.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 176
    pri men pak nqma efekt piq poveche ot sedmica
    ...is just too little too late...

emi az go piq ot 4etvartak .... po edna-dve 4a6i na den (leleeee adski gor4i, bati gadnoto e) i taka kato se gledam nqma mn mn efekt ... tr da sloja nqkoe potni4e po-taka qvno..... a ina4e edin fr onq den mi kaza 4e sa mi bili porastnali produljavam s 4aq :P

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Фен
    Град
    burgas
    мерси за полезното инфо момичета но искам да ви питам употребата на хмела ще възпрепятствя ли по-нататъшния естетвен процес на уголемявяне ня бюста щото аз съм малка и нз дали да го ползвам
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Guest
    Trqbva li da se pravqt nqkakvi pochivki ?
    Primerno piesh 1 mesec i posle sedmica, dve spirah.. ?

хмелът не възпрепятства естествения разтеж а го стимулира да е по бърз!ина4е за почивки - еми няма да е лошо да се прави почивка от една седмица след като е приемана билката 1месец...

Голям фен
    TO i az go piq 1 mesec ve4e i pakaeta svyr6i i sega 6te si po4ina malki4ko i posle pak na novo.Nz kolko sa mi porasnali ne sam si merila obikolkata no sas sigornost sa baq napompani............
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

sweet_bubka ако не е тайна кажи колко ти е била обиколката до сега?и аз не съм си я мерила мойта скоро но мисля че има ефект!

Guest
    ami az po4nah 2ra sedmica ve4e i v na4aloto ima6e efect no poslednite dni ne zabelqzvam! Moje bi za6toto postoqnno si zqpam cicite i ve4e ne use6tam razlika! ama produljavam da piq. Ima li nqkoq s golqm efect sled upotreba i vuzmojno li e tova da pomaga na nqkoi a na drugi ne?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Black_Rosse
    sweet_bubka ако не е тайна кажи колко ти е била обиколката до сега?и аз не съм си я мерила мойта скоро но мисля че има ефект!
    ami zna4i nz s to4nost zatoto nz kakvo pravq no vinagi si q merq razli4no ne moje da pokaje ednakvi rezultati.Predi mi be6e nqkade 86-87 a neska q primerih 90.Sigurno ako sq pak q primerq 6te pokaje drugo napravo nz.Nqkoi znae li kak se meri s to4nost?Da mi kaji pls [-o<
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

дрън дрън

Guest
    moje li toz hmel da se pie po polovin 6i6ence ot malkite oy mineralna voda na den

Каква е тая за големи гърди моите не са мн големи и още не съм умряла

:]]]]
    Guest
    kak to4no se prigotvq i kak se pie.. ? f aptekite li se prodava ? kato otida kvo to4no da kaja?? 4ai ot hmel li kvo???

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от :
    ]]]]kak to4no se prigotvq i kak se pie.. ? f aptekite li se prodava ? kato otida kvo to4no da kaja?? 4ai ot hmel li kvo???
    Ami zna4i v 400 gr voda slaga6 2 supeni lyjici ot bilkata i kato zavri go ostavq6 malko da postoi i posle go precejda6 i pie6.Davat go da se pie sutrin i ve4er predi qdene po polvin 4a6a,no az go piq 3 pyti na den sled qdene
    Apak za prodavaneto az go vzeh ot bilkova apteka,no nz dali v obiknovenite apteki go ima.
    Apak kato go kupuva6 nqma da kaje6 4ai ot hmel,a 6te iska6 hmel.

ako si ot sofiq, v magazinite na LE4ITEL moje6 da go nameri6, ima gi v halite, na vito6ka(kraq,tam na ugula predi NDK)

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    ako si ot sofiq, v magazinite na LE4ITEL moje6 da go nameri6, ima gi v halite, na vito6ka(kraq,tam na ugula predi NDK)
    предполагам че ще можеш да си намериш!питай

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    ]]]]kak to4no se prigotvq i kak se pie.. ? f aptekite li se prodava ? kato otida kvo to4no da kaja?? 4ai ot hmel li kvo???
    Ami zna4i v 400 gr voda slaga6 2 supeni lyjici ot bilkata i kato zavri go ostavq6 malko da postoi i posle go precejda6 i pie6.Davat go da se pie sutrin i ve4er predi qdene po polvin 4a6a,no az go piq 3 pyti na den sled qdene
    Apak za prodavaneto az go vzeh ot bilkova apteka,no nz dali v obiknovenite apteki go ima.
    i pri teb ima li rezultat naistina
    vidim li e ?

{}~{}~
    Guest
    dano v obiknovennite apteki da go ima

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LannyBarbie

?????????????????????????????????????????????????? ??????

Guest
    Каква е цената на хмела ? 1 казва 3-4 лева, а друг 0.50ст ?

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Абе хора на всичко ли вярвате
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Save me God..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Град
    the Savage Garden
    е хайде като знаете толкова ми кажете пък как да си смаля моите гърди. аз си ги мразя и въобще не ги искам. щом има начин за уголемяване(въпреки че не ви разбирам за кво са ви ) тр да има начин и за смаляване...вие сте...

Guest
    Vseki iska kakvoto nqma!!!!!
    Boje kakva parodiq nali?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си