.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Град
    У нас Си (=
    В този форум ОЧЕВИДНО модераторите ЛИПСВАТ. По правилата трябва да кажем на админа, който дори и не влиза май Общо взето весилъ рабутъ

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Петър Тумбев
    Абе ебете си майката аз питам не за социални а как да е** дащеря си бе неможете ли да разберете ?
    ми как...значи :
    ти сам си казваш че тя не разбира още /на 11 - не разбира!? ..значи и тя е като тебе/ ...следователно ще бъде по-лесно!
    купуваш й един шоколад, отваряш го /шоколада!!!/ и й даваш малко, като поиска повече й казваш да ти откопчае едното копче на дънките, за още едно парченце /от шоколада/ още едно копче, като останеш по гащи й казваш че да получи сладолед трябва тя да си съблече панталоните /полата/ и вече и двамата без гащи и я обръщаш по гръб и я почваш, ако почне да реве и заври шоколада в устата и ще млъкне! каза че жена ти не те задоволявала ...ми ако си направите тройка може и да почне да те задоволява!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Абе ебете си майката аз питам не за социални а как да е** дащеря си бе неможете ли да разберете ?
    ми как...значи :
    ти сам си казваш че тя не разбира още /на 11 - не разбира!? ..значи и тя е като тебе/ ...следователно ще бъде по-лесно!
    купуваш й един шоколад, отваряш го /шоколада!!!/ и й даваш малко, като поиска повече й казваш да ти откопчае едното копче на дънките, за още едно парченце /от шоколада/ още едно копче, като останеш по гащи й казваш че да получи сладолед трябва тя да си съблече панталоните /полата/ и вече и двамата без гащи и я обръщаш по гръб и я почваш, ако почне да реве и заври шоколада в устата и ще млъкне! каза че жена ти не те задоволявала ...ми ако си направите тройка може и да почне да те задоволява!
    Ебати и извратеното въображение! Ужъссс...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    @#$% go v izvratenoto vuobrajenie.... ....zna4i takiva sa za maika vi da e** pedali...6e misslqt i govorqt takiva izvratenq6tini... PEDALI ! ! !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Е, тази тема няма ли да се заключи най-накрая?!?
    ...

Петър Тумбев
    Guest
    Пак сам аз гнусни извратени момичета..
    Знам че на всички ви се иска(под 11 ) бате петар да ви натиска. Относно 3ката с жената и дащерята ще го запазя в тайна, тия дни ще ви дам клип как се чука здраво да се учите смотани тинейджъри. Ше и сам дал шоколад, не е заслужила!
    Направо си мацам сладолед по кура и и казвам да го лиже от там сигурно ще работи(несе ебавам). Дано ви избие кон шайбата..

Петър Тумбев
    Guest
    Новия ми девиз е - На путка малка космата, дай кур с голяма домата.

Guest
    Новия ми девиз е - На п*тка малка космата, дай "мъжки полов орган" с голяма домата.
    тоест под мъжки полов орган разбираме kur.
    На putka малка космата, дай kur с голяма домата.

Guest
    тоест пенис нагалено kYr, и на матката шматка нагалено nYTKa

lelele boje pomogni na tezi hora!ti si ebati izvratenqka be zami se osaznaite be hora,ebati izvratenqka tq ti e da6terq i be i e na 11!

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си