- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бюста .....
ммдаПървоначално написано от Анонимко
не ги оставихте намира тези гърди,всеки каквото има и това е положениоето![]()
you should kill yourself >=D
един ? пия го вече това чудо втора седмица.първата си взех от обикновена аптека, а втората от билкова.вкусът е коренно различен.вие откъде го купувате.и как изглежда опаковката?
Az si go vzimam ot bilkova apteka.50 gr. e edna opakovka.Opakovkata e hartiena,bqla sas zeleno posredata.Otstrani ima recepta kak to4no se pravi 4aq.I pi6e 6I6ARKI ot hmel ili ne6to takovaПървоначално написано от bambina 17
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
ot koq bilkova. az si go kupih ot tazi na Jurii Venelin.ama e otvratitelno na vkus.opakovkata e po-skoro nqkvo plik4e.sega si vzeh otnovo ot obiknovena apteka-julta kutiika i pi6e 6i6arki.
Е хубо де.Вие всички казвате имало ефект, порасвали и т.н.Ма на мен не ми се дават пари за един месец чай и билки и ала бала ей така.Някоя от вас може ли да прати своя снимка и преди и сега как са му гърдите да видим и ние дали има ефект и ако има да почвам и аз![]()
emi da vi kaja chesno na mene ne mi deistva i nqma nikakav efekt neznam zashto taka...
...is just too little too late...
samo snimka na gardite mi ostana da pratq
![]()
офффф научете се да се харесвате такива, квито сте
Както знаем всички,когато спортуваш ии отслабваш-отслабва цялото ти тяло.Не отслабва само ръката и т.н.
Няма начин тва да действа само на гърдите,на мен найстина ми се вижда невъзможно.
Иначе и на мен ми се иска някой и др сант отгоре..ама не знам дали да рискувам големи цици + голям задник (бонус ).
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
az puk sum mn dovolnaima efekt, verno minimalen, no za tva puk zabelejim
a i zadnika ne mi se e ugolemil
1.70 sum, teja 51kg i sportuvam 2 puti v sedmicata, kakto i sega zapo4nax i na fitnes da hodq .... abe ... tva nqma zna4enie vsu6tnost, ta ideqta mi e 4e ima rezultat!
pone pri mene
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
hora zlatni ste 6te probvam i az s hmela ama do kolkoto znam i ot boza efekta e s16tiq...pone taka s1m 4yvala nqkoi izprobval li e..?
ami az bqh po4nala da piq boza 4-5 dena pih boza i naisitina gardite mi stanaha nqkak si po meki edni takiva(ne 4e sa mi tvardi de)no prosto stanaha mnogo po razli4ni na dopir.Oba4e sprqh 6toto mi omrazna taq boza apak i 1000 % 6i napalneq ot bozata/Za tfa si karam s 4ai4eto pone ne se napalnqva ama sq stana 1 sedmica ne sam pila za da si po4ine organizma mi i trqa pak da go po4vamПървоначално написано от be3by
![]()
Mi hora az neam po4ti ni6ty za razlika ot tez nadarenite ot na6iq klas ako po4na da piq tva 6a po4nat li da rastat po barzo ili ne6ty takoa
kolko vreme go piete tva 4udo i s kolko sa vi porasnali gurdite? az iskam moite da se uveli4at s 5cm a za sega ot 2 sedmizi piene rezultata e po4ti 2cm.
kak to4no go piete?Po kolko grama bilka slagate i kolko voda?Kolko vreme go ostavate da stoi predi da go precedite?Koga go piete?Kaje te mi pls! [-o<
Защо не прегледаш темата?
Казано е поне 3 пъти как се прави!![]()
Пие се преди или след ядене по 2 или по 3 пъти на ден.
V drogeriq dali shte ima?I taka de ..otivam az i kfo kazvam?Hmel za 1 mesec?50 grama hmel?Chai ot hmel.. - dali stava?! 5 leva dali shte stignat?Shtoto ako poiskam poveche nashte shte se usamnqt,puk nqkak mi e neudbno da kazvam za kakvo go vzemam toq hmel..
в продължение на колко врем трябва да се пие хмела и дали трябва да се мажат гърдите с него?това ми е въпроса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami da efekta e po golqm kogato gardite se masajirat s hmela,no trqbva ida se pie.Първоначално написано от Анонимко
apak otnostno po-gorniq post.Kato otide6 kazva6 ;Hmel imate li?' i taka az vzeh 50 gr. za 2.50 za tove 4e nqi mnogo 6te e tolkova ne e skyp
ae da vi uspokoq s kvot i da si majete gyrdite i da gi raztrivate i o6te nz kvo nqma da porasnat.. moje bi edinstveniq na4in da porasnat e s nqkvi xormoni koito e izkliu4eno da polzvate bez lekrsko predpisanie.. osven tova upotrebata na takiva ve6testva moje da dovede do mn promeni (negativni) v tqloto ako ne se polzvat to4no kakto e predpisal lekarq.. propuskat se i posle se nabavqt v po golemi dozi
p.s. edinstvenoto koeto moga da kaja e nai doore ostavete na prirodata.. tq si znae rabotata kolkot sa golemi tolkoz.. nali ne vi zavisi jivota ot tva
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/