.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    Sofiq

ХВАЩАТ ЛИ ВИ ПРИ ИЗНЕВЯРА????

Споделете моля ви,хващат ли ви при изневяра,имали ли сте подобни случаи и какво правите за да не разбере приятелят/приятелката ви ??

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мълчиш си... за да не си развалите отношенията.
    Но ако го уважаваш, би му казала, каквото и да ти струва това.

има една песен на шаги - it wasn't me

Мега фен Аватара на koalka
    Не, защото не съм изневерявала.Няма смисъл от нея.

Голям фен
    да изневеря това значи че нещо не е наред с мен и приятеля ми .. и ако куца нещо бих поговорила с него за да го поправя ( ако наистина искам да бъдем заедно ) вместо да се чудя с кой да си легна

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    никога не изневерявам! или съм с човека или не съм с него.средно положение НЯМА!!!

Град
    Varna
    Не са ме хващали в изневяра щото да изневеря на едно момиче това означва карй на връската ми с нея....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Не, не изневерявам не са ме хва6тали! Изневярата е наи-грубото и брутално не6то, което мога да при4иня и на двама ни, а и нямам ни най-малък повод да изневерявам. Ти, PeAcH, изневерява6 ли?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мълча си. По-добре е от колкото да кажа и да прецакам сичко при положение, че ми е готино с момичето. А тфа коет съм направил .. било е кратък миг от вечността и там си остава. Но честно казано, не ми се е случвало много често да прескачам в съседния двор.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Мълча си. По-добре е от колкото да кажа и да прецакам сичко при положение, че ми е готино с момичето. А тфа коет съм направил .. било е кратък миг от вечността и там си остава. Но честно казано, не ми се е случвало много често да прескачам в съседния двор.
    А не ти ли е гадно после? Бил си с друга и после пак с приятелката си? Няма6 ли 4увство на вина? Ами ако тя го прави су6тото? Доколкото бях 4ела има6 дългогоди6на приятелка, на нея изневерява6 ли й? И какво те кара да изневепи6?
    Съжалявам за многото и ли4ни въпроси, но по принцип ме интересуват тея отговори, а само ти до сега каза, 44е си го правил.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    А не ти ли е гадно после? Бил си с друга и после пак с приятелката си? Няма6 ли 4увство на вина? Ами ако тя го прави су6тото? Доколкото бях 4ела има6 дългогоди6на приятелка, на нея изневерява6 ли й? И какво те кара да изневепи6?
    Съжалявам за многото и ли4ни въпроси, но по принцип ме интересуват тея отговори, а само ти до сега каза, 44е си го правил.
    Подред на въпросите ти.

1) После ми е гадно, но с времето тва чувство избледнява, даже и спомен не остава.
    2) Да, бил съм с друга, но само за 1 ден/вечер и после край, без чувства, без обвързване и тем подобни. Моментно няк'во.
    3)Ако тя прави същото както аз , да не казвам, добре, стига отношенията ни да се запазят, както аз съм съумял да ги запазя.
    4) Да, имам приятелка от почти 2 год. и я обичам повече от себе си , и не, не съм го правил докато съм бил с нея, дори и през ума не ми е минавало. Просто тя ме промени като човек, както и аз нея. Не ми трябват други, защото у нея има всичко, което бях търсил у другите жени.

Надявам се, да съм отговорил доволно на въпросите ти

П.П. Казваш , че съм първия дет си е признал ... ми да ти кажа мен от истината не ме е страх, обичам да я приемам директно в очите, така, както я казвам и показвам аз в ежедневието си. Мерси

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Никога не съм изневерявала,защото за мен изневярата е предателство.А ако обичам човека до себе си не бих го предала.Ако се стигне до изневери,значи има проблем във връзката ни,по-добре да си изясним нещата или в краен случай да се разделим.Изневярата не е решение на проблемите.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Фен
    Град
    Варна
    Веднъж се бяхме скарали с прителката ми и на същия ден се зарибих с една друга итя ни видя и така всичко се прецака ... иначе имаше шанс да се съберем хаах кво да прави човек. Че и с другата работите не потръгнааха пф
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Не е казано, че всеки път щом имаш гадже, тряя да го обичаш задължително. От там идва и неразбирателството с тия изневери. Ма тва си е мое мнение...

Фен
    Град
    Варна
    Не е казано, че всеки път щом имаш гадже, тряя да го обичаш задължително. От там идва и неразбирателството с тия изневери. Ма тва си е мое мнение...
    И си прав ... =D>
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Аз до сега не съм изневерявала.

Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Аз до сега не съм изневерявала.
    Светица [-o<

много крива работа е да изневеряваш..пак ще вкарам фимла с отговорността
    фън-фън
    ама ако си с някой си поел отговорност за това,че си го избрал
    и е некоректно хохохо от твоя страна да не си уважиш обещанието и другия
    па ако толкова ти се шава
    скъсваш
    и би фрий
    ама въпроса е че има таквиз ттръпколюбци дет кефа не е в самия обект на изневярата ми тва че са хитри
    аз веднъж изневерих
    във втори клас с най-добрия приятел на моя възлюбен Митко от б клас
    оттогава толко ми беше гузно че хич!

айляк го раздавайте
    и са радвайте на слънцето,стига изневери и гузност
    every monkey'd like to be
    in my place instead of me
    coz I'm the king of bongo.baby,
    I'm the king of Bongo

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Изневерявала съм хващали са ме..
    После съжалявах ...
    Беше ми гадно, беше ми гузно..
    Повече не повторих ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Не изневерявам и нямам такива проблеми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ми само веднъж съм си позволявала да изневерявам, но не са ме хващали [-o< \/
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Guest
    Никога

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mrazq iznevqrata...i sam mn revniva.Do sega ne sam izneverqvala na gajetata si,zashtoto smqtam 4e e gadno.Ako obi4a6 nqkoi edva li bi mu izneveril.Vse pak ako toi razbere tova moje da zna4i krai.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Аз не изневерявам. Веднъж ми се случи, но вече бях скъсала с момчето.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от _Sweet_Love_
    Аз не изневерявам. Веднъж ми се случи, но вече бях скъсала с момчето.
    Пхахах.

Еееееееееееей, няма човек на тая планета, който да има гадже и да не си е пожелал или представил да е с друг!
    Хайде сега, не казвайте, че това не е изневяра.
    Ах, ах, ах. Всички са/сме толкова грешни....... мНали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си