се пригоди е много приятно и за 2мата тряя използвате гелчета за да се улесни влизането на члена там в пещерата и така а за сфършфането дето падне може и в сливата

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Свършва вътре.

не е вярно че боли първия път...може да боли,може и да не боли.....може и първите 5-6 пъти да боли....много зависи...
    но задължително с клизма.....не правете простотии....и с презерватив, пък да свършва където иска

nepovtorim
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Golf fenka
    не е вярно че боли първия път...може да боли,може и да не боли.....може и първите 5-6 пъти да боли....много зависи...
    но задължително с клизма.....не правете простотии....и с презерватив, пък да свършва където иска
    Тва с клизмата е много интересно ще може ли да обесиш че не мога да разбера

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Awe 5 min. udovolstvie i cql jivot hemaroidi ( ako e bez prezervativ ) !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си