.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Banned

i just need an advise

situaciqta e takavat minaliq avgust se zabivam s edno adski sladko mom4e.i vypreki,4e sym edva na 15,spokoino moga da kaja,4e go obi4am.btw u4im v razli4ni gradove,no se pribiram po4ti vs sedmica.spahme ve4e 3 pyti,no ne hodim.a az iskam da sym s nego ne samo v legloto dnes(sled 3tiq pyt)go popitah "i kvo sea?s tebe nqma li da bydem zaedno nai-nakraq?" a toi mi otgovori "az iskam da sym s teb,no 1vo-otkyde da znam,4e ti si nqma6 nqkoi po sofiq?i 2ro az ne moga da sym samo s edna i ti go znae6.moje bi nai-dobre e da ostanem samo na seks-kat na teb ti se priiska,mi se obajda6,kato na mene mi se priiska i si si tuk,obajdame se edin na drug i samo spim zaedno.ni6to pove4e.kat se pribere6 u vas pomisli si i mi otgovori kvo re6ava6."ta to4no za tova iskam syvet-da priema li?adski mn go obi4am i mi e spr sduhano,kato sym bez nego,ama pyk negoviq variant ne me ustroiva,6ot ne iskam da plyznat vsqkakvi sluhove,pyk i toi da me priema samo kat kurva na povikvane.da priema ili ne?pls,HELPPPP

Не приемай!Така беше и с мен,обичах едно момче,той също ме обичаше...Дадохме си всичко,но така и не тръгнахме...Той е глупак да те използва така,само за секс!Наистина трябва да го забравиш колкото и трудно да звучи,защото в любовта не е само секса,а той не може да ти даде обич,може само да те изч***.

Guest
    hm toi moje da ne e samo s teb oba4e ti ne moi6 da si s drug osven nego...

Не приемай!
    just a kid۵

Не приемай, той само те използва. Ако наистина те обичаше щяхте да сте заедно. Щеше да ти има доверие и няма да има друго момиче за него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

lele lapetata na 15 mnoo se izu4iha i sex mi pravqt.... zareji go ina4e 6te ima6 slavata na k**RVa

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Не приемай!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne priemai.Ako toi te obichashe shteshe da e s teb i nqmshe da si izmislq takiva opravdaniq.Qvno mu e samo za sexa.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Въобще дори и не е трябвало да спиш с него.Казва ти, че не е сигурен, че си нямаш някой, а той?Естествено, че не трябва да приемаш, щом не искаш да имате само сексуална връзка.Иска да те използва само за секс, а и ако може да си има и друга и нея да я върти.Толкова ли не можеш да го осъзнаеш?

Не приемай! Сама казва666, 4е неговия вариянт не те устройва. 666те ти е много трудно, но не трябва да се занимава666 пове4е с него
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на Blab
    ъъъъ...
    защо спиш с някого, когото "обичаш", но не сте заедно...???
    при положение, че искаш нещо повече от чисто физическото задоволяване на нуждите си защо???не мога да си го обясня...
    моето мнение е, че с този човек не можеш (не че не можеш, просто няма да стане)да имаш нищо по-възвишено/сериозно...
    ПП:advice(съвет), а не advise(съветвам) е неброимо, =>не използваш неопределителен член(а - a piece of ~/ bit of ~)----това само от добро чувство

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Въобще дори и не е трябвало да спиш с него.Казва ти, че не е сигурен, че си нямаш някой, а той?Естествено, че не трябва да приемаш, щом не искаш да имате само сексуална връзка.Иска да те използва само за секс, а и ако може да си има и друга и нея да я върти.Толкова ли не можеш да го осъзнаеш?
    а ако и тя има нужда от секс, защо да не се използват вазимно?
    не казвам че случая е такъв, чисто хипотетично питам

на въпроса мисля 4е сама трябва да си отговроиш! ако искаш да спиш с него спи! ако не,не щом не искаш само секс и неговоти решение не те задоволява зна4и пак не! ти си решаваш! не ние

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ...никой не вярвам да те посъветва да приемеш...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Убийй го.....
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми