Запознай се с нейните приятели, запознай я с твоите приятели.
След даскало й се обаждай да излизате заедно, я на кафе, я на билярд, я на разходка.
Вечер ходете я на кръчма, я на искотека, я на някой бар.
Покани я да спи у вас.
Направи всичко, че да прекарвате повече време заедно, зщото в даскало за по едното междучасие да се виждате... смисъла е никъв.
Единственото ти предимство е, че сте в едно даскало, защото там също можеш да я оговаряш да излизате нанякъде.
Между другото приятелство от различни квартали се поддържа много трудно, но още повече и ако сте в различни училища.
Аз с четирите ми приятелки бяхме от един квартвал едно време. едната се премести в друг, сега аз ще се местя в трети а другите две ще си седят тука, и четирите сме в различни училища, но правим всичко възможно да сме заедно (когато можем) и да не губи връзка.
Направи и ти така, ако не искаш да я загубиш.
Ако имате компютър двете, това също е добре, защото ще може да си пишете.., да има неква комуникация между вас.
Не я оставяй да ти се изплъзне, защото след време ще ти стане много гадно, че не си опитала да си запазиш отношенията с нея.
Ако трябва и пеша ще ходиш до тях само и само за да я видиш.
Абе няма невазможни неща, всичко става с желание.
Пак ти казвам - говори с нея и й кажи, че искаш отново да излизате както преди и да се забавлявате...
аааааа
дано си ме разбрала