.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89

Тема: zrabotite li ??

Принципно не работя,но помагам в магазина на маика ми.

Guest
    da rabotq i pomagam ot vreme na vreme na mama i tati vyv firmata.smetki ne pla6tam to parite koito izkarvam za men ne stigat i pak iskam ot mama i tati

ami samo lqtoto rabotq pri lelq mi v edin magazin za kozmetika

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    hhhhh Az ne rabotq oshte, mislq che oshte ne sumodstat4no porasnala za rabota..A inache iskam da rabotaq! Parite neshto vzeha da mi ogranichavat, pak i ot den na de iskam vse pove4e i pove4e...nashte ne moga da smognat na men i na sestra mi samo ot iskaniq.. I zatova sum reshila hem da u4a qko, hem i da rabotq neshto kolkoto da si izkarvam pari samo za men si...Ne se plasha ot rabotata, no mislq che parvo ste mi bade trudno da vlezna v takt..ama nqma nachin...
    ♥ ♥ ♥

Не работя. Понякога само помагам на баща ми в неговата работа.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не работя. Понякога само помагам на баща ми в неговата работа.
    И аз съм по същия начин.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    не работя,макар че имам желание!не че наще ме лишават от нещо,всичко което съм поискала съм го имала... ама едно е да знаеш че ваще те издържат,а съвсем друго е че тази пари които харчиш си си ги спечелил сам/а )
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    ами съвсем скоро ще започвам работа защото искам малко да облекча родителите ми, а и да се почувствам малко независима. ще плащам половината от парите за квартирата ми.другата половина-брат ми, който е на 16 и работи на морето в "Елените". та главно за сметки ще отиват.каквото остане-за мен

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ами понякога помагам на баща ми. Той има фирма за мебели и и ми плаща, когато се наема да бачкам. Не ми е особено приятно и лятото ще се опитам да си намеря по-хубава работа, но нямам голям избор. Кофти е да живееш в малък град!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    Лондон
    Ами аз работя от 13 годишна. Тогава парите не си остааваха за мен тогава защото работех с майка, а сега работя при майка и отделно на моя работа и каквото получавам (не е много) е за мен, но не ги харча, най-често ги спестявам в сметката и така...нашите не са ми давали пари/джобни откакто бях на 13г и се радвам че в това ги олеснявам и така съм малко или много по малко зависима от тях защото искам ли нещо си го купувам, но пък като видиш как с труд се изкарват парите...въобще не искаш да ги харчиш за глупости хаха. А пари за сметка просто не биха приели от мен....но пък знаят че винаги съм насреща да им помогна ако е нужно.

Guest
    emi az ot nedelqta po4nah rabota i mnogo se kefq ba4kam v edno zavedenie to4no do na6iq blok i mi pla6tatmnogo dobre pak i ne rabotq na pylno rabotno vreme!!apak sam na 13 !!da kakto vinagi v na4aloto strashno pritesnenie ama polse te olekva i svikva6 s si4o i se radva6 4e imash sopstveni pari az si sabiram sega da ida na more i da si ida malko na selo lqtoto da napraq rujdeniq den i ade na moreto malko da p4ina i6a e super dori na6te mislqt da me pra6tat sama na more !!!abe da vi kaja {tezi koito ne rabotqt}ne se pla6ete ot trabotata ne e strashna naprotiv mnogo e priqtno kato imash kakvo da pravi6 sled kato si nau4i6 na da sedi6 po cql den na kompa i ve4e da umirash ot skuka !!az nqkolko dena rabotq i ve4e se gordeq sas sebesi ot bakshishite koito polu4avam izkarvam po cql den i otdelno moite pari koito mi zapla6tat gi spestqvam ....lele mn se uvlqkoh ama ni6too.. :d

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    nqma vreme za rabota s tezi izpiti,ma se kanq ot esenta edin kurs pri Kapanov i aide ot drugata godina qnuari na rabota

az predi nqkolko dni zavar6ih i mn iskam da zapo4na nqkade rabota no tatko e na mnenie sega da si jiveq jivota a 6te doide den i da iskam da ne rabotq 6te trqbva taka 4e za sega 6te go poslu6am!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    imam golqmoto jelanie da po4na no se pritesnqvam za6toto jiveq v malak grd i se po4vat edni odumvaniqq.....a pak i sam na 15 samo i nz dali 6e stane nomera .ina4e iskam mn,6toto tva te pravi samostoqtelen,evala na tiq det rabotqt na taq vazras
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Работя от скоро.

Emmiii ne mama i tati si mi osigyrqvat si4ky. Nqma ne6to koet da ne sm poiskala i te da sa mi kazali ''nemoje'' nikoga ne sa mi otkazvali za ne6to koet sam poiskala i taka ... qko si e da si ima6 si4ko i syper roditeli \/ \/ \/
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

На 14 съм и все още си ме издържат,но през лятото гледам да хода да изкарам нещо отгоре.

RQ

Работя : професия графичен дизайнер ... в момента съм си директор имам рекламно студио ... това е
    ... k33p w@lkinG ...

Не не работя!

пффф да му се не види!не работя ,ама толкова много искам!!!на 14 съм и живея в софия.много желая да работя през лятото ,ма не не и не....не се получава. ако някой знае нещо ,което става и за мен плс да ми каже
    п.п. една фр на мойте години каза ,че имало някаква надомна работа или нещо подобно,но няма представа къде се записват и що става....
    много ще съм ви благодарна ,ако ми кажете нещо,защото през по-голямата част от ваканцията ще съм в софия,а фр ще са др. и ще скучая мн мн мн мерси
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Не
    Vladoka rulzzz

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не , не работя
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Ne rabotq, a i nqmam namerenie da zapo4vam rabota v blizkoto bude6te, pone dokato ne zavur6a vishe obrazovanie Puk i roditelite mi osigurqvat vsi4ko, koeto poiskam i ne mi e nujno da rabotq. Predpo4itam da izlizam navun s priqteli i da visq pred pc-to :P
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest
    jalko no ne ba4kam nikade 6toto sam na 14 i ne moa si namerq nikade work ... ina4e sam mn zaribena da si iskarvam lqtoto pari4ki... ot ruse sam qko nqkoi ima oferta da spodelq

Град
    Blondeland
    Ами да , работя.
    Уредих си лятна работа като сервитьорка.....ВСЕ ПАК НЕ МОГА ДА РАЗЧИТАМ ВЕЧНО НА МАМА И НА ТАТИ!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си