- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата - непукисти!!!
Как да ги анкараме да почнат да се интересуват поне малко.... особено ,ако са гаджетата ни?
Просто се правят на непукисти, иначе са някакви слааааби, измъчени и изтерзани от глупости дечица.
Как да го накараш да му личи, че му пука ?!
Накарай го да се влюби истински и лудо.
Повярвай, действа.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ТочноПървоначално написано от bungle
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Еми, според мен трябва да се говори.Друг начин не виждам.Това си е до човек, характер и трудно би могъл да бъде променен.
При всеки човек е различно, но със сигурност начинът не е да се забиеш с друг човек. Най-добре е да поговориш с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А здрав бой яла ли си ?
otpoziciqta si na mladesh bih kazal
kak ne g o karai da revnyva zashtotot kato pochne ti s nego shte mo naleti namomaka na boi pri polojenie che ne toi e vinoven a ti shte go otupa shet ti obrushta vnimani e no ne takova kakvoto iskash a i kakvotoedno momiche ili jena zaslojava shte pochnat sumneniq i po golqma revnost s hste te napravi na luda shte ti zvani prez dve minuti da te pita kude si s koi si i posle shte si bluskash glavata zashto napravih taka
Има една много хубава мисъл'когато си лесна не си интересна' . Помисли малко в/у нея и ще се усетиш какво имам в предвид
![]()
Прави се, че не ти пука. Недей да му досаждаш и да му показваш колко те измъчва безразличието му. Нека да види, че можеш и без него и неговото внимание.
e kakvo da se pokaje che e interesna i nqkude da siizqde oqt ot nqkoi ili toi da otupa nqkoi mnogo strashno ymno i hitroПървоначално написано от sexy_small_lady
Да ги зарежем. Щом не се интересуват от нас - майната им.
=D>Първоначално написано от Aleandra
Гледам тука всякакви заблудени моми има
Почвам да отговарям по ред на номерата
А бой?Първоначално написано от djeini
Ако някоя мома която е с мене забие някой друг първо го чупя тоя друг от бой, след това момата и след това й бия шута и отивам да си намеря друга
Лесна работа
Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ги разбираш ти нещата![]()
Може и така да е ама ако някоя се дърпа твърде много и се прави на недостъпна да не повярваш колко по-бързо ни писва и й теглиме една майнаПървоначално написано от sexy_small_lady
Звучи перфеПървоначално написано от Witch NOT Bitch
Няма досаждане няма нищо
Морето е пълно с рибиПървоначално написано от _Sweet_Love_
с психически тормоз![]()
не, сериозно, ходи му по нервичките 2-3-4 дена (не говоря за свалки с други индивиди) затапи го 4-5 пъти пред неговите хора и или ще те мрази или ще иска да е с теб на всяка цена![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ем на моя достатъчно му пука за мен, доказал ми го е не един път.Така че не смятам да го кара да ревнува или каквото и да било...а и не е непукист![]()
Nqmam predvid iznevqra a prosto obru6tane na vnimanie na nqkoi drug s cel mom4eto da usaznae 4e ne e edinstveno i da sleze na zemqta.V nikakuv slu4ai iznevqra,sorry ako taka ste me razbrali.![]()
Първоначално написано от Анонимко
Евала, колега ! =D>
Начи мацката ти ако дойде при мене, ти първо ще ми се фърлиш, макар и да нямам нищо общо с факта, че си дърво и после ще ходиш при някоя друга... ама тя няма да те хареса с обърнат нос.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Men lichno 1 momiche mi stava interesno kato stane trudna vsmisal az ne haresvam lesnite momicheta mn barzo umrazvat, karai go na kino, utre pak na pluvane i takaПървоначално написано от ludoto_tedi
nakraq tegli mu 1 seks i she zaqkne
uhahah
Еееееех, че умно! Направо нямам думи... За да говориш така или си супер непокист, или си просто гей...Първоначално написано от Анонимко
е те тва е мн субективно.... ако е някой, който не знае, че момичето е заето тогава нема смисъл да се занимаваш с него... ама ако е някой познат, който знае че ходите и т.н и т.н .. тогава боя е част от решението.. а иначе за изневерите винаги жените са виновни - фактПървоначално написано от Няк'къв Гост
![]()
Рано или късно и "непукистите" се осъзнават.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Начи на мене ми тряя още време![]()
Принципно не оставям нещата да вървят в посока "Тя си мисли по въпроса", "Тя тряя да реши" и всяк'ви такива. Или аз или никой!
shtom ti e gadje malko stranno kak nqma se interesuva ot tebe ... ako bqh na tvoe mqsto bih go nacepila super qko ... ako se zaribqvam s nqkoi po gotin ot nego ... ili napravo go zarejesh...)
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!