- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- zrabotite li ??
работя- в един детски клуб-гледам деца....супер тежко ми е. Работата не е кой знае колко, ама е отекчително. Харесва ми да си имам пари в джоба и да си купувам разни неща. Същност като изключим умората по ми харесва да съм ангажирана с нещо. Сега усещам цената на парите и колко са примерно 5лв.
Не,но искам!Не мога да си намеря работа,мисля,че трябва да имаш 16![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Не работя,има време.Но би ми се искало.Предпочитам да ходя на работа,отколкото да ходя на училище.
<3 ^^
ами на 13 едвали ще мога да си намеря работа...освен да помагам вкъщи с домакинството (което си го правя)
и на вилата тази година каквото успях помогнах на баба и дядо
но съм си казала 4е като порасна още малко поне на 16..ще ззапо4на може да е с нещо дребно но все е нещо![]()
![]()
Да. На 17 съм и вече второ лято работя (работя само през ваканцията). Не го правя защото нашите не ми дават пари-НАПРОТИВ, просто ми е по приятно, когато си имам пари и мога да си купувам всякакви мои прищявки и не ми се налага да искам пари от наще за да ида на кафе примерно. Пък и така не скучая по цял ден. \/
Rabotq prez lqtoto
бачкам само през лятото![]()
~cLose t0 yoU~
не работя
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
бачкам. тази година бях в едно кафене за около месец, после счетоводство. миналата пък бях в 1 цветарски магазин. въобще, обичам да си запълвам времето през лятото.
Първоначално написано от miloto_girl-4e
същото!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
![]()
добра работа
от 8 някаде докадето
стигна
имам и стабилни колеги
![]()
Не работя.Но ми се иска.
само през лятото