.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

НЯКОЙ ИМАЛ ЛИ Е СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ???

Значи имам следният проблем:преди малко реших да си облека един панталон който мн си обичам и който не бях обличала от лятото обаче... явно съм качила поне 6кг .,защото едвам влезнах в него а и ми седи отвратително гнусно вече..паласките ми изкачат и т.н.Знаех че съм напълняла ама чак пък толкова направо наистина съм в шок.Бях 52кг висока съм някъде към 168...сега май съм към 58кг МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ НЯКАКЪВ НАЧИН ЗА ЕДИН МЕСЕЦ НАЙ-МНОГО ДА СВАЛЯ ТЕЗИ КГ.

П.П. а също така моля някой който е наясно,защото съм чувала че от картофите,оризът..и др. се дебелее имало мн въглехидрати дали наистина е точно така,че то по тази логика понеже нали не можеш да ядеш хляб,пържено....остават само пиле и риба което не ми идва мн нормално

Guest
    На каква възраст си? Ако 52 са килограмите ти от 8-9 клас а сега си някъде 10-11 нормално е да са се увеличили. Хората му викат растеж на това. Друг е въпросът, че появата на паласки няма много общо с растежа Ако наистина си качила точно 6 кг за по-малко от 1 месец може и да ги свалиш, но нал знаеш, че като сваляш прекалено бързо и после ти се връща тъпкано. А и в пубертета не е много хубаво да се пазят драстични диети, защото си разваляш от малка метаболизма и това ще ти се отрази след няколко годинки. Например като родиш, ще ти е по-трудно да си свалиш килограмите от бременността, защото тялото ти отрано се е стресирало с диетите и си има едно наум и трупа за евентуален нов период на гладуване.
    А иначе ако много искаш да отслабнеш, най-добрият и сигурен начин(но определено по-бавен от "чудодейните" диети) е спортът. Увеличи движението вместо да намаляш храната и резултатът няма да се забави. Бягане, колоездене, плуване...Има голям избор от спортове, които можеш да практикуваш за изгаряне на калории. Включи и някое друго упражнение за корем и паласки и до лятото ще си екстра.

Късмет ти желая! И дано направиш правилния избор Каквото и да избереш, то си е за теб

Guest
    ami da ti kaja ne e ot rasteja 6toto sled 3meseca pravq 20godini...prosto ot zimata do sega ne6to mn se po razpusnah qdqh samo bokluci i taka,sega sym po`nala da hodq na aerobika,no za jalost nqmam mn vreme i rqdko hodq.Blagodarq ti za otgovora oba4e naistina molq nqkoi da mi otgovori ako znae kak stoqt ne6tata s teq vaglehidrati 4e ne sam mn naqsno

Нормално е - зимата се пълнее. сЕга пролетта ще смъкнеш и килограми и сланинки - бъди сигурна. Ако искаш прави упражнения за корем - от тези страничните коремни преси (извърташ краката настрани или пък извиваш тялото си настрани, когато се повдигаш).. НЕ СЕ ЛИ УБЕДИХТЕ ВЕЧЕ, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ЕДНОКРАТНИ СЕДМИЧНИ ДИЕТИ ??????

lil4eto0
    Guest
    Аз съм със съшия проблем бях 52 лятото а сега сам 60 (ти поне си 50 и нещо) и съм 168 високааа и аз съм в шокк защото наближава и лятотоооо

Problema 4ovek kolkoto i da mu se qde trqbva da se ograni4ava a vie qvno ne ste 6toto ako ne se ograni4ava ......znaete si.Re6enieto -sport,sport i pak sport dali 6te e fitnes ti4ane uprajneniq se taq no da ima dvijenie

Guest
    taka e taka e....koito ne misli i pluska kato lud prez zimniq preriod 6te si obira posledicite .... dano da uspeq da svalq tezi kila 4e nz ina4e napravo ne moga da se gledam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си