- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвят на очите???
И така интересно ми е на кой какъв цвят очи допадат най-много![]()
аз лично си умирам за тъмно кафявиили като моите,зеленикаво-кафяи
вие сте!![]()
![]()
Кефят ме със сини или кафеви, иначе по рядко ми се случва да ми допадне някоя със зелени(като моите)
Az xaresvam xora s tumni o4i neznam 6to moite se nqkvi sinio-zeleni i sigurno za tva.
i pri men e takaПървоначално написано от djeini
кафеви
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За пореден път ще кажа, че това не е решаващото за една връзка, но си падам по кафявите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Nai me kefqt sinite o4i![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
kafqvi sini.. makar i rqdkoi zeleno sinite sa qki :P
Обичам големите тъмно кафяви очи, защото като се загледам в тях и имам чувството, че се потапям в тях...
А иначе на зелено-кафявите им викат пъстри. А в пъстрите очи няма какво да се види. Все пак нека не забравяме, че очите на един човек, са пътят към душата му.![]()
Има ли отенък на зеленото... направо ми стават слабост... много обичам момчета с такива очи... възбуждат ме
Е те и на синьо-зелените им викат пъстри ама тва е друг въпрос.
И не съм съгласна, че в пъстрите очи нямало какво да се види. Във всички очи можеш да видиш "пътят към душата му"
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Напротив. Не всички очи излъчват онова нещо, което те кара да се чувстваш странно, докато се заглеждаш в тях.Първоначално написано от UnBornKb
Очите нямат никакво значение, но иначе предпочитам тъмните очи-кафяви.![]()
Обожавам тъмните очи. Страшно много ме привличат. малко се дразня обаче на моите защото са светло кафеви и прeз деня (особено на слънце) стоят като оранжеви![]()
Да, така е , но товва не зависи от ЦВЕТА НА О4ИТЕ!Първоначално написано от cherinka
Виждала съм това пламъ4е в о4ите на хора с разли4ен цвт, просто излъ4ването няма връзка с цвета!Ина4е като цвят оби4ам сините о4и
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
по-тъмните очи ме кефят повече в тях има дълбочина а знам че сините очи са най-лъжливи очи
Според мен,не цвета на очите ги прави красиви.Те дори да са най-красия цвят ако са празни,файда няма.Аз обичам жизнените,пълни с радост очи.![]()
зелени!![]()
![]()
![]()
зелено-кафеви и кафеви (кафяви?!?)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
За горния пост: кафеви![]()
Аз си падам по синеоките девойки(като моята) Направо се разтапям като ме погледне.
Има един специфичен поглед, при който правя каквото ми каже![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Какво значение има цвета на очите?
Важни са другите прелести
Сини... обожавам сини очи...
Защо аз нямам синиии... а черни.. пфф...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
кефеви и кафяви са дублетни форми и двата вариянта са правилни.Първоначално написано от jony
![]()