- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Често ли плачете?
4esto li prolivate sylzi.az naprimer pla4a za vsi4ko za mom4eta na filmi ....za vsi4ko ne oga da se sdyrjam izo6to...a vie?
т.7
krem4et0
za mom4eta, na pesni, na filmi, kogato mi razkajat tajna istoriq... vinagi si pla4a... ama e nqkvo raztovarva6to. pak i sam zabelqzala 4e posle kato pla4a i mnoogo se smeq![]()
Мда, плача на филми, когато се ядосам, заради гаджето ... абе за всичко което ме разтрогва или натъжава и ядосва![]()
Често плача, но когато плача е за нещо съществено, а не за филми,музика и от сорта..![]()
ako mi e tujno placha na sichko ako shte i na nqkakuv besen kiuchek pak placha..
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Не, въобще не плача което е голям проблем. Дори и да искам не мога ;( А колко пъти ми се е искалобтв:момче съм
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
pla4a za vsi4ko nz 6to taka moje bi sam mn 4uvstvitelna..
neprekysnato
Ми плача много, особено ако нещо (най- често някоя песен) ми навее спомени за нещастната ми любов......
I`ll be back to love you again!!!
Никога
Ама аз съм мъжко чадо, не някоя лигла![]()
Не съм плакал от 2-ри клас, след двойката по математика![]()
![]()
pop princip 4esti4ko...no mn mraza kato mi se pla4e i da ne moga primerno da sam na rabota i trqbva da sdarjam vsi4ko a tva e ujasno
aide i drugi mom4eta da si priznaqt....az samo za 1 ne6to pla4a i to e za momi4e kasam se ot rev kato putka no ko da napavq kato q obi4am ? ? ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха и аз така, ама двойката ми беше по анг.Първоначално написано от TARAN4O
![]()
Първоначално написано от beautiful.soul
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
mmmmm dosta 4esto pla4a.ponqkoga bez pri4ina.prekaleno sum 4yvstvitelna i za nai-malkoto moi da se razpla4a
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Когато има за какво да плача и ми се плаче - го правя.Пък и да няма - плача, разтоварващо е.![]()
Мдам..
Даже до преди малко плаках..
Правя го,защото така ми е най-лесно да излея мъката..другите начини определено са мн болезнени..
И аз плача за всичко... особено като ми се насъбере и само най-малкото нещо може да ме накара да се разплача.
Pla4a si da...na filmi rqdko,6toto ne gledam filmi![]()
Ama kogato se karam s gadjeto,mi stava gadno is i pla4a,ponqkoga ot gnqv zapo4vam da pla4a,Mnogo 4esto ot muzika,ot lubovta...ot(qvno sum mnogo 4ustvitelna) vsi4ko
![]()
![]()
Плача. Не знам дали е често, но когато се чувствам зле, не мога да се сдържам. Много съм емоционална и чувствителна.![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Da,4esto pla4a za mom4e,na nqkoi mn tajni pesni...dori ponqkoga pla4a za palni gluposti ako naprimer se skaram s nashte i taka
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ха, не много често, защото съм щастлива, но сега, когато го няма-еми, реве ми се и то много.