- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ХВАЩАТ ЛИ ВИ ПРИ ИЗНЕВЯРА????
Споделете моля ви,хващат ли ви при изневяра,имали ли сте подобни случаи и какво правите за да не разбере приятелят/приятелката ви ??
Мълчиш си... за да не си развалите отношенията.
Но ако го уважаваш, би му казала, каквото и да ти струва това.
да изневерятова значи че нещо не е наред с мен и приятеля ми .. и ако куца нещо бих поговорила с него за да го поправя ( ако наистина искам да бъдем заедно ) вместо да се чудя с кой да си легна
![]()
Не са ме хващали в изневяра щото да изневеря на едно момиче това означва карй на връската ми с нея....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не, не изневерявамне са ме хва6тали! Изневярата е наи-грубото и брутално не6то, което мога да при4иня и на двама ни, а и нямам ни най-малък повод да изневерявам. Ти, PeAcH, изневерява6 ли?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Мълча си. По-добре е от колкото да кажа и да прецакам сичко при положение, че ми е готино с момичето. А тфа коет съм направил .. било е кратък миг от вечността и там си остава. Но честно казано, не ми се е случвало много често да прескачам в съседния двор.![]()
А не ти ли е гадно после? Бил си с друга и после пак с приятелката си? Няма6 ли 4увство на вина? Ами ако тя го прави су6тото? Доколкото бях 4ела има6 дългогоди6на приятелка, на нея изневерява6 ли й? И какво те кара да изневепи6?Първоначално написано от BAYO
Съжалявам за многото и ли4ни въпроси, но по принцип ме интересуват тея отговори, а само ти до сега каза, 44е си го правил.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Подред на въпросите ти.Първоначално написано от leti_cherry
1) После ми е гадно, но с времето тва чувство избледнява, даже и спомен не остава.
2) Да, бил съм с друга, но само за 1 ден/вечер и после край, без чувства, без обвързване и тем подобни. Моментно няк'во.
3)Ако тя прави същото както аз , да не казвам, добре, стига отношенията ни да се запазят, както аз съм съумял да ги запазя.
4) Да, имам приятелка от почти 2 год. и я обичам повече от себе си , и не, не съм го правил докато съм бил с нея, дори и през ума не ми е минавало. Просто тя ме промени като човек, както и аз нея. Не ми трябват други, защото у нея има всичко, което бях търсил у другите жени.
Надявам се, да съм отговорил доволно на въпросите ти![]()
П.П. Казваш , че съм първия дет си е признал ... ми да ти кажа мен от истината не ме е страх, обичам да я приемам директно в очите, така, както я казвам и показвам аз в ежедневието си. Мерси![]()
Никога не съм изневерявала,защото за мен изневярата е предателство.А ако обичам човека до себе си не бих го предала.Ако се стигне до изневери,значи има проблем във връзката ни,по-добре да си изясним нещата или в краен случай да се разделим.Изневярата не е решение на проблемите.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Веднъж се бяхме скарали с прителката ми и на същия ден се зарибих с една друга итя ни видя и така всичко се прецака ... иначе имаше шанс да се съберемхаах кво да прави човек. Че и с другата работите не потръгнааха пф
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Не е казано, че всеки път щом имаш гадже, тряя да го обичаш задължително. От там идва и неразбирателството с тия изневери. Ма тва си е мое мнение...
И си прав ... =D>Първоначално написано от BAYO
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Аз до сега не съм изневерявала.![]()
![]()
СветицаПървоначално написано от Fucking_Bitch
[-o<
много крива работа е да изневеряваш..пак ще вкарам фимла с отговорността
фън-фън
ама ако си с някой си поел отговорност за това,че си го избрал
и е некоректно хохохо от твоя страна да не си уважиш обещанието и другия
па ако толкова ти се шава
скъсваш
и би фрий
ама въпроса е че има таквиз ттръпколюбци дет кефа не е в самия обект на изневярата ми тва че са хитри
аз веднъж изневерих
във втори клас с най-добрия приятел на моя възлюбен Митко от б клас
оттогава толко ми беше гузно че хич!
![]()
![]()
айляк го раздавайте
и са радвайте на слънцето,стига изневери и гузност![]()
every monkey'd like to be
in my place instead of me
coz I'm the king of bongo.baby,
I'm the king of Bongo
Изневерявала съмхващали са ме..
После съжалявах ...
Беше ми гадно, беше ми гузно..
Повече не повторих ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не изневерявам и нямам такива проблеми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми само веднъж съм си позволявала да изневерявам, но не са ме хващали [-o< \/
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Никога
Mrazq iznevqrata...i sam mn revniva.Do sega ne sam izneverqvala na gajetata si,zashtoto smqtam 4e e gadno.Ako obi4a6 nqkoi edva li bi mu izneveril.Vse pak ako toi razbere tova moje da zna4i krai.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз не изневерявам. Веднъж ми се случи, но вече бях скъсала с момчето.
Пхахах.Първоначално написано от _Sweet_Love_
Еееееееееееей, няма човек на тая планета, който да има гадже и да не си е пожелал или представил да е с друг!
Хайде сега, не казвайте, че това не е изневяра.
Ах, ах, ах. Всички са/сме толкова грешни....... мНали![]()