я ся да споделите кой какъв парфюм носи и кой е хубав заюото смятам да си купувам 2 ама ... не се сеюам много много ...
така 1вия е Hugo Boss - Soul
2рия е Tommy Hilfiger
Колебая се и между Mexx - Waterlove
ПП : Момче съм ...
И така споделяйте и давайте мнения(момичетата също-че нали заради тях се пръскам ... да им ухая хубаво![]()
![]()
)
е то се знае че 1ния ще е Boss ама питам за 2рия къв да е ... напрао искам да е нещо екстравагантно и ... нещо такова яко възбущащо ... за свалки и флирт
4erniq street me pobyrkva![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
брато и аз съм като тебеседя и гледам и са чудя какъв парфюм да си взема
май ще да е 212 на херера , амааа айде момичетата да са пойзкажат пък ще решаваме \
/ плс казвайте по-хубави парфюмчета
![]()
аз на херрера имам един waterlove ... и така аийде ве момичетата ...толкова ли нямате парфюм който да ви възбужда и подлудява ???
men samo mirizma na 4esun me vuzbujda!
тоз 212 на херрера е много як! дъртия го има супер си е... но аз мисля да си зема на Givenchy PI и тоз е страхотен![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
само ще ви кажа да си не зимате на пако рабана парфюмсмърди на нещо средно м/у ацетон и риба
![]()
![]()
аре ве момичета ... за кво пиша тук...казвайте парфюми
Ммм има един френски -Ohhh light,нещо такова..Мн е як...един от любимите ми...и не е скъп-7 лева е тука..също на Ейвън-Incandense/май така беше../,Фа много ме кефат..абе и др има ,ама сега не се сещам
Dolce & Gabbana - Masculin
Стаа дума за мъжки парфюми. Тоя на Ейвун не е ли женски? и също..не е Каролина Херера, а Каролина Ерера.Първоначално написано от Didi_tronka
А иначе...за мъжки парфюми:
Armani-Mania
Azzaro - Chrome (ne sym sigurna 4e taka se pi6e)![]()
Azzaro - Visit
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Висит го имам ... Мися че реших кои ... мерси все пак
Мен пък ме възбужда миризмата на натурален, истински български мъШ след дълъг работен денПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
leleee daПървоначално написано от sweet_bubka
![]()
edno biv6e dadje se praska6e i sas galeria... mmm i tva e mn qko samo kato go pomeri6eh i iskah da si go naceluvam![]()
vzemi si ARMANI COD mn e dobyr mn e gotin
много съм доволен напоследък от :
Versace-Man много силен и траен
DKNY - топката забравих точно модела
CArolina Herera - Chic /man/
Allure - Sport
JOOP! - man
Dolce & Gabbana - man
dam..ARMANI COD e velik,moje i na paco rabanne black xs..mnoo qka miri6ut i dvata![]()
Hugo Boss in Motion Orange ( edin v topka)- s essenciq na portokali i e mn sveh a i ne zaabraqi 4e idva lqto ...morence etc tai 4e brato az te savetvam L'eau par Kenzo ili Davidoff Cool Water Game a i momi4etata umirat po tqh man i sa mn qki i traini .