- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелка...
Историята е следната... имах една приятелка... до преди година.. с нея живеехме в един блок бяхме неразделни в продължение на 10 години... бяхме в една детска градина, в едно училище... сега продължаваме да сме в едно даскало, но преди година след като се премести в друг квартал престанахме леко по леко да спираме да излизаме заедно... или по точно тя си намери нова компания и по накратко ме заеба тотално... аз разбира се също си намерих приятели нови... след няколко месеца получих смс от нея че аз за нея съм приятелка на която винаги може да разчита и наистина много съжалява за всичко и че иска да сме пак приятелки и пак да е същото... аз и отговорих, че винаги ще е такава и за мен и винаги може да разчита на мене... но уви така и нищо не последва продължавахме да сме все толкова далечни
и ето пак сме в едно даскало виждаме се всеки ден понякога си говорим споделяме си много, но не е същото и ми е мъчно за тези дни в които бяхме заедно и ни беше повече от забавно...
преди няколко седмици и пратих смс и написах, че искам пак да сме приятелки да е като преди, не отговори... видяхме се в даскало нищо не ми каза по тоя въпрос... много ми е мъчно за нея, и наистина много ми липсва ... но нз кво да правя ввеече....
Хората се променят. Няма какво да направиш.Първоначално написано от beautiful.soul
Не мисля че можеш да направиш нещо повече от това което си направила.Примири се и продължавай напред.Сигорна съм че ще срещнеш много други приятели![]()
just a kid۵
Запознай се с нейните приятели, запознай я с твоите приятели.
След даскало й се обаждай да излизате заедно, я на кафе, я на билярд, я на разходка.
Вечер ходете я на кръчма, я на искотека, я на някой бар.
Покани я да спи у вас.
Направи всичко, че да прекарвате повече време заедно, зщото в даскало за по едното междучасие да се виждате... смисъла е никъв.
Единственото ти предимство е, че сте в едно даскало, защото там също можеш да я оговаряш да излизате нанякъде.
Между другото приятелство от различни квартали се поддържа много трудно, но още повече и ако сте в различни училища.
Аз с четирите ми приятелки бяхме от един квартвал едно време. едната се премести в друг, сега аз ще се местя в трети а другите две ще си седят тука, и четирите сме в различни училища, но правим всичко възможно да сме заедно (когато можем) и да не губи връзка.
Направи и ти така, ако не искаш да я загубиш.
Ако имате компютър двете, това също е добре, защото ще може да си пишете.., да има неква комуникация между вас.
Не я оставяй да ти се изплъзне, защото след време ще ти стане много гадно, че не си опитала да си запазиш отношенията с нея.
Ако трябва и пеша ще ходиш до тях само и само за да я видиш.
Абе няма невазможни неща, всичко става с желание.
Пак ти казвам - говори с нея и й кажи, че искаш отново да излизате както преди и да се забавлявате...
аааааа
дано си ме разбрала![]()
napalno te razbiram zashtoto i az bqh gore dolo v takova polojenie samo deto s moita fr se poznavahme ot 3 godini i ot daskalo....i ot taq y4ebna godina tq e v drygo daskalo a az v drygo i si mislehme 4e nqma da se vijdame 4e she se razdelim dara dara....da imashe go toq period no vednaj se vidqhme govorihme i si kazahme 4e iskame si4ko da e kakto predi da sme pak zaedno i t.n. i t.n. i taka i stana seki den sme zaedno izlizame zaedno postoqno sme zaedno stiga da ne sme na daskalo tq poznava moite novi fr i az neiniete i e super posavetvam te da napravish sashtoto dokato i tq vse oshte go iska![]()
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
ами тя те е заебала заеби я и ти трудно ще е ... ама се опитай ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
dam tva e super sekano. ama kvo da se pravi. men nqkoi priqtel ako usetq 4e po4va da se otdale4ava t met prosto go ostavqm . pov4eto puti te sami se vru6tat.