.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 132
    mnogo qsno che si poplakvam, vseki si ima takiva momenti no vaprosa e che ne vseki si go priznava
    Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мдаа .. доста честичко даже.. и не само от някое разочарование.Плача от някой тъжен филм,песен ..от радост .. хм не
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    На последък все по-рядко.Лятото ми се случваше почти всеки ден,вече не.Даже ако се разплача е като ми идва напрежението в повече и така ми минава.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Често ли плачете?

Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    4esto li prolivate sylzi.az naprimer pla4a za vsi4ko za mom4eta na filmi ....za vsi4ko ne oga da se sdyrjam izo6to...a vie?

т.7
    krem4et0

Аз не мога да плача !

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    4esto li prolivate sylzi.az naprimer pla4a za vsi4ko za mom4eta na filmi ....za vsi4ko ne oga da se sdyrjam izo6to...a vie?

т.7
    krem4et0

Аз не мога да плача !
    ОоООо всеки може,повярвай ми.И аз си мислех,че не мога,ама на,сега се късам от рев...
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен
    само като режа лук!

Az obiknoveno ne pla4a vednaga t.e. se sdarjam v momenta no ne vinagi i pla4a MNOGO kogato ostana sama. Obiknoveno vsi4ko svar6va kato mi tragne krav ot nosa i nqmam izbor tr da spra da pla4a.

Ъъъ,преди не,ам сега баси ревлата дето съм станала,сама не се понасям,за най-малкото рев От болка от 6тастие...все на там ме избива

Голям фен Аватара на 50cent
    ni pla4q

Плача рядко , но от нерви/напрежение (ако не знам как да се справя в дадена ситуация ) при положение , че съм сама у нас
    За момчета...хм плакала съм за 2 момчета и не смятам да го правя отново
    Иначе странното е , че често когато споря с нашите за нещо започвам плача от яд...Но с други хора не ми се случва...само с нашите

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    На последък все по-рядко.Лятото ми се случваше почти всеки ден,вече не.Даже ако се разплача е като ми идва напрежението в повече и така ми минава.
    me2
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от Summer_Wish
    Плача рядко , но от нерви/напрежение (ако не знам как да се справя в дадена ситуация ) при положение , че съм сама у нас
    За момчета...хм плакала съм за 2 момчета и не смятам да го правя отново
    Иначе странното е , че често когато споря с нашите за нещо започвам плача от яд...Но с други хора не ми се случва...само с нашите
    Я млъквай.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Мисля , че един път писах по темата ..
    Напоследък ми се случва да пусна по една сълза по бузата , и това е като се замисля над това което се случва в момента ..
    Рядко плача за нещо кофти .. все пак , като дойде такъв момент , се сещам за повече неща , да ми олекне ..

Днес заплаках от радост ... просто съм истински щастлив , че за пръв път живота ми е идеален .. всичко е както съм си го представял.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    у вас ;]

много често плача когато приятеля ми ми липсва и когато сам изнервена и на тъжни клипчета и песни и филми..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Адски емоционална съм, плача сравнително често, когато гледам сама филм например (най-вече някоя тъжна сцена и най-вече от филмчетата на Дисни), когато съм леко тъжна и си пусна още по-тъжна песен (особено ако за пръв път я чувам), когато чуя някоя по-романтична песен с красив текст, а понякога ми се натрупва и много стрес в училище, изкарвам го и в другата си част от ежедневието и понякога жадувам да мога да заплача да ми мине - най-често така си изливам каквото ми има.
    Едно време се случваше, когато се скараме с приятеля ми или той за пореден път не е разбрал как трябва да се отнесе с момиче, да плача като за последно, но в последните месец и нещо нещо май се изхабих, чак не мога да повярвам, че колкото и да ми идва да плача, не мога.
    Плаках единствено преди една седмица, понеделник вечерта, когато аз бях седнала на пейка, приятелят ми беше легнал в мен и не се чувстваше добре - тогава ми стана мъчно за него, сетих се как искам, ако има нужда от нещо, да съм до него, и понеже съм проклета сантименталистка и звездното небе допринесе малко, се разплаках.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Плача, и то доста често.Миналите няколко дни ми бяха доста гадни и имах проблеми и плаках...,но какво да се прави в живота има и хубави и лоши моменти.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И аз плача често, най-често като се скараме с гаджето.

Еveryday & Everynight...

всяка седмица по няколко пъти. на филми си изливам очите. супер чувствителна съм

истинските победители в живота са тези, които могат да плачат и го правят!!

хахаха не е вярно секи може да плаче но само ,истински наранените хораго правят например БГ имитациите на ЕМО )
    ПОТРЕБИТЕЛЯ Е НАКАЗАН!!!

Аз плача мНооООООооооООогоОоОоОО.. нзЗ защо, но съм си такава попринцип.. .. плача за всичко .. и за най малкото ..пФууу ..

Цитирай Първоначално написано от {LoVe}
    Ми плача много, особено ако нещо (най- често някоя песен) ми навее спомени за нещастната ми любов......
    +1
    Плача за абсолютно всичко...

Аз пък съм дете - идиот и плача мн рядко....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nerubz
    истинските победители в живота са тези, които могат да плачат и го правят!!
    Да плачеш за каквото и да е си е проява на слабост. По - добре да бъда победен в живота, но винаги силен и непоклатим от колкото някое мекотело което циври за щяло и нещяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си