.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 176
    Guest
    колко струват тези хапчета

Guest
    а аз да попитам става ли ако хмела не се пие, а само се правят компресчета с него?

Guest
    не трябва и да го пиеш!

Guest
    Nqkoi moje li da dade info za hormonite za raztej-vredi i polzi i imate li poznati koito sa izpolzvali?

Guest
    po kakvo koli4estvo se pie hmela naprimer sutrin predi qdene po kolko se pie po kolko mililitra kajete pls

titka
    Guest
    abe, pod teq hap4eta hmel da ne razbirate birena maq 6toto i v neq ima hmel, puk ot neq i dupeto, i gurdite, i korem4eto, i si4ko 6te vi poraste (e, zavisi si ot 4oveka). a ako sa si otdelno nekvi hap4eta samo hmel, daite pove4e info e, i ako ste sigurni 4e davat rezultat

Цитирай Първоначално написано от vivian
    ot hmela tr da se napalnqva.birena maq da pie6 sa6tata rabota.rastat cicite raste i zadnika sled vreme.v birata sa6to ima hmel.
    napalnqva se estestveno....a kato nadebelee6 ti raste si4ko vku4itelno i gardite....nau4ete se da se haresvate takiva kakvito ste...ako ste kam 13 nqma kak da imate golemi gardi......porasnete,iz4akaite i togaa ako ste ploski da,ama sq kva e taq maniq pak i vie........

nikincii
    Guest
    kupihsi hmel no na opakovkata pi6e da se pie pod lekarsko nablydenie kakvo da pravq ili na vsi4ki bilki taka pi6e

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Brave_Heart
    Ако толкова много искаш ти се увеличи бюста, можеш да пробваш с хормонални хапчета, но задължително първо трябва да се консултираш с генеколог. Те имат както много положителни, така и отрицателни черти. В плюс е не само че ти се увеличава блюста, но и се изчиства кожата ( нямаш младежки пъпки), цикъла ти е редовен ... пък и ако водиш полов живот опасността от бременност намалява. Оставям избора на теб
    taka pro4etoh vs koeto ste pisali za hmela i vijdam 4e pri pove4eto ot vas ima efekt az sym na 14 i sym si ploska i smqtam da opitam 4aq s hmel kolkoto i gor4iv da e toi i kolkoto i skipti4no da sym nastroena ot utre po4vam da go piq stiskaite mi palci a bihte li mi kazali tiq hormonalni hap4eta na kakva cena se predlagat v aptekite blagodarq vi predvaritelno

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Brave_Heart
    Ако толкова много искаш ти се увеличи бюста, можеш да пробваш с хормонални хапчета, но задължително първо трябва да се консултираш с генеколог. Те имат както много положителни, така и отрицателни черти. В плюс е не само че ти се увеличава блюста, но и се изчиства кожата ( нямаш младежки пъпки), цикъла ти е редовен ... пък и ако водиш полов живот опасността от бременност намалява. Оставям избора на теб
    taka pro4etoh vs koeto ste pisali za hmela i vijdam 4e pri pove4eto ot vas ima efekt az sym na 14 i sym si ploska i smqtam da opitam 4aq s hmel kolkoto i gor4iv da e toi i kolkoto i skipti4no da sym nastroena ot utre po4vam da go piq stiskaite mi palci a bihte li mi kazali tiq hormonalni hap4eta na kakva cena se predlagat v aptekite blagodarq vi predvaritelno
    na 14 si...normalko ne da nqma6 gardi...kakto i po gore kazaha gardite rastot do 18 godi6na vazrast...kak 6e pie6 hormoni na 14 godini,to da ne e prosto ei taka...vredqt si razbarkvat ti organizma....iza4akai nedei da vqrva6 na si4ko,koeto ti kajat

Guest
    daa mai si prava za vs si ima vreme mai o6te mi e dosta rano ms za syvete {hug}

plus tva naskoto 4etoh interviu s Veneta Harizanova i tq kazva,4e golemiq bust i pre4el v 4ujbina,6oto tam haresvali manekenki tip Keit Mos...ploski otsqkade ...misalta mi e spoxy,ni6ty ne gubi6

Аз не вярвам
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Цитирай Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
    Аз не вярвам
    kakvo ne vqrva6

Guest
    pls kajete za masaja-predi bqh namerila ne6to v temata,no sega ne go vijdam neshto !!!!!!!!!!

Аз знам,че бозата ужасно много помага да развитието на гърдите

Guest
    pls kajete za masaja-predi bqh namerila ne6to v temata,no sega ne go vijdam neshto !!!!!!!!!!
    ами като си свариш хмела изцеждаш го и остават люспичките с тях се маса жирай

Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Аз знам,че бозата ужасно много помага да развитието на гърдите
    da pomaga i za debeleeneto na gaza,za puskaneto sa palaski i t.n.....da naistina pomaga

Guest
    a nqkoi moje li da mi kaje kak moga da si namalq biusta. az sym na 14-15 i nosq 80B

Guest
    a nqkoi moje li da mi kaje kak moga da si namalq biusta. az sym na 14-15 i nosq 80B
    и искаш да го намалиш... :/ аз нося 80б и ми е перфе, но не е бюст за намаляване определено

Не съм чела мненията по темата, но ще ви кажа, че единственият начин за увеличаване на бюста е имплантиране на силикон. Разни хапченца- мапченца, билчици-милчици... няма такова нещо, няма да ви помогнат!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от Elena_86
    Не съм чела мненията по темата, но ще ви кажа, че единственият начин за увеличаване на бюста е имплантиране на силикон. Разни хапченца- мапченца, билчици-милчици... няма такова нещо, няма да ви помогнат!
    Какъв е проблема,след като поне 3 момичета казаха,че има ефект?Пусни си тема за инплантантите и там говори за тях,тук се говори за билки,демек по здравословен начин да изглеждаме по-добре
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

На такива билки и щуритии аз не вярвам как ще ускориш растежа на бюста си бе.На косата да ама на бюста незнам де може и да греша ако е така съжалявам но все пак ми изглежда много нереално

Град
    О-в Тамбокту
    Абе момичета бъдете естествени какви са тея хмелове,бози и бабини девитини!Бъдете себе си!

Guest
    ако всеки ден си миеш гурдите с студена или хладка вода и ги масажираш растат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си