- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za momichetata:suglasni li sa da pravqt svirki?
Mn qsno ta tova e edno ot ne6tata koito mai mn 66te se haresat na partniora viSvirki mogat da se pravqt i bez d vodi6 seksualen jivot
![]()
![]()
![]()
Аз пък не съм правила такива неща на приятеля си .. Не знам... не изпитвам голямо желание, макар че имаше един момент в който много исках да пробвам..Сигурно ако го направя веднъж и на мен ще ми хареса.., но ще видим...
![]()
ee deeba sega predi 2 dena mi doide,ama taka mis e dopipravi sex,4e imam 4uvstvoto 4e nqa izdurja. ohhh ko da praq,mn mi e kofti,a puk moq cikul e 7 dena :S ihh na4i iskam sex ye vie momi4eta tui li ste kat ste nerazpolojeni? pone nqkoq dr svirka moga da udarq na pi4a,ama dr ne i me e qdddko da praqqqq
![]()
ee deeba sega predi 2 dena mi doide,ama taka mi se dopipravi sex,4e imam 4uvstvoto 4e nqa izdurja. ohhh ko da praq,mn mi e kofti,a puk moq cikul e 7 dena :S ihh na4i iskam sex ye vie momi4eta tui li ste kat ste nerazpolojeni? pone nqkoq dr svirka moga da udarq na pi4a,ama dr ne i me e qddd ko da praqqqq
![]()
Не само,че съм съгласна ами дори ми е супер готинО!![]()
![]()
=D> =D> =D>
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
А с две думи .. Харесва ми да доставям удоволствие на приятеля ми,било то с свирки или по друг начин,щом на него му е хубаво,и на мен ми е хубаво :P
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Първоначално написано от sladkoto__angel4e__
Ти дубре ли си бе?!?!
Бахти свиркаджииките се извадихте в тоя форум?!
Аку ще да гу обичам супер мега турбо мн0о гаджету ми няя му праа.. той аку ме обича няя пак да ме кара... бахти изродките !!!
Напрао незнам да се хиля или да се нервя!!
напраоО напраОоо
....съм без
ама са кату искате... аз нищу немоа да ви кажа! Дрее ми за фас
![]()
ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ СВИРКИТЕ!!!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Точно така,другарке! Свирките са извращение,а всички извращения трябва да се преследват!Първоначално написано от cS_LaMeRkA
ЛеееЛЕеееПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Готиноо и е
Баси.. народа!!
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Abe, ti kude jiwee6, 4e 4ak tolkowa twurdo se obqwqwa6 protiw? Razbiram da ne te kefi - kazwa6 "ne hareswam da go prawq" i towa e. No da obijda6 drugite momi4eta, koito hareswat da go prawqt na "izrodki" - ami sorry, oba4e towa pokazwa kolko si tesnogrudaПървоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
I w edna druga podobna tema go kazah - FELACIOTO E IZKUSTWO
A ti prosto ne znae6 kakwo gubi6![]()
не е така,другарке! това е гавра с българските жени, които се поддават на американските пропаганди и развалят морала си,с който поколения преди тях са се гордели! това е опит на капиталистическият империализъм с неговата долна пропаганда да омаскари образа на истинската българка!Първоначално написано от morgana
Я, още една против свирките. Като не ти харесва не го прави! На мен пък ми харесва и го правя. Ти какво си мислиш, че майка ти и баба ти не са правили свирки ли. Пак си помисли. Не може да искаш удоволствие без да даряваш такова. И не е нужно да ни обиждаш, не си ни съдия и не ни съди. Не раздавай присъди на ляво и на дясно. Все пак телата са си наши и ще правим каквото искаме, както и където го искаме. Ти като искаш не прави, ама не ни налагай твоето мнение.
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
то че ние си обичаме да лижем си е така ама въпроса е там че има доста жени които просто назват НЕ (дай Боже в бъдеще да са по-малко)Първоначално написано от hforce
razbira se 4e da a nai-gotinoto e lubimiq 4ovek da ti svar6i v usti4kata!super vuzbujda6to,nali!?
oo da i sa 6te zavalqt temi ot sorta na momi4etata obi4at li da im svur6vat v ustata . Ne trqbva6e da q otvarq6 taq tema maco...Първоначално написано от sexyta
A po vuprosa za oneq 2-3 det sa Tvurdo protiv svirkite i deto go izkaraha na amerikanska konspiraciq protiv bulgarskite zeni 6te dobavq " ... v rusiq sum v rusiq sum ... kude otide melodiq na godinata ... tova e razrabotka na voennite ... tova celi da udari bulgarina v KPD-to... " -decki mu raboti a i "imame novina" - svirki se pravat i izvun america
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Да![]()
nqma ni6to po-hubavo ot tova da gledam kakvo udovolstvie dostavqm na nego,a taka i na sebe si...