- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- zrabotite li ??
Не, не работя![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аэ също не работя.Прекалено съм малку эа работа.![]()
![]()
na 15 sum i rabotq no samo lqtoto v edna firma za sandvi4i mn e zabavno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
Аз работя,но не взимам достатъчно че да плащам и сметки.Просто вече не искам пари от наште и веднъж на някфо време си отделям пари в сметка.
Работя и плащам WoW-а на братото, нета и телефона.
Когато съм на даскало не работя , тази година ходихме промоторки в една дискотека и тва беше , иначе лятото си работя някъдеА парите - за мен
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Не работя.
Не
Ами в момента си търся работа...
ПП: Ако някой има некви оферти да свирка ....![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Работя от 13 годишен. И то при чужди(не чак толкова де) хора
Работя.
![]()
Робинята на Quench
Ами искам да работя и мисля, че това лято най-после ще успея да си намеря работа. Стискайте палци. :Р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да работя.Понеже съм първа смяна на дасало и бачкам следобед.
Работя от 4 години.(на 17 съм)
Не, не работя. На няколко места търсих, но не ме взеха на работа, въпреки че имах 16 :/
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
еми на проект. .. тва значи .. понякога има работа има кинти .. непомага... а понякога няма работа няма кинти те ми помагат ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да-работя.Не изкарвам обаче чак толкова,че и сметки да плащам..Просто покривам моите разходи от дрехи и джобни...
Винаги, когато имам възможност се хващам с някоя работа. Стига съм ги изстисквала (и то предимно мама). Правила съм много неща...все пак човек трябва да умее всичко, защото не се знае къде ще го прати живота.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Ами не-не работя!Помагала съм в няколко кафета ,но эа по един месец и парите ,които съм иэкарвала съм си ги харчила ,както на мене ми е кеф-не съм помагала на наще,но те и нямат эатруднения!Аэ им виса над главата постоянно и искам все повече и повече пари ,нахалството ми е беэгранично и го осъэнавам
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
emi i az ne rabotq![]()
na 15 sum ... rabotq .. pomagam na bashta mi ... imame firma...avtochasti i avtosalon .... rabotq i ucha ..... kogato sum na daskalo sum na rabota samo sabota i po4ivnite dni...bez nedelq... inache prez lqtoto sum tam ....The small Boss
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!