.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    tedito19
    Guest

кажете си честно

когато правите секс с приятеля/приятелката си изпитвате ли оргазъм или посто ви е много хубаво.И още нещо-момчета винаги ли изпразването при вас е съпроеводено с оргазъм защото м/у двете има голяма разлика.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Изпитвам оргазъм, но изключително рядко по време на самия секс. повече по време на любовната игра преди и след него.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    povreme na vse o6te ne sam izpitvala..no predi i sled po nqkolko pati
    Love you Kris !!!

Да, изпитвам оргазъм, не всеки път, но доста често.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, но не при същинския секс, а при любовната игра.

хахах ще ме спукате от смях...Май доста хора не са наясно какво е оргазъм и какво е да ти е хубаво по време на секс.Как ще получиш оргазъм преди или след секса ей това не ми стана ясно...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от SweeTy-
    хахах ще ме спукате от смях...Май доста хора не са наясно какво е оргазъм и какво е да ти е хубаво по време на секс.Как ще получиш оргазъм преди или след секса ей това не ми стана ясно...
    koi klas si???? kak ...e taka.. predi i sled sex kato me lije primerno!
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SweeTy-
    1. Подкрепям мнението на `Death`Whore`
    2.Доста хора? пффффф Тук никой не е наясно със секса! Само ти си го правила и знаеш най-добре.
    3.Кога навърши 9 и от къде чу думичката "секс" ? От мама и тате ли?
    После разказаха ли ти за пчеличките? Ако не са ги накарай. Найш к'во яко?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Re: кажете си честно

Цитирай Първоначално написано от tedito19
    когато правите секс с приятеля/приятелката си изпитвате ли оргазъм или посто ви е много хубаво.И още нещо-момчета винаги ли изпразването при вас е съпроеводено с оргазъм защото м/у двете има голяма разлика.
    При момчетата има разлика между празнене и оргазъм...е тва не го бях чувал много ясно че винаги има оргазъм,освен ако не си получил мокър сън

Guest
    Аз пък свършвам по време на самия секс . Дори често се случва да свършваме заедно . Или с една две секунди разлика...

Град
    София
    poprincip vseki pat mi e super qko,ama ne vseki pat svarshvam.....smisal primerno ot 10 pati,az shte polucha orgazam 3 pati.....pri jenite e po-razlichno,no az sashto mislq,che pri majete vsqko svarshvane si e orgazam,ama ne sam sigurna
    stana mi interesno-moje li nqkoi maj da kaje dali vseki pat kato svarshi e orgazam ili ne????

ми не всеки път изпитвам оргазъм често казано но не мога да се оплача че е рядко...

Супер фен
    Почти всеки път, рядко се случва да не успея.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Почти всеки път, рядко се случва да не успея.
    the same

всяко свършване е оргазъм, но за съжаление оргазъм е само при свършването 7-11 секунди. ( Тва оня сексулога на Канал1 го беше разправял)
    Мен ми е интересно, вие момичетата какво изпитвате когато "имате оргазъм" ?

аз почти винаги свършвам по няколко пъти....то си е до психическа нагласа....попринцип лесно получавам оргазъм....всичко друго зависи от момчето и колко ще продължи акта

Цитирай Първоначално написано от Golf fenka
    аз почти винаги свършвам по няколко пъти....то си е до психическа нагласа....попринцип лесно получавам оргазъм....всичко друго зависи от момчето и колко ще продължи акта
    А продължителността каква роля играе ?

Цитирай Първоначално написано от unexisting
    играе, тя е определяща колко пъти ще получа оргазъм...за 5 мин не мога да свърша 3 пъти

а стига бе, май нищо не знам за тея ваши оргазми...

а стига бе, май нищо не знам за тея ваши оргазми...
    незнам какво знаеш, но за 25 мин акт, мога да свърша 3-4 пъти
    а има някои които не могат и веднъж....така че

Град
    Свищов
    всяко свършване е оргазъм, но за съжаление оргазъм е само при свършването 7-11 секунди. ( Тва оня сексулога на Канал1 го беше разправял)
    А ти като изпитваш оргазъм какво чувстваш? Чувствам топлина във влагалището си, свиване и отпускане на стените му, вълна от удоволствие, която ме залива. Общо взето топлина, която гри органите ми и ме кара да се чувствам щастлива. нещо като експлозия е!

Град
    Свищов
    Почти никаква-мога да се клатя с часове и да не свърша. Мога да свърша и за 5 минути. Всичко зависи от момента. забелязала съм, че обаче при по-кратък секс по се получават нещата при мен. може би, защото партньорът ми е ужасно възбуден и допълнително ме надъхва със стоновете си!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А ти като изпитваш оргазъм какво чувстваш? Чувствам топлина във влагалището си, свиване и отпускане на стените му, вълна от удоволствие, която ме залива. Общо взето топлина, която гри органите ми и ме кара да се чувствам щастлива. нещо като експлозия е!
    немога да го опиша с думи, единствено е по рода си това усещане....

Град
    Свищов
    Абе не е всяко свършване оргазъм. понякога свършвам физически, но не изпитвам удоволствие от това. какво е тогава? за мен оргазъм е да има удоволствие!

говорим за наш'те свършвания
    Вашите, както видя по-горе, не съм наясно с тях.

Иначе напълно те подкрепям за горните ти постове, порсто защото при нас, с моята приятелка, се получава горе долу същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си