.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: problem s nashte

Guest

problem s nashte

imam si priqtel,koito e ot dr grad i nashte ne mi davat da go izvikam na gosti dori za 1 den da prespi v nas....bila sam malka (15) .....kakvo da pravq

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Еми .....поговори с тях , обясни и - говори спокойно без да и се дърпаш ! Ако трябва в различни стаи ще спите , обещавай там нещо Мажи полужението вместо да се сдухваш действай ! Успех
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Ако са като майка ми, заеби, няма да стане. На 15 бях малка, не може той у нас и аз у тях. На 16 съм, пак съм малка. Когато стана на 18 тогава (Ако пак не съм малка...) Кофти, но няма как. Все пак се помъчи, може и да омекнат. Успех!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ами са на 15 не си кой знае колко голяма, ама ако я увериш, че няма да правите секс, би трябвало да и даде...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Pri men pomaga iznudvaneto,va6te nqmat li slabi mesta ili puk prosto mrunkai tropai s krak.Ne6to ot roda

луд
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    Ами са на 15 не си кой знае колко голяма, ама ако я увериш, че няма да правите секс, би трябвало да и даде...
    И аз така си мисля

Мега фен
    Град
    София
    Хахахахаха много ясно ,че няма да ти дават! Хахахахахах найстина си малка эа да го каниш да спи у вас
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Понякога не ни се харесват решенията на родителите,но наистина си малка да каниш,затова според мен трябва да се примириш Но ако ти гостува само за ден без преспиване(по възможност)и ваще го опознаят може да сполучите разрешение някой ден да спи във вас,после ти в тях,кой знае

15 години не са много, но във времето, в което живеем не са и малко. Според мен не си достатъчно голяма, но коя съм аз да съдя хората. Макар да минаха почти 5 години от 15-тия ми рожден ден нещата не са много по-различни. Има една малка разлика. Сега просто им казвам какво ще правя, а не питам дали може. В началото ми забраняваха много неща, но с времето опознаха и мен и него. Започнаха да ми вярват повече. Виж ако не става с добро и пак не искат, пробвай с изнудване. Както казаха по-горе трябва да имат слаби места, опитай със сълзи, все нещо трябва да може да се направи. И все пак ги разбери те са ти родители и мислят за теб, опитват се да те предпазят от всичко и всички. Но най-добре поговори с тях, предполагам, че ще те разберат.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    абе на 15 не е малка за да го кани във тях но за родителите това си е шок. Първо ги запознай примерно да идва във вас за малко примерно и така постепенно да стане.

Супер фен Аватара на maybelline
    Еми много ясно,че няма да ти дават,на 15 си,не на 20.
    Какво да правиш?Първо ако не се познават,запознай ги.Надявам се,че приятелят ти е достатъчно зрял,за да знае как да направи добро впечатление на вашите.Остави ги да се опознаят добре.След това можеш да мислиш за преспивания у вас.Вашите просто се страхуват,че ще правите секс,това е.След 2-3 години няма да е така.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Еми много ясно,че няма да ти дават,на 15 си,не на 20.
    Какво да правиш?Първо ако не се познават,запознай ги.Надявам се,че приятелят ти е достатъчно зрял,за да знае как да направи добро впечатление на вашите.Остави ги да се опознаят добре.След това можеш да мислиш за преспивания у вас.Вашите просто се страхуват,че ще правите секс,това е.След 2-3 години няма да е така.
    Абе ако става въпроса за секса те могат да го направат дори и дане са заедно за една нощ в тях. Те се притесняват за други работи. и за това тряба да се подходи бавно и внимателно

Голям фен
    Еми,да ти кажа честно не си много голяма найстина!
    Естествено,че родителите ти са си помислили,че ще правите секс,ако дойде и се притесняват...За това,ако трябва кажи на майка си и баща си,че ако трябва ще спите в различни стаи Ако искате така може и да стане,ама ако не искате няма пък въобще да дойде
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Еми,да ти кажа честно не си много голяма найстина!
    Естествено,че родителите ти са си помислили,че ще правите секс,ако дойде и се притесняват...За това,ако трябва кажи на майка си и баща си,че ако трябва ще спите в различни стаи Ако искате така може и да стане,ама ако не искате няма пък въобще да дойде
    Съгласен съм Говори с ваште им кажи че няма да правите нищо и най-добре спете в различни стай и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си