.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 176
    Абе честно ше зема и аз да пробвам не че са ми малки, ама няма да е зле по.обемни...ако има ефект наистина ще се обадя
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Guest
    em i az 6e go probvam tva lqto sq s1m na 13 i o6te ne nosq sytien 6tot sa mi mn malki

sladki64e
    Guest

mmmmm

Ami neznam dali naistina deistva ama mnogo me navivate i az da se probvam....a i dosta momi4eta kazvat 4e ima efekt p1k i kakvo gubim ako opitame ima i drugi polezni efekti vse pak.Az i bez tva kato malka imah problem s b1brecite taka 4e...o6te po-dobre,nali?A da vidim kakvo 6te stane...6te probvam i 6te napi6a ima li rezultat... [-o< :P [/i][/b]

Guest
    Абе момичета вие хмела с много захар ли го пиете?А като си намажете с него гърдите колко време седите така?

Guest
    хм и аз ще пробвам...все пак нищо не губя.После ш'са оплакваме или ш'се радваме на по-голям бюст

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе момичета вие хмела с много захар ли го пиете?А като си намажете с него гърдите колко време седите така?
    Ami az ne slagam zahar Apak za mazaneto na gyrdite kolkoto moje6 tolkova stoi.Az gledam da stoq kolkto se moje pove4e

Guest
    Моми4ета може ли да ми кажете колко ви е разликата на гръдната и подгръдната обиколка,защото мойта е само 10 см а съм на 15 год И моля ви който го е пробвал за по-дълго,наистина ли действа този хмел???

Голям фен
    moita e s 13
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Guest
    Ami az ne slagam zahar Apak za mazaneto na gyrdite kolkoto moje6 tolkova stoi.Az gledam da stoq kolkto se moje pove4e
    \
    УОУ!БЕЗ ЗАХАР???КАК УСПЯВАШ?

i az pia hmela bez zahar...ma ne se maja s nego....a i vsy6tnost koga uspqvate da se majete s nego i kolko pyti...v sedmicata...na den go pravite?!

Guest
    az zapo4nah da piq ot v4era. reshih da probvam nishto ne gubq. Oba4e piq po nqkolko glytki, zashtoto ne znam po kolko tochno trqbva ? Moje li da mi kajete ?
    A oshte 1 vypros - do kogato piq hmela li shte mi rastat gyrdite ili ima opredelen razmer do koito mogat da porasnat. ne moga tochno da si formiram vyprosa, nadqvam se da me razbirate kakvo pitam

Голям фен
    Ami kogato imam vreme se maja s nego kolkoto moje6 tolkova.

a otnosno tozi post:
    az zapo4nah da piq ot v4era. reshih da probvam nishto ne gubq. Oba4e piq po nqkolko glytki, zashtoto ne znam po kolko tochno trqbva ? Moje li da mi kajete ?
    A oshte 1 vypros - do kogato piq hmela li shte mi rastat gyrdite ili ima opredelen razmer do koito mogat da porasnat. ne moga tochno da si formiram vyprosa, nadqvam se da me razbirate kakvo pitam
    Ami az piq po polvina 4ae6a 4a6a nqkade po 100 grama.Ami hmela pomaga ra zarvitieto na gyrdite,no vse pak vseki si ima opredelen razmer i ako si go dostigne6 edvali 6te ti rastat o6te.
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Nadejdata umira posledna..
    ♥ ♥ ♥

абе хора на сичко ли вярвате........

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Nadejdata umira posledna..
    =D>

Guest
    po kolko p1ti na den se pie hmela

Голям фен
    ami sutrin i ve4er predi qdene

абе хора...около 1 месец не бях пила хмела - ся като го почна на ново дали ще има проблем?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Всичко хубаво, ама освен гърдите и дупето ще ми порасне?
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Black_Rosse
    абе хора...около 1 месец не бях пила хмела - ся като го почна на ново дали ще има проблем?
    ami to i az sam taka pih go 1 mesec i re6ih da po4ina i ve4e ot 1 mesec ne sam go pilaaa ama edva li 6te ima problem trqbva pak da si kupq i da po4vam

боза му е майката
    успех ина4е...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

ami az go po4nah...ma trqbva da proverq dali ima nekav efekt kato sym go pila...ina4e mnogo me radva vkusa mu-sviknah mu.ot v4era mu pia i se kefa prodaljavai i ti sweet_bubka

Guest
    Аз започнах да го пия, но се появи проблем със стомаха ми и се ччудя дали е възможно да е от хмела? Пих го 4 дена и последната вечер ми се повдигаше и .. няма нужда от подробности.. Възможно ли е да е някаква реакция от билката?

Guest
    Pri vas za 1 mesec kakva e razlikata ? Moje li da kajete ...

@@@
    Guest
    A da vi popitam nqkude v centura kude ima bilkova apteka ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си