- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Често ли плачете?
Вече май наистина съм си изплакала сълзите. Напоследък, като ми е тъжно и не мога да си поплача. Просто ми става още по-тъжно. Събирам болката, гнева, обидата, мъката в себе си .. трупам си ги и не им давам външен израз. Но отвътре ми е кофти. Просто съм такъв тип човек, че искам на всеки да му е добре, и като нараня някого, мен ми е тройно по-зле..
не си ли плакала от щастие? Днес да речем изживях прекрасен следобед с гаджето ми-романтика, поляна, цветя, птички, козлета-абе идилия! та чак ми се дорева колко ми е хубаво. И всеки път, когато ме прегърне и ми каже, че ме обича си поплаквам, защото съм безкрайно щастлива!Първоначално написано от Aleandra
Често баш не,но последния път беше много скоро![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
5завоиси какво разбираш под често .... на някой супер романтичен филм ... няква хубава песен ... когато си спомня някои работ и..... дори когато чета тук щот просто има толкова нелепи ситуаци в които просто хората си мислят че всичко е игра ..... може да се каже ..достатъчно често![]()
Кофтито при мен е, че рядко си показвам чувствата било то като гладам филм или дори, когато съм с хората, които обичам. Не отричам, че имам такива моменти, но те са рядкост. Лошото е, че когато започна да плача мога да напълня една цяла вана със сълзите сиНе моете ме спрете, еййй!
МИии пЛача само като гледам развалено от мен семейство да се развежда, плача от радост.![]()
(ебах дъщеря си чесно)
По принцип не плача много често, обаче в последно време имам достатъчно добра причина и си изплаквам очите почти всеки ден.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Господ не ги обича такива като тебе, а Дявола ги праща на менеПървоначално написано от Питър4у
![]()
аз мразя да плача пред хора, засега ми се е случвало само веднаж, на като съм самичка и напрежението ми е дошло в повечко си поплаквам за кви ли не неща![]()
Еми,плакала съм на филми,но най-много да са били 3,не повече.И също заради момчета,само за 3 съм плакалаИ естествено,когато си имам някакви други проблеми.Но предимно за момчета.
Хаха,също и когато изкарах 2-ка
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Хм... Последно време не. Понякога имам нужда, но не мога![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Аз също плача доста често. И също на филми, на някой тъжни песни, на някоя тъжна история, но най-често заради гаджето ми. Даже бих казала, че всеки ден, защото много го обичам и за най-малкото нещо което ми каже аз плача и се засягам. Надявам се за в бъдеще да не палча за най-малкото нещо. Всеки си поплаква и съм сигурна, че и момчтата макар и да отричат.
Това е ден, който никога не съм срещала.
И ако тръгнеш,
аз ще тръгна с теб.
И ако умреш,
аз ще умра с теб.
Нека те хвана за ръка и да си вървим.
Най-самотният ден в моя живот.
Олеееее сигурно съм най - голямата ревла на светаПлача многоооо, ама наистина много. Плача за най -малкото тъжно нещо. Даже понякога, когато съпер мн се развълнувам или зарадвам ме изпълва такова ЩАСТИЕ, 4е плача, но от щастие!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
и аз така бях преди, за нищо и никога не плачех от гордост пред себе си. Сега, за мое съжаление, обаче плача адски често и най - често е заради гаджето.Първоначално написано от honda^
Вече съм си изплакал очите...суха работа..
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Тези дни мн ми се насъбра и си поплаках... но гледам да не рева за май малкото нещо вече съм голяма и трябва да се науча да владея емоциите си, но ми е мн трудно...![]()
Напоследък да...но вчера вече беше прекалено-любовна мъка...
Just haters make me famous! εĭз
Доста често ми се случва да си поплаквам. Понякога доста бъзици отнасям за това обаче просто съм си такава
. Като ми е някво тъпо сичко може да ме разплаче песен ,филм ,тажна история абсолютно всичко
.След като си поплача обаче се чуствам по-добре и ми олеква
![]()
Ем аз по принцип,често си поплаквам,но последните месеци сравнително по-малко.
mi samo za edno ne6to pla4a i tova e mom4etata koeto e dosta glupavo ama kfo moga da napraq az!!!!!!Ne pla4a nito na filmi,nito na pesni.......![]()
Никога не плача за любов,музика,филми общо взето за нищо ,но това не ме прави безчувствен.НЕ изразявам болката си в сълзи
![]()
Човешко е.. наложително.. мда, често ми се случва, като се има предвид колко съм чувствителна. Ако трябва да задържам всичкото напрежение, което се е насъбрало в мен, бих "експодирала" в един момент от емоции.
You are broken, I can fix you...
Да, много често плача.. било то защото приятелите ми нещо са ме предали, или защото момчето, което харесвам се сваля на приятелката ми, а на нея не й прави впечатление.. А понякога плача просто така, защото ми се плаче...![]()
Pla4a pone vednuj mese4no...Ot 6tastie riadko pla4a.