- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Задължително ли е момичетата да се бърснат там?
Задължително ли е момичетата да е бръснат там.. ? В смисъл за секс.. и не само.. И как това става по-лесно и да не боли.. ? И цялата ли трябва.. ?![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Еми, не не е задължително, но е препоръчително.
Може да си оставиш една "черта", може и да не оставяш![]()
Недей се бръсна, епилирай се.
На колко си та питаш такива въпроси? Да не си на 13 и да си тръгнала да правиш секс? Недей![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Не е задължително, но повечето момчета не обичат да има косми момичето.Не знам, разберете се с приятеля ти.
Ами, за да не те боли-добрата стара самобръсначка.
ако искаш се бръснеш ако не не....ако гаджето ти иска също е препоръ4ително да го направиш@ за мен ли4но е по хигиени4но
Ako polzva6 samobrusna4kata 6ti se poqvat posle 100puti pove4e otkolkoto sa ti sq epilaciq i da preporu4itelnoa i kakto kaza jony ako si na 13 nedei![]()
препоръчвам махане на космите, по хигиенично е и не се притесняваш,че имаш нещо отдолу. препоръчвам с кола маска, но ти явно си нова в занаята и няма да искаш да те боли, затова ако искаш почни със самобръсначка, след време ако си направиш кола маска ще усетиш разликата
няма любов
кви са тия глупости, ако почне първо с бръснача, първия път като се епилира или си направи кола маска ще умре от болка
направо се епилирай, няма смисъл от бръснене, няма да ти стане нищо
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да, има дори закон за това.Първоначално написано от Анонимко
![]()
ами мисля, че е задължително![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
moito mnenie e 4e ne trqbva da ima6 kosmi 6tot naistina e nepriqtono za edno mom4e da vidi gora ot dolo.a moq savet e da ide6 na kozmeti4ka ili ne6to podobno taka 6te e nai dobre![]()
![]()
Не, не е задължително, препоръ4ително е, ако искат да бъдат целувани "там".Първоначално написано от Анонимко
По-лесно и за да не боли става с насапунисване, топла вода нова самобръсна4ка и ПО ПОСОКА НА КОСМИТЕ (никакви "контри", капиш??)
Не е задължително. Въпрос на гледна точка. Знам, че моят приятел няма нищо да каже, ако имам косъмчета. Той също не винаги е обръснат. но това изобщо не ни спира д си доставяме френски ласки. Аз обичам този човек и всеки косъм от неговото тяло за мен е част от този човек. Изобщо не ме спира това дали има косми или не, както и обратното. А и на дамите-хигиената няма нищо общо. Ти не се мий там 2 дни да видим кога ще е по-зле миризмата. След 2 дни без да го измиеш или с 5 мм косъмчета![]()
na 15 sums gadjeto sme govorili i toi kazva, che za nego nqma znachenie
blagodarq za otgovorite
a kakvo e nai-dobre da polzvam, za da e glatko ?![]()
Mi az mislq 4e ne e mn hubavo da si turka6 h*q v nqkva 4erga tui 4e za men e zna4itelno po-hubavo ako momi4eto s eepilira tam dolu![]()
По сценарий не е задължитено но аз мисля че неможе една уважаваща себеси мацка да ходи с разпънат гарван отдоло
Haha ...t'va s garvana e mn ama mn qko![]()
![]()
! ! !
poprincip ne e zaduljitelno ama ako ne gi maha6 6e si .....uuujas nikoe mom4e ne obi4a takiva murli
Gnusno e![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
vij ne e zadalzitelno no za men li4no e po-dobre da gi maham.po-udobno e kakto az men taka i za priqtelkata mi.no kakto ti si re6i6 vse pak![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
emi as li4no ne se 4yystvam komfortno kato zn 4e imam kosmi...a i mislq 4e na nikoe mom4e ne bi my haresalo da se e nastroilo za sex i kato ti sabye ga6tite i da si tragne..ne e priqtno i za teb i za nego...tai 4e...po dobre e da se obeskosmqva6![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Zaduljitelno e!!!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ма това не е ли твой собствен избор ? Не е задължително,но понякога е наложително
![]()
Почиствай косъмчетата..Кофти си е.Не знам,но аз дори да имам малки,мен лично си ми е кофти .. не че ме е срам,просто ми е некомфортно.А и си е по яко да си некаква гладичка като бебешко дупенцеОх..аз до сега бях с епилатора,но майка ми замина и го взе с нея.Мислих да ходя на козметичка,но де да знам,кофти ми е някакво да се съблека пред нея,знам че не сам и 1вата,ама .. си ми е кофти.С кола маска не съм пробвала,боли ли много?
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.