.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Момчетата - непукисти!!!

Как да ги анкараме да почнат да се интересуват поне малко.... особено ,ако са гаджетата ни?

S revnost ,zabivame se s nqkoi drug i nepokizma iz4ezva

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Просто се правят на непукисти, иначе са някакви слааааби, измъчени и изтерзани от глупости дечица.
    Как да го накараш да му личи, че му пука ?!
    Накарай го да се влюби истински и лудо.
    Повярвай, действа.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Просто се правят на непукисти, иначе са някакви слааааби, измъчени и изтерзани от глупости дечица.
    Точно
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, според мен трябва да се говори.Друг начин не виждам.Това си е до човек, характер и трудно би могъл да бъде променен.

При всеки човек е различно, но със сигурност начинът не е да се забиеш с друг човек. Най-добре е да поговориш с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    А здрав бой яла ли си ?

Guest
    otpoziciqta si na mladesh bih kazal
    kak ne g o karai da revnyva zashtotot kato pochne ti s nego shte mo naleti namomaka na boi pri polojenie che ne toi e vinoven a ti shte go otupa shet ti obrushta vnimani e no ne takova kakvoto iskash a i kakvotoedno momiche ili jena zaslojava shte pochnat sumneniq i po golqma revnost s hste te napravi na luda shte ti zvani prez dve minuti da te pita kude si s koi si i posle shte si bluskash glavata zashto napravih taka

Guest
    Има една много хубава мисъл 'когато си лесна не си интересна' . Помисли малко в/у нея и ще се усетиш какво имам в предвид

Прави се, че не ти пука. Недей да му досаждаш и да му показваш колко те измъчва безразличието му. Нека да види, че можеш и без него и неговото внимание.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Има една много хубава мисъл 'когато си лесна не си интересна' . Помисли малко в/у нея и ще се усетиш какво имам в предвид
    e kakvo da se pokaje che e interesna i nqkude da siizqde oqt ot nqkoi ili toi da otupa nqkoi mnogo strashno ymno i hitro

Да ги зарежем. Щом не се интересуват от нас - майната им.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    При всеки човек е различно, но със сигурност начинът не е да се забиеш с друг човек. Най-добре е да поговориш с него.
    =D>

Guest
    Гледам тука всякакви заблудени моми има
    Почвам да отговарям по ред на номерата

Цитирай Първоначално написано от djeini
    А бой?
    Ако някоя мома която е с мене забие някой друг първо го чупя тоя друг от бой, след това момата и след това й бия шута и отивам да си намеря друга
    Лесна работа

Повярвай, действа.

Много ги разбираш ти нещата

Може и така да е ама ако някоя се дърпа твърде много и се прави на недостъпна да не повярваш колко по-бързо ни писва и й теглиме една майна

Цитирай Първоначално написано от Witch NOT Bitch
    Прави се, че не ти пука. Недей да му досаждаш и да му показваш колко те измъчва безразличието му. Нека да види, че можеш и без него и неговото внимание.
    Звучи перфе
    Няма досаждане няма нищо

Цитирай Първоначално написано от _Sweet_Love_
    Морето е пълно с риби

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    с психически тормоз

не, сериозно, ходи му по нервичките 2-3-4 дена (не говоря за свалки с други индивиди) затапи го 4-5 пъти пред неговите хора и или ще те мрази или ще иска да е с теб на всяка цена
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ем на моя достатъчно му пука за мен, доказал ми го е не един път.Така че не смятам да го кара да ревнува или каквото и да било...а и не е непукист

Nqmam predvid iznevqra a prosto obru6tane na vnimanie na nqkoi drug s cel mom4eto da usaznae 4e ne e edinstveno i da sleze na zemqta.V nikakuv slu4ai iznevqra,sorry ako taka ste me razbrali.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А здрав бой яла ли си ?

Евала, колега ! =D>

А бой?
    Ако някоя мома която е с мене забие някой друг първо го чупя тоя друг от бой, след това момата и след това й бия шута и отивам да си намеря друга
    Начи мацката ти ако дойде при мене, ти първо ще ми се фърлиш, макар и да нямам нищо общо с факта, че си дърво и после ще ходиш при някоя друга... ама тя няма да те хареса с обърнат нос.

Guest

Re: Момчетата - непукисти!!!

Цитирай Първоначално написано от ludoto_tedi
    Как да ги анкараме да почнат да се интересуват поне малко.... особено ,ако са гаджетата ни?
    Men lichno 1 momiche mi stava interesno kato stane trudna vsmisal az ne haresvam lesnite momicheta mn barzo umrazvat, karai go na kino, utre pak na pluvane i taka nakraq tegli mu 1 seks i she zaqkne uhahah

Гледам тука всякакви заблудени моми има
    Почвам да отговарям по ред на номерата

А бой?
    Лесна работа

Повярвай, действа.

Много ги разбираш ти нещата

Може и така да е ама ако някоя се дърпа твърде много и се прави на недостъпна да не повярваш колко по-бързо ни писва и й теглиме една майна

Цитирай Първоначално написано от Witch NOT Bitch
    Звучи перфе
    Няма досаждане няма нищо

Цитирай Първоначално написано от _Sweet_Love_
    Морето е пълно с риби
    Еееееех, че умно! Направо нямам думи... За да говориш така или си супер непокист, или си просто гей...

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    А бой?
    Начи мацката ти ако дойде при мене, ти първо ще ми се фърлиш, макар и да нямам нищо общо с факта, че си дърво и после ще ходиш при някоя друга... ама тя няма да те хареса с обърнат нос.
    е те тва е мн субективно.... ако е някой, който не знае, че момичето е заето тогава нема смисъл да се занимаваш с него... ама ако е някой познат, който знае че ходите и т.н и т.н .. тогава боя е част от решението.. а иначе за изневерите винаги жените са виновни - факт

Голям фен
    Рано или късно и "непукистите" се осъзнават.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Начи на мене ми тряя още време

Принципно не оставям нещата да вървят в посока "Тя си мисли по въпроса", "Тя тряя да реши" и всяк'ви такива. Или аз или никой!

shtom ti e gadje malko stranno kak nqma se interesuva ot tebe ... ako bqh na tvoe mqsto bih go nacepila super qko ... ako se zaribqvam s nqkoi po gotin ot nego ... ili napravo go zarejesh... )

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си