- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Haresvah q mnogo no....
mnogo q haresvah svalqh q 1 mesec i polovina pitah q ne me li haresva6 bqh mn piqn i tq mi kaza 4estno li da ti ogovorq az kazah da i tq mi kaza
"ami ne"
i mi se usmihna ebah tapotiqta !_!!_!_!__!_!_!_! nerve nerve
teq gluposti gi pi6a 6tot vi uvajavam
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
На всеки се случва не се отчайвай.Просто момичето е било искрено с тебе.Радвай се че ти е казала истината поне.Има и такива, които не им пука и се лигавят с теб и накрая само те преебават...![]()
Друг път гледай да се напиеш така, че да не си спомняш нищо, за да не се измъчваш допълнително. Хахахаххах.
![]()
Намери друга![]()
Абе карай да вари ама явно не намираш подходящии аз съм същия и намерих решението и то е изобщо да не се занимаваш с жени нема да сбъркаш аре успех!!!
Vladoka rulzzz
o spoks i men taka me otrqzaha e verno be6e po-nejno no..pak si boli..6te ti mine....misli za sledva6tata cel...
И ние те уважаваме
Да не ти пука за тази....
Свят широкжени много
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Еми ти си я питал и тя ти е отговорила честно.Все пак неможе да се харесваш на всички.Приеми го и си намери друга![]()
just a kid۵
Ако решението на проблема за теб е да бягаш от него - прави ти път! Даже мога за рожденния ти ден да ти подаря едни оргинални адидас маратонки,че кат видиш жена и да бягаш от нея по бързо.Първоначално написано от the_marshal
Към автора на темата: Момиче месец и половина не се сваля.Момиче се сваля за няколко срещи. Вместо да си се превърнал в нейния принц,за 1 месец и нещо ти със сигурност си се превърнал в гадната лепка,която постоянно върви след нея.
Таа котарана я зае*и,ама да знаеш ,че тряа да действаш по-бързо и то не под действието на алкохол(повече от 1 бира вместо да те отпъсне те вдървява)
Няма нищо лошо след като си си харесал някое момиче да прекараш няколко часа с нея и след 2-3 дена да излезете на среща.Чакането е нормално за калпазаните ,дето не правят ход в отношенията.Ама да знаеш ,че момичето няма да дойде и да ти падне в скута.Тряба сам да си я вземеш,и то колкото се може по-бързо!
Спокойно, няма смисъл да се измъчваш заради нея.Както казаха-има и други момичета.
не е единствената на този свят!
Има колкото си искаш жени на този свят вярно сиг много си я харесвал ама си я питал и тя е казала истината насила хубост не става тъиче даваи напред с рогата и потърси някоя друга![]()
Не се отчайвай. Има и други момичета.
Е поне е била чесна с тебе. Ще ти мине и ще си харесаш някоя друга след някой денС нея и без нея живота продължава.
Всички ти казват , че поне е била честна с теб ми ти кво искаш да се ебава с теб и после да се нервиш още повече ли тва е просто една миниатюрна случка вав живота ти питаи си х*я са намери друго момиче ама парво проучи както каза iskamTe_vednaga не се хварляи на сляпо ! това да ти е за орок![]()
Обновения форум Teenproblem.com