.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: парфюми

Guest

парфюми

я ся да споделите кой какъв парфюм носи и кой е хубав заюото смятам да си купувам 2 ама ... не се сеюам много много ...

така 1вия е Hugo Boss - Soul
    2рия е Tommy Hilfiger

Колебая се и между Mexx - Waterlove

ПП : Момче съм ...

И така споделяйте и давайте мнения(момичетата също-че нали заради тях се пръскам ... да им ухая хубаво )

Град
    somewhere
    Hugo Boss - Soul Гаджето имаше такъв и мн ме кефи.

Guest
    е то се знае че 1ния ще е Boss ама питам за 2рия къв да е ... напрао искам да е нещо екстравагантно и ... нещо такова яко възбущащо ... за свалки и флирт

Голям фен
    4erniq street me pobyrkva
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Guest
    брато и аз съм като тебе седя и гледам и са чудя какъв парфюм да си взема май ще да е 212 на херера , амааа айде момичетата да са пойзкажат пък ще решаваме \/ плс казвайте по-хубави парфюмчета

Guest
    аз на херрера имам един waterlove ... и така аийде ве момичетата ...толкова ли нямате парфюм който да ви възбужда и подлудява ???

selq4ka
    Guest
    men samo mirizma na 4esun me vuzbujda!

тоз 212 на херрера е много як! дъртия го има супер си е... но аз мисля да си зема на Givenchy PI и тоз е страхотен
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    само ще ви кажа да си не зимате на пако рабана парфюм смърди на нещо средно м/у ацетон и риба

Guest
    аре ве момичета ... за кво пиша тук...казвайте парфюми

Голям фен
    Ммм има един френски -Ohhh light,нещо такова..Мн е як...един от любимите ми...и не е скъп-7 лева е тука..също на Ейвън-Incandense/май така беше../,Фа много ме кефат..абе и др има ,ама сега не се сещам

Guest
    Dolce & Gabbana - Masculin

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    Ммм има един френски -Ohhh light,нещо такова..Мн е як...един от любимите ми...и не е скъп-7 лева е тука..също на Ейвън-Incandense/май така беше../,Фа много ме кефат..абе и др има ,ама сега не се сещам
    Стаа дума за мъжки парфюми. Тоя на Ейвун не е ли женски? и също..не е Каролина Херера, а Каролина Ерера.
    А иначе...за мъжки парфюми:
    Armani-Mania
    Azzaro - Chrome (ne sym sigurna 4e taka se pi6e)
    Azzaro - Visit
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Guest
    Висит го имам ... Мися че реших кои ... мерси все пак

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз на херрера имам един waterlove ... и така аийде ве момичетата ...толкова ли нямате парфюм който да ви възбужда и подлудява ???
    Мен пък ме възбужда миризмата на натурален, истински български мъШ след дълъг работен ден
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    4erniq street me pobyrkva
    leleee da
    edno biv6e dadje se praska6e i sas galeria... mmm i tva e mn qko samo kato go pomeri6eh i iskah da si go naceluvam

vzemi si ARMANI COD mn e dobyr mn e gotin

Guest
    много съм доволен напоследък от :
    Versace-Man много силен и траен
    DKNY - топката забравих точно модела
    CArolina Herera - Chic /man/
    Allure - Sport
    JOOP! - man
    Dolce & Gabbana - man

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DIVA_91
    Hugo Boss - Soul Гаджето имаше такъв и мн ме кефи.
    napulno podkerepqm. strashen e

dam..ARMANI COD e velik,moje i na paco rabanne black xs..mnoo qka miri6ut i dvata

Guest
    Hugo Boss in Motion Orange ( edin v topka)- s essenciq na portokali i e mn sveh a i ne zaabraqi 4e idva lqto ...morence etc tai 4e brato az te savetvam L'eau par Kenzo ili Davidoff Cool Water Game a i momi4etata umirat po tqh man i sa mn qki i traini .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си