Историята е следната... имах една приятелка... до преди година.. с нея живеехме в един блок бяхме неразделни в продължение на 10 години... бяхме в една детска градина, в едно училище... сега продължаваме да сме в едно даскало, но преди година след като се премести в друг квартал престанахме леко по леко да спираме да излизаме заедно... или по точно тя си намери нова компания и по накратко ме заеба тотално... аз разбира се също си намерих приятели нови... след няколко месеца получих смс от нея че аз за нея съм приятелка на която винаги може да разчита и наистина много съжалява за всичко и че иска да сме пак приятелки и пак да е същото... аз и отговорих, че винаги ще е такава и за мен и винаги може да разчита на мене... но уви така и нищо не последва продължавахме да сме все толкова далечни

и ето пак сме в едно даскало виждаме се всеки ден понякога си говорим споделяме си много, но не е същото и ми е мъчно за тези дни в които бяхме заедно и ни беше повече от забавно...
преди няколко седмици и пратих смс и написах, че искам пак да сме приятелки да е като преди, не отговори... видяхме се в даскало нищо не ми каза по тоя въпрос... много ми е мъчно за нея, и наистина много ми липсва ... но нз кво да правя ввеече....