.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    пупана
    Guest

искам да помоля някой от вас могат ли да правят аватари

искам да помоля някой от вас искам вурхъ една снимка да напи6а един малък текст някой може ли да ми помогне и ако знаете някви програми плс дайте ми трябва ми спешно искам върху снимка на пламен пътов от мюзик идол да напи6а пламене ти си номер1! Само това искам плс

Град
    У дома пред компютъра
    Oтвори я в Пейнт.Ако е прекалено малка, иди на imageshack.us, със Browse... я избери и от падащото меню избери рамер и потвърди.После си я отвори в пейнт, вече по-голяма и отвори поле за текст и пиши.Ако ти трябва малка, пак на imageshack.us и си избери по малък размер, после по-малък размер на текста в пейнт.

Съмнявам се да не можеш това.

пупана
    Guest

мерси

много ти благодаря поне един човек да обесни още веднъж мерси

пупана
    Guest
    Мерси ти направо за малумни обясни, а само да те питам примерно в форума на планета искам да си сложа таз картинка а не само да ми сиди там един надпис сум сложила ще ми помогнеш ли къде да вляза

пупана
    Guest

моля ви

моля ви кажете ми къде да вляза спешно е

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от пупана
    Мерси ти направо за малумни обясни, а само да те питам примерно в форума на планета искам да си сложа таз картинка а не само да ми сиди там един надпис сум сложила ще ми помогнеш ли къде да вляза
    Ъ? Я се успокой, глътни малко въздух и си задай нормално въпроса и по възможност ползвай няква пунктуация. Не знам за другите, ама аз нищо не разбрах? Да си я сложиш за аватар... ама къф надпис, къде да не ти седи?

пупана
    Guest

мерси все пак

аз се оправих и сама намерих как мерси все пак за отделентп време :P

Guest
    Искам да помоля, някой ако може да ми даде линк, за теглене на Photoshop, ама да няма ограничения на времето за ползване. Или ако може някакав крак... Много ще съм му благодарна.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да помоля, някой ако може да ми даде линк, за теглене на Photoshop, ама да няма ограничения на времето за ползване. Или ако може някакав крак... Много ще съм му благодарна.
    Пък аз ще съм ти много благодарен ако вместо да постваш смешни и глупави постчета не погледнеш във някоя търсачка (google.com) или във zamunda.net , arena-bg.com , torrents. to .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си