.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    ki'kisS
    Guest
    Mn qsno ta tova e edno ot ne6tata koito mai mn 66te se haresat na partniora vi Svirki mogat da se pravqt i bez d vodi6 seksualen jivot

Град
    Бургас

..

Аз пък не съм правила такива неща на приятеля си .. Не знам... не изпитвам голямо желание, макар че имаше един момент в който много исках да пробвам.. Сигурно ако го направя веднъж и на мен ще ми хареса.., но ще видим...

lility
    Guest

V cikul sum ma ujasno mnogo mi se pravi. Ko praim?

ee deeba sega predi 2 dena mi doide,ama taka mis e dopipravi sex,4e imam 4uvstvoto 4e nqa izdurja. ohhh ko da praq,mn mi e kofti,a puk moq cikul e 7 dena :S ihh na4i iskam sex ye vie momi4eta tui li ste kat ste nerazpolojeni? pone nqkoq dr svirka moga da udarq na pi4a,ama dr ne i me e qddd ko da praqqqq

lility
    Guest

V cikul sum ma ujasno mnogo mi se pravi. Ko praim ?

ee deeba sega predi 2 dena mi doide,ama taka mi se dopipravi sex,4e imam 4uvstvoto 4e nqa izdurja. ohhh ko da praq,mn mi e kofti,a puk moq cikul e 7 dena :S ihh na4i iskam sex ye vie momi4eta tui li ste kat ste nerazpolojeni? pone nqkoq dr svirka moga da udarq na pi4a,ama dr ne i me e qddd ko da praqqqq

Супер фен
    Не само,че съм съгласна ами дори ми е супер готинО! =D> =D> =D>
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Ем поне с така впечатлени съм останал-че ги кефи

А с две думи .. Харесва ми да доставям удоволствие на приятеля ми,било то с свирки или по друг начин,щом на него му е хубаво,и на мен ми е хубаво :P
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto__angel4e__
    vsi4ki momi4eta pravqt svirki,samo 4e ima 2 vida-ednite si priznavat,a drugite ne!vse edno mom4e da ne lije!svirkata e edno normalno ne6to,koeto e 4ast ot poloviq jivot!
    Ти дубре ли си бе?!?! Бахти свиркаджииките се извадихте в тоя форум?! Аку ще да гу обичам супер мега турбо мн0о гаджету ми няя му праа.. той аку ме обича няя пак да ме кара... бахти изродките !!! Напрао незнам да се хиля или да се нервя!! напраоО напраОоо ....съм без ама са кату искате... аз нищу немоа да ви кажа! Дрее ми за фас ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ СВИРКИТЕ!!!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ СВИРКИТЕ!!!
    Точно така,другарке! Свирките са извращение,а всички извращения трябва да се преследват!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Не само,че съм съгласна ами дори ми е супер готинО! =D> =D> =D>
    ЛеееЛЕеее Готиноо и е Баси.. народа!!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Правя, но само на приятеля ми.
    I az.

Град
    В Мъглите На Авалон
    vsi4ki momi4eta pravqt svirki,samo 4e ima 2 vida-ednite si priznavat,a drugite ne!vse edno mom4e da ne lije!svirkata e edno normalno ne6to,koeto e 4ast ot poloviq jivot!
    Ти дубре ли си бе?!?! Бахти свиркаджииките се извадихте в тоя форум?! Аку ще да гу обичам супер мега турбо мн0о гаджету ми няя му праа.. той аку ме обича няя пак да ме кара... бахти изродките !!! Напрао незнам да се хиля или да се нервя!! напраоО напраОоо ....съм без ама са кату искате... аз нищу немоа да ви кажа! Дрее ми за фас ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ СВИРКИТЕ!!!
    Abe, ti kude jiwee6, 4e 4ak tolkowa twurdo se obqwqwa6 protiw? Razbiram da ne te kefi - kazwa6 "ne hareswam da go prawq" i towa e. No da obijda6 drugite momi4eta, koito hareswat da go prawqt na "izrodki" - ami sorry, oba4e towa pokazwa kolko si tesnogruda

I w edna druga podobna tema go kazah - FELACIOTO E IZKUSTWO
    A ti prosto ne znae6 kakwo gubi6

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от morgana
    Abe, ti kude jiwee6, 4e 4ak tolkowa twurdo se obqwqwa6 protiw? Razbiram da ne te kefi - kazwa6 "ne hareswam da go prawq" i towa e. No da obijda6 drugite momi4eta, koito hareswat da go prawqt na "izrodki" - ami sorry, oba4e towa pokazwa kolko si tesnogruda

I w edna druga podobna tema go kazah - FELACIOTO E IZKUSTWO
    A ti prosto ne znae6 kakwo gubi6
    не е така,другарке! това е гавра с българските жени, които се поддават на американските пропаганди и развалят морала си,с който поколения преди тях са се гордели! това е опит на капиталистическият империализъм с неговата долна пропаганда да омаскари образа на истинската българка!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Я, още една против свирките. Като не ти харесва не го прави! На мен пък ми харесва и го правя. Ти какво си мислиш, че майка ти и баба ти не са правили свирки ли. Пак си помисли. Не може да искаш удоволствие без да даряваш такова. И не е нужно да ни обиждаш, не си ни съдия и не ни съди. Не раздавай присъди на ляво и на дясно. Все пак телата са си наши и ще правим каквото искаме, както и където го искаме. Ти като искаш не прави, ама не ни налагай твоето мнение.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    bati glupaviq vupros, se edno da pita6 nqkoe mom4e dali obi4a da lije
    то че ние си обичаме да лижем си е така ама въпроса е там че има доста жени които просто назват НЕ (дай Боже в бъдеще да са по-малко)

razbira se 4e da a nai-gotinoto e lubimiq 4ovek da ti svar6i v usti4kata!super vuzbujda6to,nali!?

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    Цитирай Първоначално написано от sexyta
    razbira se 4e da a nai-gotinoto e lubimiq 4ovek da ti svar6i v usti4kata!super vuzbujda6to,nali!?
    oo da i sa 6te zavalqt temi ot sorta na momi4etata obi4at li da im svur6vat v ustata . Ne trqbva6e da q otvarq6 taq tema maco...
    A po vuprosa za oneq 2-3 det sa Tvurdo protiv svirkite i deto go izkaraha na amerikanska konspiraciq protiv bulgarskite zeni 6te dobavq " ... v rusiq sum v rusiq sum ... kude otide melodiq na godinata ... tova e razrabotka na voennite ... tova celi da udari bulgarina v KPD-to... " -decki mu raboti a i "imame novina" - svirki se pravat i izvun america
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Град
    bulgaria
    nqma ni6to po-hubavo ot tova da gledam kakvo udovolstvie dostavqm na nego,a taka i na sebe si...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си