.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

Moderated: Задължително ли е момичетата да се бърснат там?

Задължително ли е момичетата да е бръснат там.. ? В смисъл за секс.. и не само.. И как това става по-лесно и да не боли.. ? И цялата ли трябва.. ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми, не не е задължително, но е препоръчително.
    Може да си оставиш една "черта", може и да не оставяш
    Недей се бръсна, епилирай се.
    На колко си та питаш такива въпроси? Да не си на 13 и да си тръгнала да правиш секс? Недей
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително, но повечето момчета не обичат да има косми момичето.Не знам, разберете се с приятеля ти.
    Ами, за да не те боли-добрата стара самобръсначка.

ако искаш се бръснеш ако не не....ако гаджето ти иска също е препоръ4ително да го направиш@ за мен ли4но е по хигиени4но

Ako polzva6 samobrusna4kata 6ti se poqvat posle 100puti pove4e otkolkoto sa ti sq epilaciq i da preporu4itelnoa i kakto kaza jony ako si na 13 nedei

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    препоръчвам махане на космите, по хигиенично е и не се притесняваш,че имаш нещо отдолу. препоръчвам с кола маска, но ти явно си нова в занаята и няма да искаш да те боли, затова ако искаш почни със самобръсначка, след време ако си направиш кола маска ще усетиш разликата
    няма любов

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    кви са тия глупости, ако почне първо с бръснача, първия път като се епилира или си направи кола маска ще умре от болка

направо се епилирай, няма смисъл от бръснене, няма да ти стане нищо
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: Moderated: Задължително ли е момичетата да се бърснат та

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Задължително ли е момичетата да е бръснат там.. ? В смисъл за секс.. и не само.. И как това става по-лесно и да не боли.. ? И цялата ли трябва.. ?
    Да, има дори закон за това.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    ами мисля, че е задължително
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

nepovtorim
    Guest
    moito mnenie e 4e ne trqbva da ima6 kosmi 6tot naistina e nepriqtono za edno mom4e da vidi gora ot dolo.a moq savet e da ide6 na kozmeti4ka ili ne6to podobno taka 6te e nai dobre

Guest

Re: Moderated: Задължително ли е момичетата да се бърснат та

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Не, не е задължително, препоръ4ително е, ако искат да бъдат целувани "там".
    По-лесно и за да не боли става с насапунисване, топла вода нова самобръсна4ка и ПО ПОСОКА НА КОСМИТЕ (никакви "контри", капиш??)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е задължително. Въпрос на гледна точка. Знам, че моят приятел няма нищо да каже, ако имам косъмчета. Той също не винаги е обръснат. но това изобщо не ни спира д си доставяме френски ласки. Аз обичам този човек и всеки косъм от неговото тяло за мен е част от този човек. Изобщо не ме спира това дали има косми или не, както и обратното. А и на дамите-хигиената няма нищо общо. Ти не се мий там 2 дни да видим кога ще е по-зле миризмата. След 2 дни без да го измиеш или с 5 мм косъмчета

Guest
    na 15 sum s gadjeto sme govorili i toi kazva, che za nego nqma znachenie blagodarq za otgovorite

Guest
    a kakvo e nai-dobre da polzvam, za da e glatko ?

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Mi az mislq 4e ne e mn hubavo da si turka6 h*q v nqkva 4erga tui 4e za men e zna4itelno po-hubavo ako momi4eto s eepilira tam dolu

По сценарий не е задължитено но аз мисля че неможе една уважаваща себеси мацка да ходи с разпънат гарван отдоло

Град
    Sofia
    Haha ...t'va s garvana e mn ama mn qko ! ! !

poprincip ne e zaduljitelno ama ako ne gi maha6 6e si .....uuujas nikoe mom4e ne obi4a takiva murli

Град
    Sofia
    Gnusno e
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    sofiq
    vij ne e zadalzitelno no za men li4no e po-dobre da gi maham.po-udobno e kakto az men taka i za priqtelkata mi.no kakto ti si re6i6 vse pak
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    От няколко или леко наболи косъмчета не се умира. Хубаво е да се махат обаче. Препоръчвам ти с кола-маска, но боли. Така че може да си караш със самобръсначка.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

emi as li4no ne se 4yystvam komfortno kato zn 4e imam kosmi...a i mislq 4e na nikoe mom4e ne bi my haresalo da se e nastroilo za sex i kato ti sabye ga6tite i da si tragne..ne e priqtno i za teb i za nego...tai 4e...po dobre e da se obeskosmqva6
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Zaduljitelno e!!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Ма това не е ли твой собствен избор ? Не е задължително,но понякога е наложително

Почиствай косъмчетата..Кофти си е.Не знам,но аз дори да имам малки,мен лично си ми е кофти .. не че ме е срам,просто ми е некомфортно.А и си е по яко да си некаква гладичка като бебешко дупенце Ох..аз до сега бях с епилатора,но майка ми замина и го взе с нея.Мислих да ходя на козметичка,но де да знам,кофти ми е някакво да се съблека пред нея,знам че не сам и 1вата,ама .. си ми е кофти.С кола маска не съм пробвала,боли ли много?
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си