.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Тема: zrabotite li ??

././
    Guest
    Ami..da rabotq na 13 sum

rabotq ve4e 3-ta godina no ba6ta mi nqma nujda ot pari 4e da my pomagam za smetkite toi si se opravq v taq nasoka nqmame problemi.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Повече от фен Аватара на nellllly
    В процес на търсене съм.
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Почти на 18 съм и отидох да работя за една фирма...работата е тежка ама парите са си добри

Аз съм на 14, така че не се и налага да работя

Все още не работя,но мисля до година да ставам бачкаторче.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Минали лета бях барман. Сега съм охрана, но ми предстои следване криминалистика и ще прекъсвам скоро.

Guest
    Ne rabotq.

Да работа в една компютърна зала.
    Давах им 2 месеца по 50 лева и един месец 30 лева, но сега събирам пари и си ги оставям всичките за мен

Голям фен Аватара на 50cent
    na 15 nemoga

Еми по принцип не работа,защото баща ми ми дава толкова пари,колкото са ми нужни.
    Обаче последните няколко дни ходя у едни наши приятели да гледам децата им че няма иначе кой да ги гледа,катосе има на предвид че голямото им момче е на 3 години а малкото им момиче е на 4 месеца.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

ми аз съм дистрибутор на Ейвън. Не е кой знае каква работа, повече ми е като хоби.

Град
    някъде там..
    еми то и аз съм на 15, но работя .. а парите еми за мен
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Град
    Пловдив
    Не работя,но имам желание.Тая година не можах да се организирам,защото много пътувахме,пък и ще си ремонтирам стаята и имам доста работа по нея.Но за другата година смятам да направя нещо по въпроса,хем ще стана и на 18. Лошото е,че съм много притеснителна и ще ми е доста зорно в началото докато свикна сигурно... Но пък иначе ще са ми добре тия пари,щото искам да се науча да се справям и сама,пък и да помагам малко на мама и на тати с паричките.

Фен
    Град
    Мездра
    Работя в семейната фирма като общак ,парите са добри за мен поне ще мога да си платя мотора .20 евро на ден взимам и е добре да свиквам от рано да работя.

na 15 sum rabota ot 11 godishen ...parite koito sa mi v djoba sa si bili vinagi moi i tova mi haresva....haresva mi da ne sum zavisim ot parite na roditelite mi ..est te vinagi sa gotovi da mi dadat ako im poiskam...no tvurde rqdko se sluchva...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Rabotq v nashata firma... ot skoro e i ne sa mi plashtali o6te, no se chuvstvam mnogo dobre kato zanm,4e sym polezna s ne6to

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    raobtih kato barman ama napusnah sq sym beraboten na 17 sym i sq to ne e kato rabota ami prosto sym ne6to kato broker xaxxa i april mesec t.e drugata godina smqtam da ba4kam kato ob6tak 6tot s brokerstvo v bylgariq pari ne se praqt ina4 dokato raboteh si pla6tah moite smetki kabelna internet i gsm ostanalite raboti maika i ba6ta mi
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    София
    Миналото лято бачках като луд и даже на море не ходих и реших това да си дам почивка. Не че имам нужда от работа, но тогава се бяхме хванали с една приятелка на работа и ми беше приятно. За съжаление после ми беше много криво, че не ходих на море и затова сега няма да правя тази грешка.
    N2O

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не, не работя
    Аз също.Искам да работя нещо през лятото,но мама не ми дава.

Аз не работя,макар че всичките ми познати и съученици го правят през лятото.На 17 съм и ми се работи нещо,но нашите казаха ,че ще работя през целия си живот ,и че сега му е времето да си почивам,за да съм пълна с енергия за учебната година
    Така че не се оплаквам,малко доскучава ,но наистина си е хубаво човек да мързелува....
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

барманка съм ,мдааа работя.
    Ако зависеше от мен ,щях още да 'поживея' ама то взе че се наложи...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Eitelkeit
    Аз не работя, макар че всичките ми познати и съученици го правят през лятото. На 17 съм и ми се работи нещо, но нашите казаха, че ще работя през целия си живот, и че сега му е времето да си почивам
    Така че не се оплаквам, малко доскучава, но наистина си е хубаво човек да мързелува....
    И аз мисля, че достатъчно напрегнати са всичките 9 месеца на училище, за да съм на макс спийд и сега. Почивам си, лентяйствам. Съгласна съм, че малко тъпо става в един момент, 'щото когато реша да потърся някой френд за кафе, за излизане, абе...да се видим, ей така, и той все е ангажиран. И както казах, става тъпо. Е, намират се и други "безработни" като мен.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не работя.

Град
    в един розов свят..
    Не,не работя.
    You`re frozen when your heart is not open..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си