- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвят на очите???
ами аз харесвам мом4ета със всякакви о4и но признавам си ако мине някой батко с тъмно сини океасни о4и ще го помоля да се снимаме![]()
![]()
:P
\
/
![]()
![]()
A men shto me nqmaaz sym s pystri :P
И азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Е те и моите са пъстри..
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Ами приятелят ми е с пъстри и си го харесвам така![]()
и аз обичам черни! И ако е по-идричък, с черна косица......Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
охххххххх замечтах се
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
az sum s pustri a gadjeto sus zeleni i imam afinitet kum zelenite o4i ...![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Az se kefq na hora sus svetli o4i ili ako ne taka to s razli4ni ot kosata-
spatiq sus svetla kosa i tumni o4i ili obratnoto .....![]()
Аз пък нямам предпочитания. Естествено някога манията беше по сини очи и направоооама сега дори не ми правят впетление. Та даже се дразня като някой започне да ми обяснява какво ли не би дал да има сини очи и т.н. ... Каквито ще да са, щом са искрени харесват ми
![]()
Нямам какво да добавя...Първоначално написано от Jessika_MG
И аз с1м на това мнение...
Ha 4e i az smqtam 4e nqma zna4enie cveta na o4ite za kvoto i da bilo !
Prosto TOVA e temana eeei kat me pitat kvo predpo4itam tva e ! A tva kvi moga da gi kaja za o4ite vuob6te ,ogledaloto na du6ata ,prozorzite kum surceto ,4istotata na pogleda i alabala...100 leta kvo zna4enie ima?!?!
mi samo da kaja 4e 4erni o4i nqma xaxaxa ......mi ina4e sini
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
ммм.... и аз мисля, че цвета на очите не е от огромно значениено все пак харесвам пъстри , сини и кафяви ...
Но не съм съгласна с някои мнения, че очите са прозорец към душата и в пъстрите очи нищо не можело да се види.... Мисля, че душата на човек не зависи от цвета на очите, защото по тая логика синеоките трябва да имат студена душа , защото синият цвят е от гамата на студените цветове....![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Аййде бе кой пък ти каза че няма? Аз имам приятелка, дето очите и саааа черни като маслини и мноо ме кефятПървоначално написано от ooops
![]()
Кафяви и ЧЕРНИ![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Предпочитам тъмните очи....светлите много лъжат!![]()
OT DE ZNAESH CHE LUJAT MA OVCO? TUPA PATKA ZASPALA? DA NE OCHITE DA OPREDELQT HARAKTERA?Първоначално написано от CraZy_AnGeL_f
Аз пък си харесвам мойте - кафевички, но и сините ме кефят :P
glasuvah za kafqvite....
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
kafevi sqkash nai-mn me kefqtno i dr ne sa ile hah abe stiga da ima o4i vsi4ko e nared xaxa
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Sinio kafevi .. Neshto ot sorta![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
обожавам кафявите очии мразя сините, но е интересно че бившия ми и това момче което си харесвам са със сини очи, ама любов какво да се прави