- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бюста .....
колко струват тези хапчета
а аз да попитам става ли ако хмела не се пие, а само се правят компресчета с него?
не трябва и да го пиеш!
Nqkoi moje li da dade info za hormonite za raztej-vredi i polzi i imate li poznati koito sa izpolzvali?
po kakvo koli4estvo se pie hmela naprimer sutrin predi qdene po kolko se pie po kolko mililitra kajete pls![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe, pod teq hap4eta hmel da ne razbirate birena maq6toto i v neq ima hmel, puk ot neq i dupeto, i gurdite, i korem4eto, i si4ko 6te vi poraste
(e, zavisi si ot 4oveka). a ako sa si otdelno nekvi hap4eta samo hmel, daite pove4e info
e, i ako ste sigurni 4e davat rezultat
![]()
napalnqva se estestveno....a kato nadebelee6 ti raste si4ko vku4itelno i gardite....nau4ete se da se haresvate takiva kakvito ste...ako ste kam 13 nqma kak da imate golemi gardi......porasnete,iz4akaite i togaa ako ste ploski da,ama sq kva e taq maniq pak i vie........Първоначално написано от vivian
![]()
kupihsi hmel no na opakovkata pi6e da se pie pod lekarsko nablydenie kakvo da pravq ili na vsi4ki bilki taka pi6e
taka pro4etoh vs koeto ste pisali za hmela i vijdam 4e pri pove4eto ot vas ima efekt az sym na 14 i sym si ploska i smqtam da opitam 4aq s hmel kolkoto i gor4iv da e toi i kolkoto i skipti4no da sym nastroena ot utre po4vam da go piq stiskaite mi palciПървоначално написано от Brave_Heart
a bihte li mi kazali tiq hormonalni hap4eta na kakva cena se predlagat v aptekite blagodarq vi predvaritelno
na 14 si...normalko ne da nqma6 gardi...kakto i po gore kazaha gardite rastot do 18 godi6na vazrast...kak 6e pie6 hormoni na 14 godini,to da ne e prosto ei taka...vredqt si razbarkvat ti organizma....iza4akai nedei da vqrva6 na si4ko,koeto ti kajatПървоначално написано от Анонимко
![]()
daa mai si prava za vs si ima vreme mai o6te mi e dosta rano ms za syvete {hug}
plus tva naskoto 4etoh interviu s Veneta Harizanova i tq kazva,4e golemiq bust i pre4el v 4ujbina,6oto tam haresvali manekenki tip Keit Mos...ploski otsqkade...misalta mi e spoxy,ni6ty ne gubi6
![]()
Аз не вярвам![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
pls kajete za masaja-predi bqh namerila ne6to v temata,no sega ne go vijdam neshto!!!!!!!!!!
Аз знам,че бозата ужасно много помага да развитието на гърдите![]()
ами като си свариш хмела изцеждаш го и остават люспичките с тях се маса жирайПървоначално написано от Анонимко
da pomaga i za debeleeneto na gaza,za puskaneto sa palaski i t.n.....da naistina pomagaПървоначално написано от sladkata_presi
![]()
a nqkoi moje li da mi kaje kak moga da si namalq biusta. az sym na 14-15 i nosq 80B
и искаш да го намалиш... :/ аз нося 80б и ми е перфе, но не е бюст за намаляване определеноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не съм чела мненията по темата, но ще ви кажа, че единственият начин за увеличаване на бюста е имплантиране на силикон. Разни хапченца- мапченца, билчици-милчици... няма такова нещо, няма да ви помогнат!
Какъв е проблема,след като поне 3 момичета казаха,че има ефект?Пусни си тема за инплантантите и там говори за тях,тук се говори за билки,демек по здравословен начин да изглеждаме по-добреПървоначално написано от Elena_86
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
На такива билки и щуритии аз не вярвам как ще ускориш растежа на бюста си бе.На косата да ама на бюста![]()
![]()
незнам де може и да греша ако е така съжалявам но все пак ми изглежда много нереално
![]()
Абе момичета бъдете естествени какви са тея хмелове,бози и бабини девитини!Бъдете себе си!
![]()
ако всеки ден си миеш гурдите с студена или хладка вода и ги масажираш растат