- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Често ли плачете?
Не.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Доста често плачех .. но напоследък започнах да мисля по по различен начин..започнах да виждам някои неща по ясно. Не плача за неща,които не плачат за мен![]()
Да,понякога не знам дори защо![]()
offline forever!
Аз плача за всичко ... но може би така е хубаво , чувала съм , че било полезно да се плаче , незнам![]()
![]()
![]()
Обичаш ли , Обичай завинаги и не този , който те привлича , а този , който ИСТИНСКИ те Обича !!!
Някакъв проблем с нечие мнение ? Обоснови сеПървоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
плача секи ден заради тъпия ми и гаден животза гадния ми късмет
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Аз плача много често, да не кажа почти винаги, когато нещо ми дотежи или натъжи...Понякога обаче аз самата не знам защо го правя, просто ми олеква
![]()
![]()
+1Първоначално написано от {LoVe}
плача доста често защото съм мн чувствителна,но се старая да не ми пука.. мразя да се ядосвам за глупости
попринцип се здържам но когато гаджето ми ме заряза неможах да се здаржа и казах че трябва да се прибирам в таксито ревах а таксиметровия шофьор ме гледа като откачена а маика ми като олигожренка обясних и че нещо ми е влязло в окото и тя повярва![]()
i az i azПървоначално написано от LSD^Lady
Изключително много сълзи проливам.
Най-често за глупости.
Плача за какво ли не.
Понякога и без причина![]()
Прекалено навътре приемам, когато ми съобщават нещо и много плача.
Друг път пък не съм разбрала правилно думите..и пак плача..
Когато си втъпля нещо също..![]()
Ревла съм си..![]()
Пеленаче, ама какво да се прави..природа..![]()
Понякога ми се иска да не плача, да си задържа емоцията в мен, но не става..
Плача за всичко! Плача докато гледам Море от любов, някой романтичен филм,на тъжна книга ... Плача от щастие или от радост, дори когато получа по-романтичен смс, когато говоря с милото си ... Плача заради няколко хубави думички... е, аз нали ви казвам, 4е е за всичко![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
4yvala sum 4e koito ne moje da pla4e,ne moje da obi4a...de da znam moje i taka da eAz sum na 15(momi4e) i ne pomnq koga za posledno plakah!!!Do kolkoto si spomnqm kato bqh malka i napraveh nqkoq glypost,ba6ta mi me nabiva6e ama az nikoga ne pla4eh i tva qko go nervira6e
![]()
ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI
Пффф...никога не съм плакала ЗА МОМЧЕ.Това е глупаво!Плакала съм единствено като малка,когато правех пакости...Плача страшно рядко и никога не позволявам да ме видят
Плача много често....от страшно големи и задълбочени проблеми,заради момче,на филми...и т.н.![]()
![]()
![]()
Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!
Ами поплаквам си честичко. Особедно напоследък...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Често плача в последно време...За едно момче..
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...