- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бюста .....
ot koi grad siПървоначално написано от @@@
sweet_bubka били ми казала кои размер сутиен носиш?
kupi si xapcheta xmel-prodavat se vbv vsqka apteka-struvat okolo 2.20 . ako sledvash razpisanieto shte gi izpiesh za 10 dni. te sa 60 tabletki. naistina pomagat. za 1 mesec-ot 79 na 81 :P
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Nqkakvi stranichni deistviq imat li ?Първоначално написано от LecheR_DeViL
ne,nqmat. a pbk i pomag za akneto i nqkoi dr problemi-shte prochetesh na opakovkata. tova e napblno naturalno. nqma ot kakvo da se pritesnqvash![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Blagodarq ti :P Znachi seshtam se za kakvo moga da se pritesnqvam - dali shte ima efektПървоначално написано от LecheR_DeViL
Nadqvam se da mi podeistva i na men.. Shte probvam.. S chaicheto e mnogo igra.
А момичета вие на по колко години сте ?Защото аз съм на 19 и съм бая зле
и ме интересува дали ще помогне и на мен хмела като съм на тази възраст.
ami az skoro napravih 18 godini
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Вървя си из центъра и се чудя защо ли има още момичета с малки гърди?Чудото защо не е разпространено навсякъде,така че всички да бъдат с перфектни цицки?!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ti zashto ne mlyknesh! draznish me naistina !!Първоначално написано от Kianna
Продават се и гелове за разтеж на бюста, има и хапчета и упражнения, но според мен големината е наследствена![]()
kakvi sa tezi uprajneniq![]()
аз съм на 14 и наистина хмела ми помага..
vqrno e 4e vsi4ko v 4ove6koto tqlo e pone 80% geneti4no zalojeno,no vse pak vsi4ko se dylji i na hormoni i t.n. apak hmela prosto uskorqva rysteja na biusta i moje i s 1-2 sm no bi trqalo da pomogne.Zavisi ot organizma deПървоначално написано от rosu
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
na men mi se gadi mi se ot nego![]()
ami ako go pie6 ot skoro i moje bi prosto ne si sviknala na gor4iviq mu vkus neznam....apak i moje organizmati da ne go priema.Ako iska6 si vze mi hap4etaПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от LecheR_DeViL
Божее опази! а може би не е от хмела,а от това че ТЕПЪРВА ИМАТ ДА РАСТАТ ! вземете се у ръце ве!
кой ви е излъгал ,че има такава магия не ми е ясно.Това си е наследствено,а ако случайно нещо порасне повечко в резултат от набиването с разни 'натурални' хапове,то няма да е значитвелно!!!Четете,ограмо тявайте се преди да предприемете такива 'мерки'
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
еми аз имам малки гърди,преди ми беше голям комплекс,но взех да свиквам,какво да се правитакива глупости като хапчета и гелове за растеж не съм пробвала и не смятам
приеми се такава,каквато си...
sweet_bubka след колко време започва да има ефект като пиеш хмела, защото аз го пия някъде от 10 дни.
някой получил ли е уголемяване повече от 2см
Mi az zabelqzah efekt sled 2 sedmici nqkyde,no nz pri vseki e razli4no.Sq pyk mnogo me marzi postoqnno da si varq 4ai i ne6to go zaebahh imislq da si kupuvam hap4etaПървоначално написано от Анонимко
Ама хапчета хмел ли...или някакви други ? И пак ли от аптеката ?![]()
mi az sym na 15 i imam malki gyrdi i sqka6 sprqha da rastat dali 6te porasnat o6te
да хапчета хмел от аптеката!
А гърдите растат до 18г възраст